תרומת זרע

ד ו י ד 9

New member
תרומת זרע

שלום לכולן, אני דתי, נשוי, אך אשתי לא מעוניינת להוליד ילדים ואני כן. אחד הפתרונות שחשבנו עליהם הוא, שאני אתרום זרע לבחורה רווקה שרוצה לגדל ילד לבד. הסיבה שלא הלכתי לבנק הזרע היא: 1. אני רוצה לדעת למי אני תורם (ורצוי גם שתהיה דתיה...) 2. חשוב שהילד ידע מי אבא שלו - גם מבחינה הלכתית וגם רגשית. האם נראה לכן שאפשר למצוא מישהי כזאת?

טלטל11

New member
זה לא אומר שהלכתית

הילד שלך יהיה ממזר? מוזר לי שאדם דתי יפנה לאופצייה כזו
לא נשמע לי אמין, מצטערת

טרודי

New member
הוא לא יהיה ממזר

כי ממזר הוא רק בן של אשה נשואה מגבר אחר. לגברים מותר להוליד ילדים מכמה נשים שהם רוצים. דת שוביניסטית, כבר אמרנו. בכלאופן, משה, ברוך שובך! התגעגענו!

טלטל11

New member
וואלה ../images/Emo6.gif

טוף
באמת מזמן לא היה פה איזה שוביניסט לתפארת
(משה?! זה אתה?! )

שרוני ב

New member
אח...איזו נוסטלגיה

קראתי שוב והתמוגגתי
אני מתגעגעת למשה ולורדן ולמיפלצת. והאמת שגם ליסמין

carmitz

New member
../images/Emo9.gif אחח .. איזה עונג

לו היה לי בעלול שכמותם !

dafi1

New member
(מה שמשאיר לך את הזכות להתעבר

ע"י המובחרים שבמובחרים שמציעים את עצמם בפורום שלנו מדי פעם!).

carmitz

New member
אהה- עכשיו נרגעתי !

תמיד טוב לדעת שיש את האופציה .

דפי, אני חייבת לצאת חוצץ../images/Emo70.gif

גם לאלה שכבר אמהות יש עדיין את הזכות, שלא לדבר על העונג הצרוף, להתעבר מהמובחרים שבמובחרים, כדבריך, שמציעים עצמם בפורום שלנו. יתרה מזאת; האמהות כבר הוכיחו את פוריותן, יכולתן האמהית וכו'. אנא, אל תקפחי אותנו ממקורות לא אכזב אלו.

dafi1

New member
שחרירית, את צודקת! חצצך מתקבל

ברוב קולות - גם האמהות המוכחות זכאיות להיתרם ע"י המובחרים שבמובחרים המציעים את עצמם בפורום, החל בהדגש|המשה, המשך בלורד דן ומרעיו, וכלה בחביבנו, עמרי30 (אם אני זוכרת נכון מרוב התרגשות כששמו מצוין).

שרוני ב

New member
אוי עומרי30 שכחתי אותו

כבר מזמן הוא לא ביקר אצלנו, כמה חבל שדורות שלמים של קוראות לא יודעות דבר על מראנו המשובח, מקצועו המכובד והצעתו הקוסמת

למעלה