תראו מה מצאתי..

פיספסת את הפואנטה?

הם לא רוצים שם ישראלים, בכל אופן לא יכניסו אותך

roseorose

New member
הלו הלו

סליחה - URL לא מקובל עלי שהם שמים שלט כזה מעליב!!!! התכוונתי שישראלים יציפו להם את האי מייל במכתבים זועמים.

HollowSHIT

New member
וזה יעזור כי:

הם יקבלו מיליונים שאל אימיילים זוהמים מיהודים שגם ככה הם לא רוצים אותם במקום. אז הם עוד יותר ישנאו אותנו.. צריך שלא הישראלים יפציצו להם ת'דואר.. אבל יהודי אנגליה \ אירופה \וארצות הבריט יכתבו להם מכתבים שמסבירים למה זה לא בסדר או משהו בסגנון, להפציץ להם את האימייל מכתובות דואר ישראליות זה טיפשי.

DaSiLDhoRF

New member
וואי אתה טיפש!

מה הקשר ליהדות עכשיו?! הם אומרים שהם לא רוצים שישראלים יכנסו למלון שלהם, לא יהודים! תבדיל בין הדת היהודית- לתרבות הישראלית! ותפסיק כבר עם הציונות השווה לתחת שלך!

HollowSHIT

New member
וואלה....

הם יקבלו מיליונים שאל אימיילים זוהמים מישראלים|סגש| אם זה עוזר לך...

roseorose

New member
נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי

העניין הוא להראות שיש לנו קול. הכוונה היא לא איזו מחאה יהודית כנגד גילויים אנטישמיים אלא פשוט תגובת נגד/ חרם צרכנים. במקרה זה רק הכסף והתדמית מדברים.

HollowSHIT

New member
מאיפה לעזזל צצו כולם<?!?!

לא ידעתי איפה לשרשר את זה.. אז שמתי אחרון... פתעום צצו איזה מיליון איש שבדרך כלל לא כותבים בפורום והתחילו להגיב... מוזר ביותר...

מדובר בהכללה גזענית

נכון שיש המון ישראלים שעושים בעיות, אבל אני אגלה לכם סוד: לא רק ישראלים עושים בעיות. אבל מה? מחפשים תמיד תירוצים לשנוא את ישראל. בזמנו היה פרופסור בהארוורד שרצה להפסיק לקבל תלמידים יהודים בטענה שהם מרמים בבחינות. כשנאמר לו בתשובה שגם לא-יהודים מרמים בבחינות הוא אמר "אל תשנה את הנושא, אני מדבר על יהודים". ככה גם כאן. אפשר להגיד לאותם אנשים שגם לא ישראלים יכולים להתנהג לא יפה והם יאמרו לכם "נא לא לשנות נושא, אנחנו מדברים על ישראלים". בגדול, לא חסר לאן ללכת. אז אותו מלון לא יקבל את הכסף שלכם. ביג דיל.

Aldaris

New member
זה לא הולך ככה...מי אלו כל המגיבים

החדשים האלו?? מה קרה? לרגע אנחנו בעמוד הראשי של תפוז ופתאום כולם נכנסים לכאן? וכותבים כאילו זה הפורום שלהם?? איזה חוצפה!! אני חושב שצריכה להיות סיסמא כזאת ואז רק מי שמכאן יוכל להכנס... פשוט חוצפה! שימצאו לעצמם פורום משל עצמם ולא יטרידו אותנו, תושבי ישובי לב השרון!! כבוד!!

FiFi 59

New member
מעטים מחברי הפורום אמרו זאת

כל השאר (כולל אותי) התפלאו שנכסנו לפורום הזה עוד אנשים (זה לא דבר שקורה כל יום..) כי כולם פה מכירים את כולם לומדים באותו בית ספר ככה שלא ציפו שעוד אנשים יכנסו לפה.. הבן בבקשה את התמיהה שלנו

R a a B

New member
כן, בדקתי.

ולא מצאתי שום קשר הגיוני בין הבן אדם (הלא מוכר מבחינתי) לתוכן ההודעה!

למעלה