תקשיבו רגע....

jDaNiELLE

New member
טוב, אז מה לעשות,

שקשה להביע הכל בכתב, ולפי מה שאני הבנתי מההודעה שלך היא נכתבה בעצבנות. אם היית מכירה אותי היית יודעת שאני אחד האנשים הכי רגועים על הכדור המטורף הזה. להזכירך "אז לפני שאתן רצות להנציח את המסכן..." תגידי לי את איך היית מבינה את זה..... אניווי, לא הנחתי שאני הנושא, ובואו נשכח מזה כולנו.

GaleOholic

New member
לעשות!

תודה שהזכרת לי באמת: "אז לפני שאתן רצות להנציח את המסכן..." מה לא ברור??? האם המילה "אתן" אומרת בעצם דניאל הרעיונות וההצעות שלך הן פוי?? לי לא קשה להביע הכל בכתב, לך יש קשיים בהבנת הנקרא

jDaNiELLE

New member
טוב, ההודעה הקודמת שלי הייתה בנימה

חיובית. לא עבד..... אין לי קשיים, בלה בלה בלה,, מה שאת אומרת.....צודקת...מלכה..... יאללה. אני מפסיקה להתווכח איתך. וחבל. לא היו לי תקלים פה עם אף אחת, אבל תמיד יש יוצא מן הכלל.

netaK

New member
דניאל...

את לא חושבת שאת מוציאה דברים טיפה מפרופורציה? מת'יו שפארד עלה פה במקרה ומי ששאלה קיבלה את התשובה שלה. 4 אנשים הזעזעו ונפתח שרשור עליו ומצטערת להגיד אבל נראה שאת הפכת את השרשור למריבה... כמו שכבר אמרתי ואולי היית עצבנית באותו יום ולא שמת לב, למת'יו יש מזל שיש לו חברים ומשפחה אוהבים שהביאו את הסיפור הזה לידיעה רבה. אבל זה לא המקרה היחיד, גם בארץ שלך, שנראה לי באה קודם, יש הרבה מקרים ושרון אמרה שאם כבר מדברים על כאלה מקרים לא צריך להרחיק לכת כי יש את זה גם פה בארץ ופה יש לנו את הכוח לשנות, לא היה שום דבר נגדך ועכשיו סתם חבל שהשרשור הפך לשרשור מריבה גדול שלצערי אני לא יכולה למחוק רק חלק...לפצל וכו'.

jDaNiELLE

New member
....

וואי כמר ממש אין לי כוח אפילו לכתוב על זה שוב ושוב. כבר 2 הודעות כתבתי משהו כמו- בואו נשכח מזה, נעזוב את זה......ולא עזבתם- אני לא הולכת להתייחס לזה. לא תקפתי אף אחד- אלא אם כן מיהו תקף אותי- כמו במקרה של שרון שכנראה לקחה את זה אישית בגלל שהיא הייתה זו שהעלתה רעיון שונה מלכתחילה. שוב- פעם רביעית- אני הצעתי רעיון.לא קיבלתם- בסדר.זו הייתה רק הצעה. אף אחד לא צריך להיפגע ולהתעצבן, זה רק פורום, קחו את זה בקטנה, אני כבר אתמול שכחתי מזה......אז די, באמת די.....נטע- תנסי באמת למחוק את כל השרשור השטותי הזה, וחאלס.....אני לא בה לריב עם אנשים בפורומים, ואני בטוחה שגם אף אחד אחר לא. כמו שאמרתי לשרון- וזה הרגיז אותה, אין לי מושג למה------בכתב קשה לקלוט טונים ונימות.אז זו בעיה........לא התעצבנתי, ולא הוצאתי דברים מפרופורציה. היה קל לקלוט את זה ככה. שיהיה בנות לכולכם לילה טוב ומחר יום מענג!!!! כולכן ממש חמודות, ובאמת באמת באמת די. די עם השרשור הזה. די.

GaleOholic

New member
אפילו לא סיימתי לקרוא

את מה שכתבת, כי אני מבינה שאין טעם. תסלחו לי כולכן מראש ובמיוחד את נטוש, אבל גברת דניאל, אני פשוט בשוק! את לא יודעת לקרוא. נקודה! אני לא לקחתי קשה כלום, את זו שפתחה פה את הריגשי המחורבן שלה וחירבנה פה שירשורפלצת פאטטי לחלוטין, אז הנה לך, קיבלת תשומת לב שאת כ"כ ניזקקת לה כנראה, כי אוי השירשור עוסק בהומופוביה ולא בך דניאל.... את הצעת רעיון והוא יופי, את לא! ובזה סיימתי את התייחסותי אלייך, ושוב סליחה נטע, אני הזהרתי מראש.

jDaNiELLE

New member
חחחח

אני לא יודעת לקרוא? שום ריגשי, שום צומי, ולפחות לי יש איך לנסח את עצמי ואני לא צריכה להכניס פה קללות...אם אני רוצה צומי אני לא אבקש מאחת כמוך שקצת קשה לה להבין עניין....אגב- הרעיון שלי יופי, וגם אני....אם תסכימי או לא זו בעיה שלך...(אני שמחה שהפסקת את התיחסותך אליי מ2 סיבות-א.לא ראיתי התייחסות, ואם הייתה אז היא הייתה די עלובה, ו2- ככה השרשור הזה יוכל להפסיק....) בנות- אני ממש ממש מצטערת שהגעתי למצב כזה פה, אבל גררו אותי באף לזה. יום טוב.

GinniePig

New member
../images/Emo32.gif את יודעת שיש לי ספר

שקוראים לו Every 9 Seconds ומסופר שם על בריאן ומייקי כאילו שהם בתיכון ( והם הכירו את ג'סטין- הם פגשו אותו שהוא היה בן 7, עם הדובון שלו גאס, והוא צחק על בריאן- אבל זה לא קשור) בקיצור, מסופר שם שבריאן דווקא היה מאוד מקובל ואף אחד לא צחק עליו- אבל על מייקי כן... ובמסיבת סיום שלהם כתבו לו על הכובע I'M GAY... סתם לידע כללי ככה... לא יודעת אם זה קשור...

netaK

New member
בפרק 17 עונה 1 אם אני לא טועה

בריאן אמר משהו על...מישהו ואח"כ הוא טרק לו את דלת הלוקר על האצבעות.

mya 6

New member
כאילו שמשהו יעז בכלל לחשוב

לצחוק על בריאן קיני (שמאז ומעולם היה סמל סקס בלתי מעורער). יש ספר על הכי גאים??? איפה אפשר להשיג אותו עם בכלל??

GinniePig

New member
יש ספר... יש שניים...

יש לי את שניהם... וגם 3 לוחות שנה שלהם... שניים של השנה ואחד של שנה שעברה... אפשר בעיקרון להשיג אותם רק בארה"ב... כשאני נוסעת למשפחה אני עושה קניות... יש להם המון מוצרים... חולצות... ספלים... כל מיניי שטויות כאלה.. אם את רוצה את השמות של הספרים... תפני אליי

tulchi

New member
../images/Emo10.gif

אפשר בפעם הבאה לשים סימן ספוילר כשמדברים על הספרים האלה? יש אנשים שלא קראו אותם, אבל רוצים מאוד

GinniePig

New member
רציני?

כי באמת אין לי בעיה לפגוש אותך איפשהו ולהביא לך את הספר...

netaK

New member
באמת באמת ../images/Emo13.gif

אני ממש רוצה לקרוא ואירית רעה

GinniePig

New member
אני חדשה אז אני נאלצת לשאול...

אתן נפגשות במציאות כאילו? תוכלו להעביר אותו? פשוט אבא לא מרשה לי לקנות עוד עותק ( אחריי שעשיתי עליו בוק רפורט המורה כתבה פתק )... אז אני אצטרך אותו חזרה... נפגשתן כבר פעם? וחוץ מזה... יש לכן איי סי קיו? זה יהיה מהיר יותר...

למעלה