אז כמו שאומר פתגם עתיק
לא נותר לי אלא לתלות את עצמי (כלבת רוטווילר חי חי חי). טארו ידידי, באמת שניסיתי לקיים איתך איזהשהו סוג של דיון ענייני, אבל מה לעשות, אפילו אני יודעת מתי לוותר. כי בשביל לקיים ויכוח ענייני, צריך (לפחות) שני צדדים. על אנשים מהסוג שלך נאמר פתגם ארמי חביב "איסטרא בלגינא קיש קיש קרייא" (חבריך הדתיים יסבירו לך מה הוא אומר). שים לב, שאני כלל לא טענתי שיש לי איזהשהו טיעון באיזהשהו עניין. סה"כ הגבתי לתגובתך לאנדריי בה טענת כי יש לך טיעונים, ובתגובתי לא ממש הסכמתי איתך ומכיוון שתחום הלוגיקה אצלך הוא כנראה "לא הכי חזק" קישרת את זה דווקא לנושא האשכול. לא בהכרח כל מה שאתה תגיד אני אגיד את ההפך (למרות שבנושא זה אני אכן לא מסכימה איתך (תחום לוגיקה בעייתי, כבר אמרתי?), אתה מבחינתך (כמו תמיד) טענת שעל הרבנים להקטין ראש, ואילו אני טענתי שלא כדאי שיעשו כך (אם כי כמובן מותר, אבל אחר כך שלא יאמרו שחשובה להם מראית עין...))... חביב מצדך שאתה מוותר, גם אני כבר החלטתי לוותר עליך (ורק שתדע, שהיו לי ויכוחים ארוכים עם חבר´ה שלא מסכימים איתי, וכל הצדדים נהנו ואני חיבבתי אותם והם אותי, בעוד שאתה, בוא נאמר, לא הכי אהוד על חבריך לשיח (אלא שעוד לא התייאשו...)). היה שלום.