תקשיבו שניה!

אמממממממממממ

איזה מקום את ??????? לדוגמה אני אני היום ... יותר נכון אתמול עשיתי שלוש עשרה אלף שקל בקלות ויותר מ 300 מעריצים כן ביום אחד !!!!!!!! וזה לא היה באג חיברתי היום שני שירים נכון אבל עשיתי עוד דברים (הופעות....) ........ לא צריך להאשים את הריצפה ....... אני לא יצתדק ויכתוב שהילדים שכרגע במקומות הראשונים הם תמימים .... הם ניצלו את המשחק והמנהלים והאחרים של המשחק יודעים את זה הם לא תמימים !!!!!!!! את יכולה להתבכיין כמה שאת רוצה אבל אולי במקום תנססי לקדם את הלהקה שלך ????

א. אני מנסה

ב. אין לי מושג איזה מקום אני ג. 300 מעריצים ביום אחד זה כלום תסתכלי על המקומות הראשונים, להקת הבננות עשתה כמה אלפי מעריצים רק היום!!! וזה כי יש לה כסף (לקנות שירים, להוציא אותם, להופיע במקומות נחשבים), וזה כסף שהם הרוויחו מכל ההופעות שעשו כשהיה אפשר לעשות הופעות חופשי ויש לה גם אלבומים שהיא עשתה כשהיה אפשר להוציא שירים כל הזמן וגם עליהם היא מרוויחה

למה לא?

למה שלא תקבלי סיכוי הוגן ושווה להגיע למקום הראשון? כרגע אין לך סיכוי! את עושה 300 מעריצים ביום הם עושים כמה אלפים! וזה רק בגלל מה שהסברתי מקודם הנקודת פתיחה שלהם יותר גבוהה!

335

כן אבל מי אמר שאני לא יכולה לעלות לאותה רמה ........ שחקי בלילה תוציאי הרבה שירים בלילה במהלך היום תעשי חזרות לשעות המוקדמות של הלילה ..... (20:00-24:00) ואני לא אמרתי שלא צריך להוריד להם .... אבל לא להתחל את המשחק ..... למרות שהם ניצלו את הבגים הם עדין השקיעו גם הם ....

ברור שהם השקיעו

גם אני השקעתי ביומיים האחרונים ואני בטוחה שגם את השקעת וכפי שאמרתי אני עושה הכל להצליח וכבר יש לי כמעט 3000 מעריצים אבל נוצר פעם שאי אפשר לגשר עליו לא משנה כמה אני אשקיע עכשיו וזה משהו שהסברתי כבר כמה פעמים ככל שיש יותר שירים ויותר אלבומים ככה גם יש יותר מעריצים (והם גם גודלים יותר מהר) ככל שהייתה הזדמנות לעשות יותר הופעות ככה הייתה הזדמנות לצבור יותר כסף וכו'

אין לי בעיה לאבד את כל מה שיש לי

אם זה אומר שיאתחלו את המשחק ויתנו לכולם נקודת פתיחה שווה ככה לכל אחד באמת יהיה סיכוי! והמספר להקה שלי הוא 784

ס ו ל ר ו

New member
כל מה שיש לך?

3000 שקל, זה מה שיש לך! ברור שאת בעד לאתחל את המשחק.. מה הפלא בכלל

noyy

New member
../images/Emo28.gif"למרות שהם ניצלו את הבאגים"?

על סמך מה בדיוק אתם קובעים שכל המקומות הראשונים מרמים?

הכוונה היא לא שרימיתם

(חוץ מאלו שכן) אלא גם היו כל מיני באגים כמו קיצור ההופעה באמצעות קביעת חזרה וכו' שסביר להניח שאלו באגים שאנשים ניצלו לא בכוונה לרמות (או שכן, בחלק מהמקרים) אבל עובדה שהיה באג, שנוצל, וזה פעל לטובתכם ולרעתנו

noyy

New member
../images/Emo28.gifאת שוב חוזרת על זה

"אבל עובדה שהיה באג, שנוצל, וזה פעל לטובתכם ולרעתנו" אני מדורגת בין המקומות הראשונים, ואני יכולה להעיד שלא ניצלתי שום באג. תפסיקו לחיות בפראנויות ולחשוד בכולם, מי שהפר את הכללים כבר יטופל. בנתיים תדאגו ללהקה שלכם ותניחו לאחראים לעשות את העבודה שלהם במקום להשתולל כאן מכעס.

תגידי לי את

קראת את מה שכתבת?!?!?!? גם לך אין סיכוי לנצח - עם 2 שירים וקצת יותר מ300 מעריצים לא ניתן להגיע לכלום במצב של המשחק כרגע ולמה נראה לך שהיא לא מנסה לקדם את הלהקה?! בגלל שהיא מנסה כל כך והחוקים החדשים לא מאפשרים זאת בגלל זה היא באה "להתבכיין" (כמו שכמה אידיוטים ניסחו את זה כאן...)יש לה את כל הזכות!!! בקיצור: אורנג'/תפוז - מי שזה לא יהיה תתקנו את הבאגים!!! אתם רואים איזה בלאגן הולך בפורום כמעט כל ההודעות הן על הבאגים השונים שהורסים את המשחק - לא הגיע הזמן לגמור עם זה<?!?!?! השחקנים דורשים כאן הזדמנות שווה!!! קדימה תתחילו להזיז כאן עניינים!!!

600mh

New member
אפשר לפתור את בעיית הפערים

אם החוקים זהים לכל המשתמשים אפשר לפתור את בעיית הפערים ע"אלגוריתם מתאים, שיתן יתרון למשתמשים חדשים ויאפשר להם לעשות דברים מהר יותר לכתוב יותר שירים ולבצע יותר הופעות, צריך לחשב את האלגוריתם במדויק כדי שהוא לא יתן יותר מידי ולא פחות מידי, אבל זה בהחלט אפשרי לעשות את זה. אבל זה רק עם לכולם יש את אותם חוקים, אחרי שהחוקים השתנו שום אלגוריתם לא יוכל לגשר על הפער. וגם בלי אלגוריתם, 3 ימים עם החוקים היו אותו דבר זה מקסימום 9 שירים, ביחס לחודשיים זה בהחלט אפשרי לצמצם את זה, אבל עכשיו שיש למקומות הראשונים 30-40 שירים ו4 אלבומים, אין שום סיכוי!!

תשמעי

אני יכולה להבין אותך אולי גם אני הייתי מגיבה ככה אם הייתי בין המקומות הראשונים אבל את חייבת להבין אותנו זה לא שהמשחק מיועד אך ורק למי שנרשם ביום שהוא נפתח הוא מיועד לכולם יש כאלו שהצטרפו ביום הראשון ויש כאלו שהצטרפו (מכל מיני סיבות) אחרי כמה ימים אבל זה לא הוגן לשנות באמצע המשחק את החוקים ככה שיפעלו לטובת כל מי שהצטרף ביום הראשון ולרעת כל מי שהצטרף יומיים-שלושה אחרי שהמשחק התחיל בסופו של דבר כפי שאמרו פה ישארו רק כמה עשרות/מאות אנשים לשחק במשחק כי השאר ידעו שאין להם סיכוי אתם בהתחלה עשיתם המון הופעות ויצרתם המון שירים מה שהביא לכם הרבה מעריצים וכסף עכשיו בגלל זה את עושה כמה אלפי מעריצים ביום ואני, בגלל שהצטרפתי אחרי שינוי החוקים (ומאז הלהקה שלי כמעט ולא נחה לרגע, אבל היא לא יכלה לכתוב שיר כל שעה והיא לא יכלה להופיע מתי שמתחשק לה) יוצרת רק כמה מאות (במקרה הטוב 1000-1500) מעריצים ביום אם המשחק היה מתאפס אחרי שהחוקים היו משתנים, בטח שלא הייתי באה בטענות כי הצטרפתי אחרי כמה ימים (או שבועיים) וכי יש כאלו שבימים האלו עבדו קשה והרוויחו הרבה אבל מבחינה הגיונית, לא פייר שמי שיצטרף אחרי 3 ימים כבר יהיה לו סיכוי אפסי או שלא יהיה לו סיכוי בכלל לנצח חוץ מזה שאני מבינה שעבדתם קשה, אבל מה זה 3-4-5 ימים לעומת חודשיים של משחק? אתם עדיין יכולים לעבוד קשה גם אחרי האיפוס ולהגיע למקום הראשון ואז תגיעו לזה ותנצחו בצורה הוגנת כרגע המצב פשוט לא פייר

noyy

New member
../images/Emo28.gifזו לא הייתה החלטה שלי

אני לא אשמה שהחוקים השתנו, להיפך, גם אני נורא לא רוצה בהם. החוקים האלו חלים גם עליי והם מגבילים גם אותי בכל צעד, לא רק אתכם. אלו החוקים שתפוז קבעו למשחק הזה, אז למה אני צריכה לספוג את האשמה על זה שאני מדורגת מבין המקומות הראשונים? אני צריכה לחוש בושה על זה שהתאמצתי? אני צריכה לרחם על אלו שנרשמו למשחק עכשיו ולא יודעים מה לעשות עם עצמם? תחשבו בהגיון, אתם בונים משהו ובעיני כמה אנשים זה לא מוצא חן, אז תניחו להם לפרק לכם הכל? שלא תביני אותי לא נכון, אני בעד לאפס את הלהקות שרימו ולתקן את הפרצות האלו, אבל מתנגדת לגמרי למחוק את כל העבודה והמאמץ שאנשים השקיעו. לא ניצלתי שום דבר ואני לא מבינה למה אני צריכה להענש. ואני לא מקבלת את התירוץ של "יש לכם חודשיים לשחזר רק כמה ימים". גם כמה ימים זו עבודה, ובמקרה הזה חתיכת עבודה, כדי להגיע לדירוג טוב. ובנוגע לשירים... שירים ניתן ליצור רק בזמן אמת, אני לא יכולה לקבוע שהם יווצרו מעצמם בלו"ז. אני לא כל היום ליד המחשב מלבד הערבים והשעות המאוחרות, לכן אני קונה חלק נכבד מהשירים, מה שנותן סיכוי לכולם [כן, גם לחדשים!!] לעקוף אותי בהדרגה בטבלת היוצרים והכסף[!!] עם קצת מאמץ והתמדה, כי הם יכולים ליצור בעצמם יותר שירים ממה שאני מסוגלת. גם אם מישהו יוצר שיר אחד יותר ממה שאני יוצרת ביום, תחשבי שבחודש אלו 30 שירים מההפרש ובחודשיים אלו 60, גם כאן יכול להווצר פער. אני לא יכולה להתמרמר על כך שקשה לי ליצור שירים, אלו החוקים שחלים על כולם ברגע זה, ואיתם צריך להתמודד. לא הכל סופי, לא הכל בטוח, עד שלא חילקו את הכרטיסים למישהו. המשפט האחרון שלך קצת צרם לי: "אתם עדיין יכולים לעבוד קשה גם אחרי האיפוס ולהגיע למקום הראשון ואז תגיעו לזה ותנצחו בצורה הוגנת". וזה שוב מחזיר אותי לנקודה ההיא ממוקדם, לא כל המקומות הראשונים מרמים. לא כל אלו שהצליחו לטפס למעלה ולהתמקם בדירוג טוב - משתמשים בפרצות האלו.

Ado1

New member
אני איתך!

המשחק יימשך מעל לחודשיים. אתם לא באמת חושבים שבמהלך החודשיים הללו לא יהיו שינויים נוספים נכון? לא ימצאו עוד באגים? לא יקשיחו (או אפילו יקלו) את החוקים? כל שבוע יבקשו מצטרפים חדשים לאפס את המשחק מההתחלה? אם כך, בסופו של דבר נהיה חבורה של מפגרים עם להקה וירטואלית (מוצלחת או לא..), ויהיו 3 מושבים ריקים בהופעה של מדונה..

נו באמת

די להיות ילדים קטנים ומפונקים. אף אחד לא מבקש פה רחמים, השורה התחתונה ולא משנה כמה תנסו להעלות כל מיני טיעונים נואשים ולא משכנעים, היא שחלק מהשחקנים קיבלו יתרון לא הוגן בעליל. אין טעם לנסות להתווכח על זה, זה ברור כשמש - ואני בכלל לא מתייחסת לבאגים כרגע, רק לשינוי החוקים. התחרותיות הרגה אתכם הא? אף אחד מכם לא רואה בעיניים, אין לכם שום חוש הגינות בסיסית לעמיתים שלכם במשחק. יהיה נחמד לראות שלמישהו יהיה את הביצים לבוא ולומר: כן, זה לא הוגן, אבל היה לי מזל והרווחתי עליכם, ובגלל שאני רוצה לזכות לא בא לי שיאפסו לי את זה. לפחות קצת כנות. היה עוד יותר נחמד אם למישהו יהיה את הביצים לבוא ולומר: כן, זה לא הוגן, סתם נתנו לי יתרון על חבריי, ובשם המשחק ההוגן בואו נאפס ונשחק כולנו כשווים. לא יכול להיות מצב שבו יש כולם משתתפים באותה התחרות ונשפטים באופן שווה, אבל כל אחד משחק תחת חוקים אחרים. זו בערך ההגדרה של משחק לא הוגן. תארו לעצמכם שבמירוץ אולימפי יחליטו פתאום שבגלל שהאצנים מגאנה וניגריה הגיעו למסלול מוקדם יותר בבוקר, אז הם יכולים להתחיל את הריצה לפני כולם, באותו הרגע. למה? ככה. הגיוני? לא. זה בערך מה שהולך פה כרגע. אין שום טעם להשוות בין היתרון שצוברים כתוצאה מהשקעת זמן לזה שנצבר כתוצאה מחוקי משחק שונים. חוצמזה שבמשחק הזה, על אחת כמה וכמה זה בעייתי כי חלק מההתקדמות במשחק תלויה בצבירה של נתונים, ככל שאתה צובר יותר, אתה מתקדם יותר מהר. לשנות את החוקים במהלך משחק - זה לא הוגן, נקודה, לא משנה איך תנסו להציג על זה. חבל מאוד שאת תפוז ואורנג' יותר עניין להתחיל את המשחק מאשר באמת לתכנן כמו שצריך מראש ולצפות את מהלכיו. תחרויות מתכננים מראש, וחוקים צריכים להישאר קבועים. זה נורא לא מקצועי מה שנעשה כאן, ואם אתם כבר מתעוררים פתאום שהחוקים לא עובדים וצריך לשנות אותם, אז באמת צריך לאפס ולתת לכולם נקודת התחלה שווה.. או לפחות להודיע מראש שככה המשחק הולך להתנהל - מתאריך X עד תאריך Y החוקים הולכים להיות א' ב' ג', מתאריך Y עד תאריך Z שלב חדש במשחק והחוקים הולכים להיות ד' ה' ו' - וכך אולי באמת זה על אחריות המשתתף להיכנס למשחק בזמן. אבל כנראה שכשפותחים משחק בלי לעשות צפי, אין ברירה אלא לאלתר תוך כדי. זה פשוט נורא חאפרי וחובבני, וזה גורם לתפוז להיראות מאוד לא טוב. אבל לגביכם, שחקנים מוקדמים יקרים, לפחות תכירו בזה, לטובת ההגינות שלכם. אם ההחלטה לשנות את החוקים היתה אומרת שכל מי שמתחיל לשחק מתאריך מסויים, אחרי התאריך שאתם התחלתם לשחק, מתחיל עם פי 5 כמות כסף ומעריצים משהיה בהתחלה - הייתם זועקים חמס ועושים שערורייה שלמה. כן זה באסה כשמאמץ שלך יורד לטמיון אבל ראבק, תתבגרו קצת ותלמדו להיות בני אדם..

למעלה