נו באמת
די להיות ילדים קטנים ומפונקים. אף אחד לא מבקש פה רחמים, השורה התחתונה ולא משנה כמה תנסו להעלות כל מיני טיעונים נואשים ולא משכנעים, היא שחלק מהשחקנים קיבלו יתרון לא הוגן בעליל. אין טעם לנסות להתווכח על זה, זה ברור כשמש - ואני בכלל לא מתייחסת לבאגים כרגע, רק לשינוי החוקים. התחרותיות הרגה אתכם הא? אף אחד מכם לא רואה בעיניים, אין לכם שום חוש הגינות בסיסית לעמיתים שלכם במשחק. יהיה נחמד לראות שלמישהו יהיה את הביצים לבוא ולומר: כן, זה לא הוגן, אבל היה לי מזל והרווחתי עליכם, ובגלל שאני רוצה לזכות לא בא לי שיאפסו לי את זה. לפחות קצת כנות. היה עוד יותר נחמד אם למישהו יהיה את הביצים לבוא ולומר: כן, זה לא הוגן, סתם נתנו לי יתרון על חבריי, ובשם המשחק ההוגן בואו נאפס ונשחק כולנו כשווים. לא יכול להיות מצב שבו יש כולם משתתפים באותה התחרות ונשפטים באופן שווה, אבל כל אחד משחק תחת חוקים אחרים. זו בערך ההגדרה של משחק לא הוגן. תארו לעצמכם שבמירוץ אולימפי יחליטו פתאום שבגלל שהאצנים מגאנה וניגריה הגיעו למסלול מוקדם יותר בבוקר, אז הם יכולים להתחיל את הריצה לפני כולם, באותו הרגע. למה? ככה. הגיוני? לא. זה בערך מה שהולך פה כרגע. אין שום טעם להשוות בין היתרון שצוברים כתוצאה מהשקעת זמן לזה שנצבר כתוצאה מחוקי משחק שונים. חוצמזה שבמשחק הזה, על אחת כמה וכמה זה בעייתי כי חלק מההתקדמות במשחק תלויה בצבירה של נתונים, ככל שאתה צובר יותר, אתה מתקדם יותר מהר. לשנות את החוקים במהלך משחק - זה לא הוגן, נקודה, לא משנה איך תנסו להציג על זה. חבל מאוד שאת תפוז ואורנג' יותר עניין להתחיל את המשחק מאשר באמת לתכנן כמו שצריך מראש ולצפות את מהלכיו. תחרויות מתכננים מראש, וחוקים צריכים להישאר קבועים. זה נורא לא מקצועי מה שנעשה כאן, ואם אתם כבר מתעוררים פתאום שהחוקים לא עובדים וצריך לשנות אותם, אז באמת צריך לאפס ולתת לכולם נקודת התחלה שווה.. או לפחות להודיע מראש שככה המשחק הולך להתנהל - מתאריך X עד תאריך Y החוקים הולכים להיות א' ב' ג', מתאריך Y עד תאריך Z שלב חדש במשחק והחוקים הולכים להיות ד' ה' ו' - וכך אולי באמת זה על אחריות המשתתף להיכנס למשחק בזמן. אבל כנראה שכשפותחים משחק בלי לעשות צפי, אין ברירה אלא לאלתר תוך כדי. זה פשוט נורא חאפרי וחובבני, וזה גורם לתפוז להיראות מאוד לא טוב. אבל לגביכם, שחקנים מוקדמים יקרים, לפחות תכירו בזה, לטובת ההגינות שלכם. אם ההחלטה לשנות את החוקים היתה אומרת שכל מי שמתחיל לשחק מתאריך מסויים, אחרי התאריך שאתם התחלתם לשחק, מתחיל עם פי 5 כמות כסף ומעריצים משהיה בהתחלה - הייתם זועקים חמס ועושים שערורייה שלמה. כן זה באסה כשמאמץ שלך יורד לטמיון אבל ראבק, תתבגרו קצת ותלמדו להיות בני אדם..