תראו מה מצאתי..

YaLdoNet 4 EveR

New member
בעיה שלהם

למרות שזה נראה לי ערוך כל השלט הזה, אם אנשים שמים שלט כזה הדבר הראשון שקורה- הם מפסידים את כל התיירים הישראלים שמחפשים מלון. סתם ככה בכלליות אני מסכימה שיש ישראלים שהם פשוט חסרי תרבות וזה מגעיל לי ת'תחת, ואני יותר ממתביישת לחלוק איתם מטוס בדרך חזרה ארצה (תמיד איכשהו בחזור לארץ יש רק ישראלים.. לאן נעלמו כל התיירים?
), כאילו, אישה זקנה ותמניה שכמותך! שבי כשהטייס אומר לשבת, את לא מיוחדת, ולמרות שלאף אחד לא אכפת אם תימרחי על הרצפה - את בכל זאת צריכה לציית לטייס!!! ישראליה/ת ארורה!!! *נושמת עמוק* סליחה. אממ כן הם די צודקים בת'כלס.

הם אולי מפסידים תיירים

אבל זה במקום להפסיד את כל הברזים/מגבות/סבונים/מברשות שיניים וכו' שלהם..

HollowSHIT

New member
גם דוד שלי, והוא בריטי

אבל הוא מנהל אירועים קשרים של ההילטון... (עמדה די גבוהה) אז הוא יכול גם לבקש 50 מגבות והם יתנו לו...

TTמאניה

New member
צודקים!

גם אני לא סובל ישראלים בחו"ל - כן, אני כנראה סנוב. מתנהגים כאילו הם הבעלי של המקום ולא מבינים שהם אורחים. מקללים צועקים מלכלכים וקמצנים. נראה לי יש 5% שמתנהגים כמו בני אדם. לצערי לא היה לי טיול (והיה לי המון) שלא התביישתי בנו מהודו לדרום אמריקה לאירופה או סתם לסיני - אעלק מחוברים לאדמה\נפש\אנרגיות. נשמע לי אחלה מלון!

נורא עצוב ../images/Emo7.gif

באמת נורא עצוב...באמת! חבל שלא מספיקה האנטישמיות, צריכים גם להתנהג כמו חיות כדי לעודד עוד קצת את דעת הקהל ה"אוהדת" כךפינו. ישר כח לחוליגנים באשר הם.

תןתן1

New member
ישראלים..

לפני מספר חודשים חזרתי מטיול בדרום אמריקה,רוב המקומיים שם מאד אוהבים ישראלים ,חלקם מפטפטים בעברית והתרשמתי שרובם חושבים שאנחנו קצת משוגעים אבל אמיצים. כמובן שהישראלים כמו כל התיירים מהווים עבורם מקור פרנסה חשוב. אני מוכרחה לציין שכמעט ולא נתקלתי בתופעות מכוערות של ישראלים שמביישים את כולנו,אך במלון קטן שבו שהיתי בבוליביה הופתענו לגלות שהמנהלת, הסניורה, התלבטה אם לתת לנו חדר,אנו לקחנו אותו מחוסר ברירה כי כעסנו כשהיא הסבירה שבדרך כלל היא מעדיפה אירופאים על ישראלים, והחלטנו ביננו שבוודאי האירופאים מוכנים לשלם יותר.. לבסוף הבנתי על מה היא מדברת כשלילה אחד דפקו בדלת הראשית 3 ישראלים שרצו " להגיד לחבר שלהם משהו" בשעה 2 לפנות בוקר והעירו את הסניורה וגם אנשים אחרים במלון. לא סתם אומרים שם "ישראלי, מוצ'ו בלאגן". חשוב מאד להביא למודעות של אנשים שכשאתם בחו"ל אתם לא בבית,ולא, לא מגיע לכם הכל.. למרות שהייתם 3 שנים בצבא.

smekos

New member
למה ללכת רחוק-מתנהגים מגעיל גם בארץ

אחרי הצבא יצא לעבוד בבתי מלון באילת. ישראלים מתנהגים הכי מגעיל גם בבתי מלון בארץ. חושבים שהם לא רק בעלי המלון, אלא כל צוות המלון עבדים שלהם. אפשר לקלל אותם בלי שום סיבה מיוחדת, להתעלל בהם להציק להם. לפעמים גם מגיע לאלימות פיזית נגד צוות המלון. למרות שלא נעים לי העניין, אבל אני ממש יכול להבין את בעלי\מנהלי בתי המלון. חוויתי את זה טוב על בשרי.

למעלה