תקשיבו שניה!

אה ואגב

מה שכן, לשמחת השחקנים המוקדמים ולצער השחקנים החדשים, אין שום התחייבות מצד תפוז לנהל את המשחק כמו שצריך, ואין שום הבטחה שמישהו בכלל הולך לשים ז*ן על כל הטענות שהועלו פה, כי סעיף 49 בתקנון המשחק (שעליו כל שחקן פעיל חתם שהוא מסכים) אומר: "תפוז רשאית להפסיק בכל עת, ולאלתר, מכל סיבה שהיא, לפי שיקול דעתה המוחלט והבלעדי, את המשחק, כולו או כל חלק ממנו, ו/או לשנות את תנאיו, בהודעה אשר תתפרסם באתר הלהקה. מוסכם כי הודעה כאמור תשמש הודעה מספיקה והולמת והמשתתפים מוותרים על כל טענה בנוגע לסיום או שינוי תנאי הפעילות כאמור." אם תפוז רוצים להיות הוגנים הם יתחשבו בשחקנים הממורמרים, אבל אין שום ערובה שזה יקרה (והם כבר הוכיחו את ההגינות שלהם כל כך טוב במשחק הזה) כי בעקרון חתמנו שאנחנו מסכימים לצורת ההתנהלות הזאת, כדאי שכולם יקחו את זה בחשבון.

ל א ק י

New member
אין פה מצב הוגן.

אם מאפסים את המשחק - השחקנים שהתחילו לשחק ביום שלישי נדפקים והם השקיעו מלא זמן סתם. אם לא מאפסים את המשחק - השחקנים שהתחילו לשחק אחרי זה נדפקים כי הם חושבים שחודשיים זה לא מספיק זמן כדי לצמצם פערים.

Lovable Stray

New member
לא היו לי טענות אם המשחק היה מתנהל

נורמאלי - כלומר בלי באגים/תקלות/שינוי חוקים פתאומי וכד'. במצב הזה המשחק הוא לא יותר מרולטה רוסית - יש מי שנדפק ויש מי שרוכב על הגל. לא יתכן מצב שאנשים יפסידו את כל הכסף שצברו בגלל שיש באג בבארבי (נכון לעכשיו אי אפשר להרוויח יותר מ1000 ומשהו ש"ח על הופעה עם 2000 מעריצים, השיא עומד על 8000 ומשהו רווח כולל ואסור לשכוח שמשלמים 7500 על ההתחלה בכל מקרה). בכל משחק בסגנון הזה ירוויחו אלה שהתחילו ראשונים (בדרך כלל) אבל המשחק בכלל לא מתנהל טוב, כל חמש דקות באג חדש מה שהופך אותו למשחק של מזל ולא אסטרטגייה.

בקשר לבאדים תקשיבו שנייה../images/Emo108.gif

גמני נפלתי קורבן לבאגים ואני גם לא ידעתי על החוקים ואני הייתי עוד מקום שני בזמן שקבעתי 2 הופעות בבארבי באור יום... באתי הביתה הייתי במינוס של איזה 10 אלף לאט לאט השקמתי יש לי 34 אלף אני מקום 35 ואני מטפס שוב לפסגה אז דיי להתבכיין טוב לא כל דבר שהוריד לכם קצת מעריצים או כסף צריך לאפס את המשחק בגללו..

למעלה