תקשיבו רגע....

netaK

New member
היו כבר 2 מפגשי פורום...

פה גיליתי את אחותי התאומה מיקה
ועדי שהיא חברה ממש טובה שלי ואנחנו נפגשות גם בלי שאר הפורום
המממ...יש יש אייסיקיו אם את רוצה, הכל בכרטיסישי 165631982

mya 6

New member
יא! איזה חמודה את!

ואם זה אפשרי.. אני אחרי טלי....:)))

Queen From Mars

New member
גם לי יש את 2 הספרים

והספקתי לקרוא רק את הראשון לפי מה שהבנתי הספרים מבוססים על הדמויות מהסידרה,ולפעמים קרו אירועים שגם בסידרה הוזכרו אבל באופן עקרוני הסופר נתן לעצמו יד חופשית וכתב גם דברים שבחיים לא הזכירו בסידרה ודברים שמעריצים פנאטיים של הסידרה יודעים שלא קרו אי פעם והכל בא ממוחו מלא הרעיונות של הסופר...(הדי גרוע הרשו לי לציין) כבר עדיף לקרוא פנפיקים...

netaK

New member
הסיפור של מת'יו שפארד-עברית

מת'יו שפארד, סטודנט בן 21, הוכה למוות באכזריות בגלל היותו הומו. מת'יו התפתה ללכת אחרי שני אנשים שאמרו לו שהם הומואים, בבר בקמפוס ב7 באוקטוברץ הם הסיעו אותו לאיזור מרוחק ושם הם קשרו אותו לגדר, עינו אותו והכו אותו בזמן שהתחנן על חייו. לאחר מכן הוא הושאר למות שם בקור. רוכב אופניים מצא אותו 18 שעות לאחר המקרה וחשב שהוא דחליל. מת'יו היה מחוסר הכרה וסבל מהיפותרמיה (תת חום?), פניו היו מלאות דם חוץ מאיפה שניקו אותו הדמעות... מת'יו מת ב12:53 ביום שני ה12 באוקטובר בבית החולים, כשמשפחתו לידו. גורם בבית החולים אמר שלמת'יו היה שבר מאחורי הראש שלו, ליד האוזן הימנית ופגיעה חמורה במוח שפגעה בפעימות ליבו, חום גופו ועוד. היו גם לפחות 12 פגיעות חמורות בראשו פניו וצווארו. הוא הותקף כל כך קשה עד כדי כך שהרופאים כלל לא יכלו לנתח אותו. הוא מעולם לא חזר להכרה מאז שנמצא ועד מותו היה על עזרי נשימה. בזמן שמת'יו גסס בבית החולים, לא רחוק מבית החולים קבוצה של תלמידים מהאוניברסיטה החליטה לעשות במה לתהלוכת סיום השנה שבה יש דחליל שנראה כמו מת'יו הפגוע והלבישו את הדחליל בחולצה שאומרת "אני הומו". התלמידים לא התכוונו להיות חסרי רגש, זאת הייתה בדיחה, הם היו בחורים רגילים שרק רצו לעשות קצת צחוק.

GinniePig

New member
../images/Emo16.gif אבא של מת'יו בבית המשפט ../images/Emo16.gif

My son Matthew did not look like a winner. After all, he was small for his age—weighing, at the most, 110 pounds, and standing only 5’2” tall. He was rather uncoordinated and wore braces from the age of 13 until the day he died. However, in his all too brief life, he proved that he was a winner. My son—a gentle, caring soul—proved that he was as tough as, if not tougher than, anyone I have ever heard of or known. On October 6, 1998, my son tried to show the world that he could win again. On October 12, 1998, my first-born son—and my hero—lost. On October 12, my first-born son—and my hero— died 50 days before his 22nd birthday. He died quietly, surrounded by family and friends, with his mother and brother holding his hand. All that I have left now are the memories. It’s hard to put into words how much Matt meant to family and friends and how much they meant to him. Everyone wanted him to succeed because he tried so hard. The spark that he provided to people had to be experienced. He simply made everyone feel better about themselves. Family and friends were his focus. He knew that he always had their support for anything that he wanted to try. נ.ב מסתבר שהיה שם מישהו... כנראה פרקליט או משהו... בשם Mr. McKinney צירוף מקרים?

mya 6

New member
אני לא אומר5ת שצריך לעשות רק על

מתיו שפרד... צריך לעשות בכללי... אמרנו על מתיו כי הוא הסיפור ששמענו.. אפשר גם לעשות את הסיפור של השוטרים.. לא חסרים סיפורים... אבל חייבים לעשות משהו, לא משנה מה!.

avivs

New member
משהו שאני חייב להגיד

אני נכנס לפורום הזה כבר הרבה מאוד זמן. אולי פעמים אחדות כתבתי איזה הודעה. תמיד ידעתי שיש פה אנשים (לרוב נשים) אחלה, אבל מאז ההודעה המזעזעת שפירסמה פה נטע, הבנתי שזה יותר מסתם פורום. ממש כל הכבוד לכם על הרצון לשנות ולהביע דעה, אפילו לשים
זה גם משהו. באמת כל הכבוד, נחמד שיש התעסקות בדברים מעבר לסידרה עצמה. יישר כוח!

למעלה