תראו מה מצאתי..

לא שחר (זה שחר, נכון? ../images/Emo13.gif)

כשאת נכנסת לתפוז, מצד ימין של המועדפים שלך יש נושאים נבחרים מכל מיני פורומים, שמתחלפים כל כמה ימין. השרשור הזה נמצא תחת הכותרת "ישראלים - לא כאן!" או משהו כזה

FiFi 59

New member
כן זה שחר :)

לא שמית לב.. כי כשבדקתי זה הראה לי את המועדפים שלי..(משום מה) ואני אלך לבדוק שוב

FiFi 59

New member
גם אני תהיתי..

אבל לא רק אתה מסתכל בפורום... יש עוד אנשים שמסתכלים על הפורום הזה ואני חושבת שאת הפעם הראשונה שהם מצאו לנכון להגיב לע דבר שהוא כללי ולא רק לאנשי הפורום

Delfini

New member
רואים שאין לך נסיון בפוטו מונטאז'

מזה השירבוט הזה??? רואים שזה לא אמיתי, בשביל מה להלהיט רוחות???? משועמם/ת...

אין ספק שזה מזוייף,

אבל מה הקשר? זה עדיין לא משנה את העובדה שהדברים האלה קיימים.

FiFi 59

New member
למה יש להתנפל על בנאדם?

לא הכרחי במיוחד.. במיוחד אם זה רק יגרום לבנאדם השני להתפרץ עליך.. בכל אופן העניין קיים וזה נושא מעניין לדיון לא מוצא חן בעיינך אל תגיב (נמנעת מלהתעצבן על התגובה שלך)

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בתכל'ס לא משנה מה בתי המלון יעשו, ישראלים תמיד יוכלו להכנס אם יש להם קצת שכל, כל מה שצריך לעשות זה לדבר רק באנגלית או בשפת המקום אם היא ידועה לך, לא לומר שאתה מישראל (לומר מדינה אחרת שאתה נראה מתושביה, במיוחד אם אתה דובר את שפתה), לשלם עם כרטיס אשראי בינלאומי או מזומן, ובשביל האוונטה אפשר גם לומר שאתה לא סובל ישראלים, זה קל. אם יש פאספורט לא ישראלי מומלץ להציג אותו ולומר שאתה מהמדינה שהנפיקה אותו, אז אף אחד לא ישאל שאלות.

פנטילון

New member
אנגלית של ישראלים ../images/Emo6.gif

הכי מצחיק לשמוע את האנשים מהסוג שעושה ת'בלאגן מדברים אנגלית

DaSiLDhoRF

New member
דביל, נראה לי שאני מאלה שעושים את

הבלאגן, אבל אתה מכיר את האנגלית שלי. אז אל תכליל.

פנטילון

New member
אני לא חושב שאתה מעיק כל כך

על עובדי המלון כמו במקרה שאיזה אחד סיפר פה

HollowSHIT

New member
אתה דביל!

למה להכחיש שאתה ישראלי?!?! ועוד להוסיף ולהגיד שאתה לא סובל ישראלים..?! אם הבית מלון לא רוצה אותך בגלל שאתה ישראלי אז אל תילך אליו דווקא! זה לתת תמיכה לאנטי שמיות... אתה גם תשלם למלון הזה כסף.. וגם אם הם בסוף יגלו שאתה כן ישראלי... אז הם עוד יותר ישנאו ישראלים.. כי הם עבדו עליהם.. למה לנסות לתחמן ולרמות את כולם כל הזמן.?!?! אם הבית מלון לא רוצה אותך, תילך לאחד אחר

roseorose

New member
אולי תשימי את שם המלון ו/או אתר

שיפציצו להם קצת את האי מייל בתגובות זועמות.

למעלה