תקשיבו רגע....

jDaNiELLE

New member
תקשיבו רגע....../images/Emo142.gif

זה אומנם באותו נושא כמו השרשור פה למטה, אבל לא בטוח שכולם יראו את ההודעה, ונטע גם ככה יכולה לצרף את זה לשם אחר כך... אז ככה- אני חושבת שבתור פורום של הכי גאים שיש, ובתור זה שכולנו, או כך אני מקווה, מתנגדים בתוקף להומופוביה, אנחנו צריכים להקדיש פינה קטנה למתיו שפרד. אפשר בגלריות לשים כמה תמונות שלו, ולכתוב את הסיפור המזעזע הזה, ולהוסיף כמה הומופוביה היא גילוי ברור ומוחצן של בורות נטו. לדעתי צריך לכתוב פה את הסיפור שלו, כדי שאחרים יראו וישכילו.

mya 6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif

אבל.. איך מקימים כזה דבר... צריך לתרגם את מה שנטע נתנה לנו באנגלית.. צריך משהו עם אנגלית ממש טובה. אפשר גם להשים את זה בכתוביות הרצות.. אני חוושבת שזו חובה לפרסם סיפור כזה. כי אסור שכזה דבר יקרה שוב. תראו את האתר הזה,הבעיה היא שהכתוביות זזות ממש מהר...

GaleOholic

New member
סתם כדי שתדעו../images/Emo26.gif

שדברים כאלה קורים גם בארץ, לפני חודש ולפני חודשיים שוטרים תקפו מס' הומואים בגן ציבורי בת"א, הם היכו אותם ותקפו אותם מילולית, אחד מהם אפילו אושפז בבית-חולים. אז נכון שזה עדיין לא הגיע לרצח אבל אנחנו לא רחוקים מזה, אז לפני שאתן ממהרות להנציח את המסכן ועוד באנגלית (למרות שיש כבר אתרים עליו) אולי כדאי שתכתבו על מה שקורה פה מתחת לאף שלנו, אם כבר מודעות אז עד הסוף.

GaleOholic

New member
ובאותו נושא

זו אמנם מודעה מלפני חודש, אבל אם אתן רציניות - האגודה תשמח לסייע בכל סוג של אינפורמציה

lolly1

New member
../images/Emo45.gif

מזעזע.. היו כבר כמה הפגנות וכנראה שעם המדינה הזו אין הרבה מה לעשות

bewiched

New member
איך אפשר לעזור?

אני אמנם לא באגודה אבל חייבת לעזור איכשהו

jDaNiELLE

New member
....

תעשו מה שבראש שלכם. הוא מת,על רקע זה שהוא הומו. מת. הכי גאים התעסקו בזה, ואנחנו מתעסקים גם בהכי גאים. כתבתי בהודעה הראשונה שאפשר לפרט על הומופוביה בכלל,= גם על מה שקורה בארץ. אבל כבר קרה לא פעם שהעליתי פה רעיון וזה מה שיוצא. אז אני אסתום מעכשיו.

netaK

New member
איך הכי גאים שיש מתייחסים לזה?

אף אחד לא אמר שהם מתייחסים לזה. ג'סטין קיבל מחבט בראש, הוא מת? זאת התעללות קשה? גם בריאן דיבר על זה כשהוא היה בתיכון התנכלו אליו כי הוא הומו או משהו. ודמפסטר בוי בכלל אבל בכלל לא קשור... וזה שמתיו' שפארד "מיוחד" ובלט נורא מעל כולם לא אומר שמעשים כאלה לא קורים בכל העולם, אתם פשוט נתקלתם במקרה בשם שלו ולמזלו הרב יש לו משפחה אוהבת וחברים שטורחים להנציח את זכרו.

netaK

New member
איזה מסקנות?

יש 2 שרשורים על מת'יו שפארד יש תמונות ויש את כל הסיפור שרון ניסתה להסית את תשומת ליבנו שלא צריך ללכת לאר"הב לפני שנה כדי למצוא מעשים הומופוביים נוראים שכאלה ואם כבר רוצים למחות, יש הרבה כאלה בארץ. אף אחד לא בא "בואו נקטול את דניאל"...

jDaNiELLE

New member
טוב. אז עכשיו הכל טוב ויפה.

אני מכירה את הסיפור כבר הרבה זמן. לי אישית שני שרשורים לא מספיק. ולפי מה שאני יודעת הוא היחיד שנרצח לפני כל כך מעט זמן על רקע כזה. פורום שלך. תעשי מה שאת רוצה. הצעתי- ביטלתם- סבבה.

ofrikit

New member
אוי אני בשוק

אני רציני לא מבינה למה לקחת את זה ללב כול כך? אפחת לא אמרה שהרעיון שלך לא טוב או משו ממש לא,סתם אמרו את הדיעות שלהן זה הכול לא צריך לקחת ללב:) לא חשבתי שדוקא את תעשי את זה.. האמת:) (ואני לא כותבת פה מתוך כעס,שלא תביני לא נכון)

netaK

New member
לא הבנתי אבל איפה בדיוק ביטלנו...

יש לך פה את זה בשרשור הראשון (והשני) ואם רק תבקשי השרשור הזה יועלה על ידי לטאג ליינס בלי בעיה. יש תמונות ויש עכשיו אפילו את הסיפור בעברית ושימי לב שבגלריה אפשר להכניס תמונות גם גולשים, לא רק מנהלים. אבל אי אפשר להכריח את כל הפורום להתעניין או את כל משתמשי תפוז להדליק
אבל בארץ we can make a diffrent, זה לא ביטול של הדברים שלך, זה הוספה כי המצב הזה בלתי נסבל.

jDaNiELLE

New member
וואי העולם הזה מצחיק....

כל מה שאמרת- זה בערך מה שהצעתי....וזה רעיון מעולה להעלות את זה לטאג ליין... אני עכשיו הולכת לגלריה,לא התכוונתי שנתעלם מהמצב בארץ,אלא שנתייחס אליו בעקבות המקרה של מתיו...וממש לא ציפיתי מכל הפורום להדליק נר. בטח לא שאני בעצמי לא הדלקתי. לא יודעת....השרשור היה נראה כאילו חוץ ממיה אפחד לא ממש קרא את ההודעה, וחוצמזה עבר עלי יום קשה. (כשאני נשמעת כלבה בהודעות זה בגלל זה. אני מנסה לעבוד על זה.)

netaK

New member
אני די בטוחה שהרוב פה קראו...

פשוט שלא הגיבו,אבל קשה להגיד שהסיפור לא ידוע פה ברחבי הפורום. פשוט שאין הרבה מה לאמר כי זה לא המקרה הראשון ובטח לא האחרון.

GaleOholic

New member
לא נסחפת.. אבל בכלל לא../images/Emo4.gif

אף אחד לא בא לבטל אותך או את הצעותייך. זה בכלל לא קשור אלייך, העלית פה הצעה יפה, מעולה ומעניינת אני בסה"כ פיתחתי אותה, אף אחד לא אמר שמה שאת הצעת זה לא בסדר או לא נכון, אני חושבת שהייתי מאוד רהוטה וברורה ולרגע לא "ביטלתי" את מה שאת הצעת. שוב זה בכלל לא קשור אלייך כמו שזה לא קשור אליי, נא לא לפתח "ריגשי" היכן שלא צריך. החיים גם ככה קצרים. ודבר נוסף, הפורום לחלוטין לא של נטע, הפורום הוא של כולנו ונטע היא המנהלת של הפורום (ללא שטר בעלות). איוש, היכן את כשצריכים אותך...

GaleOholic

New member
כן... באמת../images/Emo46.gif

תנסי לקרוא את זה ללא טונציה עצבנית (כי זה לא נכתב בעצבנות - אני לא נוטה להתעצבן על אנשים שאיני מכירה) ותראי, אבל את לעומת זאת ממש תוקפנית - "אה באמת? אז כדי שתקראי את ההודעה שלך שוב"... תרגיעי בבקשה ובבקשה תביני, זה כלל וכלל לא קשור אלייך, הרי זה לא מתעסק בך, את לא הנושא, הנושא הוא הומופוביה

למעלה