תראו מה מצאתי..

Lorelai

New member
תראו מה מצאתי..

מקיר של מלון בתאילנד. מה אתם חושבים על זה?

FiFi 59

New member
תכלס

יש חצי אמת בזה אבל הם עושים הכללות! ולא חסר גם למדינות אחרות כמנו האיטלקים והיוונים שהם מתנגים כמו הישראלים בכל אופן אחת הסיבות שנאי לא אוהתב את הארץ הזאת זה בגלל ההתנהגות של אנשים

Lorelai

New member
זאת גם אחת הבעיות שלנו..

שהם מכלילים. =\ וכמובן, יש גם את זה. -->

הכללות?

אני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה. למה כבר אפשר לצפות מהם? אין מה לעשות, זה משהו שאנחנו יצרנו לעצמנו, וזה ברור גם להם שיש ישראלים שלא יעשו את זה, בדיוק כמו שזה ברור שלא כל הערבים מתפוצצים ברחובות, אבל זה לא מעניין אותם, כי השחיטו להם ת'מלון.

HollowSHIT

New member
זה ממש לא ברור...!

אוליי זה ברור לך שלא כל ערבי הוא מחבל, אבל הנער של היום גודל לפחד מערבים.. וכל ערבי שהוא רואה הוא "ערבי רע" או מחבל.. חוץ מי זה.. "אני לא רואה סיבה שלא יעשו הכללות" אוליי כי זה לא בסדר..?! "למה כבר אפשר לצפות מהם" - מה הם ילדים בכיתה ד'-ו'?!? באמת?!@#!

אבל טל

תעמיד את עצמך שניה במקומם. ישראלים באים להתארח במלון ומשחיטים שם רכוש ולעיתים גם גונבים, וזה קורה להם הרבה יותר מפעם אחת - מה היית עושה? אני לא חושבת שאפשר להאשים אותם. והקטע עם הערבים היה רק דוגמה, אז זה לא משנה, לא נכנס אליו.

DaSiLDhoRF

New member
...

"אוליי זה ברור לך שלא כל ערבי הוא מחבל, אבל הנער של היום גודל לפחד מערבים" מאיפה הבאת את זה?

את ממש,אבל ממש טועה! ובגדול!

לאיטלקים ויוונים אולי יש את אותו מזג ים-תיכוני כמו שלנו. אבל מה ששונה בנו זה שאנחנו רוצים הכל בחינם! ישראלים תמיד מתלוננים על מחירים,ובנוסף גונבים דברים כמו ברזים(!) ועוד עוד...וחוץ מזה ישראלים גסי רוח ברמה מדאיגה! עם כל העצבים שיש להם,לאיטלקים ויוונים יש דרך ארץ. כך שלא מדובר סתם במזג ים-תיכוני.מדובר במנטליות שייחודית לישראלים שלא רק חושבים שמגיע להם הכל ובחינם,אלא גם שהם יכולים לעשות כל דבר שעולה על רוחם כדי להשיג זאת! כמובן שהמנטליות הזאת נובעת מהמצב הפוליטי והכלכלי הגרוע שתמיד יש לנו. בנוגע להכללות,אלו אכן הכללות אבל הכללות שנעשו מנסיון מחורבן של מלונות עם רוב הישראלים. לא חלקם או מעטם. ואם את מחפשת הוכחות,פשוט תעמדי בתור בבנק או בדואר, או בביטוח לאומי או בכספומט או בשדה תעופה. בקיצור כל מצב שיש בו תור של ישראלים יוכיח מיידית וללא יוצאי דופן את הבעיה שלמלונות בחו"ל יש עם ישראלים.

FiFi 59

New member
קודם כל

לא טענתי בעד ישראלים! יש לי כמה דברים מידע אישי שגורמים לי לחשוב ככה עכשיו בקשר לגינות ברזים וכד' לא טענתי נגד אני אורמת שעושים הכללות כי כשהם ביררו מי גנב להם או עשה בלאגן הם הגיעו לישראלים לכן הם לא רוצים יותר כאלה במלון שלהם הם מנועים מצב דומה זה כמובן פוגע בשאר האוכלוסייה שלא מתנהגת ככה לא הבנתי מה כל ההתנגדות למה שאמרתי אם בסך הכל אני מסכימה אם מה שאת אומרת ואני יודעת טוב מאוד מזה ישראלים במטוס או בתור לשם ובתור לשם ואותי ישראלים עקפו בתור בחו"ל! אז ההתפרצות הייתה לחינם כי לא טענתי אחרת

FiFi 59

New member
ועוד משהו

כרגע נתת לי תכונה של ישראלי טיפוסי להוכיח כמה אתה צודק למרות שאותו בנאדם חושב כמוך.. (אני רואה זאת כתכונה של ישראלים ואולי את לא)

נראה שהגזמתי בשימוש בסימני קריאה...

ובגלל זה קיבלת רושם מוטעה מהתגובה שלי... באמת שלא הייתי או הרגשתי תוקפנית בזמן כתיבת התגובה.... ובנוגע להכללות,את צודקת שזה לא הוגן לעשות הכללות כיון שכל קבוצה מורכבת מאינדיבדואלים. אבל כמו שאמרתי ההכללות האלה נעשו בעקבות נסיון מחורבן עם **רוב** הישראלים לא חלקם או מעטם. ובעקרון,אם הם הסיקו את המסקנה שרוב הישראלים שהתארחו אצלם התנהגו בגסות וגנבו ברזים (למה לעזאזל שמישהו יגנוב ברזים..? אין משהו יותר ישראלי מזה,הא...) אז אין להם ממש ברירה והם חייבים להכליל. הרי אין להם אפשרות לעשות מבחני אישיות לכל ישראלי באופן אישי, נכון? אה,ובנוגע ל'לחשוב שאתה צודק למרות שאותו בנאדם חושב כמוך' את צודקת לחלוטין. זו באמת תכונה ישראלית שבאה מזה שישראלים לא יודעים להקשיב כי כל כך לחוצים שאפשר לשים להם גוש פחם בתחת ותוך שבועיים יצא יהלום (פאריס ביולר).

חוויה אישית...

כתבה על החופשה ה"נפלאה" שלי בטורקיה http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2702519,00.html

FiFi 59

New member
לי דווקא ניראה

שלא התחשק להם שישראלים ישהו במלון אז הם עשו "רישום יתר" וד"א כמשו שאמרתי שוב זה לא רק ישראלים יש עוד מדינות שהאנשים שבאים משם הם כאלה וולגרים מגעילים

FiFi 59

New member
לא סותר

אבל את יכולה להשתמש בדרכון הגרמני ואז יקבלו אותך (במלונות שלא מקבלים ישראלים)

למעלה