סלח לי שאני מצפצף על הבולשיט שכתבת פה. אתה לא תסביר לי, בן ונכד לניצולי שואה, כמה שאני לא יכול לזהות מועל יד נאצי.
ראיתי יהודים בארה"ב, שטוענים שהם בנים ונכדים של ניצולי שואה, ובו בזמן גם טוענים שישראל מבצעת רצח עם בעזה ופתחה במלחמה כדי לכבוש שטחים.
תמיד מגעיל אותי לראות מישהו מנצל את האסון שמשפחתו עברה למטרות פוליטיות, ועוד כאלה שמצדדות באויבי המדינה היהודית היחידה בעולם...
בסופו של דבר כל הסיפור של הלפטופ הזה היה הונאה אחת גדולה, אני לא מבין איך אתה בכלל מעז להעלות את זה עכשיו.
כי הממשל גרם לרשתות חברתיות שחולשות על רוב התקשורת בארה"ב וחלקים נרחבים מהעולם לצנזר את זה כדי למנוע מבוכה לנשיא המכהן, נשיא שהתגלה כבובה סנילית של ממשל צללים שאיש לא בחר.
מה מצאת פה? בוט AI שסורק אינטרנט ופולט את הזבל הכי גדול שאנשים כותבים ברשתות חברתיות?
למיטב זיכרוני
צ'אט ג'יפיטי ניסה לשכנע אנשים להתאבד, אתה הולך להאשים את סאם אלטמן ביוג'ני'קה?
לא נאציות, אנטישמיות, לא בדיוק אותו דבר
רוצה להסביר לי מה ההבדל במקרה שלה ספציפית? (מבהיר שאני לא שואל מה ההבדל בין נאציזם לאנטישמיות).
ואתה באמת חושב שאני לא מודע שלמישהו במעמדה יש השפעה על יותר ממדינה אחת באיחוד?
הוא לא רוצה להזמין את ביבי
נו, אז על מה אתה מתווכח?
אתה לא באמת ילד קטן שצריך להסביר לו שזה לא ביבי וביידן חברים באופן אישי, אלא ישראל כמדינה וארה"ב כמדינה, בלי קשר לצד הפוליטי של הממשל אמורות להיות בעלות ברית עם הסכמים ושת"פ משמעותיים, נכון?
נתן לך כיסוי מדיני לנהל מלחמה של שנתיים שאפשר (וצריך) היה לסיים בחודשיים
אני הייתי אומר אפילו חודש.
אבל זו בדיוק הנקודה - למרות שביידן היה כ"כ סינילי שבלבל בין חיפה לרפיח ובין מצריים למקסיקו, הוא מנע את הכניסה של הכוחות למקום הכי חשוב אסטרטגית לחמאס, וכפה עסקאות הפקר מטורפות שעתידות לעלות בחיי אלפי ישראלים.
ם היא הוכנה ואושרה עוד בתקופת ביידן וחיכתה לשעת הש' שלה.
ברור! ביידן חיכה שהמוח שלו יפסיק לעבוד והוא כבר לא יהיה נשיא מכהן.
תעשה לי טובה, תכף גם תספר לי שבנט תכנן את מבצע הביפרים ורק חיכה לזמן הנכון להכות בחיזבאללה.
הם הפלילו את עצמם יופי יופי.
ברור - החיילים עצמם זייפו את הסרטון, והתעלמו מדוח רופא מומחה שקבע שהפציעות של המחבל לא יכלו להיגרם מסוג התקיפה שנטען ונגרמו ברוב הסבירות ע"י פעולה עצמית.
הם גם שחררו את המחבל הבית כדי שלא יעיד במשפט חלילה.
לא זוכר שקרה משהו לך אחרי מטח הטילים הראשון. מי אתה חושב שיירט את הכל הטילים האלה? יאיר נתניהו ממיאמי?
ברור - כי מישהו צריך למות לפני שמותר יהיה ליהודים להגן על עצמם...
אתה מבין שמדינה נורמלית, ברגע שמערכות שלה מזהים מטח כזה עולה לאוויר ישר שולחת טיל גרעיני לבירת האויב?
למדינה שאתה חי בה יש אפילו מערכת אוטומטית לעשות זאת!
מחכה שתמצא את עורך הדין שהבטחת לי
לא הבטחתי לך כלום בנושא, שוב בעיה בהבנת הנקרא. ולא באמת מתחשק לי לחפש סרטון שראיתי לפני יותר משנה.
אגב, אני יודע שזה לא בכל המדינות, ואני מניח שאתה חי באחת היותר "כחולות", אז אולי אצלכם אין את זה כ"כ. אמרתי ברוב ארה"ב לא בכל ארה"ב.
בינתיים כל מה שאמרת לי זה שדמוקרטים רעים, לא זכור לי שאמרת משהו רע על ממשל טראמפ אי פעם.
למה בדיוק אני חייב לומר משהו רע על ממשל טראמפ?
זה אתה יודע איך ולפי מה? כי אין מתקפות סייבר שיוצאות מישראל?
מתקפת סייבר מישראל על אתרים אמריקניים? LOL
אני לא צריך להגיד לך כלום, נתתי לך את האתר - בבקשה תקרא. לא אוהב את האתר? תביא אחד אחר ונשווה.
אני צריך לעבוד כדי להוכיח טענה שלך? שמע, אתה מתחיל להזכיר לי דתיים מפורום אתאיזם...
אני מניח שיש לך דוגמא בראש שאתה רוצה להראות לי?
יש לי הרבה דוגמאות.
לא יודע אם יש טעם לפרט לך, אתה הרי בעצמך הדוגמה הגדולה ביותר - אתה שונא את ישראל, אתה שונא יהודים, ואתה מצודד ב-"פלסטינים" המסכנים.
מה לא חוקי? אני לא ממש יודע איך אתה מפרש את זה, אז למה שלא תגיד לי מה בדיוק את מבין בתור DEI? כי אני, בתור חבר בקבוצת DEI במקום העבודה שלי, רוצה לדעת למה אתה שונא אותי כל כך.
אותך אישית אני לא סובל כי אתה חושב שהמדינה שלי צריכה להיכנע ולתת לערבים לשחוט אותי ואת כל שכני.
מצחיק - האמת, לא חשבתי שאתה בכל זאת אדם רציני מספיק לא להיסחף למשהו כמו "קבוצת DEI", אבל אולי באמת אתה בונה יותר מידי על היותך הומו לשם קידום הקריירה.
מה קרה, התעייפת מתכנות?
DEI פירושו אפליה על בסיס צבע עור, מגדר, ונטייה מינית.
המימוש שלו גורם לחברות לבחור מועמדים על סמך השתייכותם לקבוצות מיעוט במקום על סמך כישורים רלוונטיים לתפקיד, ובכך להפלות אנשים שנחשבים ל-"רוב", ובעיקר גברים לבנים סטרייטים.
אגב, אני לא יודע מה צבע עור שלך, אבל אם אתה בהיר, היותך white sis male ישים אותך בנחיתות בסולם הדרגות של DEI, למרות היותך הומו.
כי לפי כל הפרסומים שראיתי, זה המיעוט הכי פחות אפנתי היום.
אולי תשקול לשנות את מגדרך אם אתה באמת בונה על DEI לצורך קידום...
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
איזה כיף שמפקדת כבאות של LA חושבת שזו בעיה של הגבר שהכניס את עצמו למקום הלא נכון אם הכבאים צריכים לחלץ אותו מהשרפה...
וכן - מה שרואים בסרטון גם זו תוצאה של DEI, שבהחלט יכול לעלות בחיי אדם, ואולי אפילו כבר עלה!
ההחלטה הזאת תבוטל בבית המשפט העליון הבא, כפי שנקבע בהחלטה המקורית.
ברור. גם יחזירו הגנה חוקתית להפלות, ובכלל הנשיא הבא אצלכם יהיה דמוקרטי...
מעניין אם עוד כמה שנים תברח חזרה לארץ, כמו כל הצעירים המצחיקים האלה שמראיינים אותם ל-youtube ואומרים שארה"ב זו המדינה הגרוע בעולם והם רוצים לעזוב