תקשיבו מחזור ו'

DaSiLDhoRF

New member
בוא ננפץ את התאוריה שלך.

ראשית, הוכחנו מקודם שאני יותר חכם ממך. שנית, פשוט תשאל את אמא שלך.

DeadWolf

New member
שמעו אני לא מבין את הסטייה

לאמא שלי.. זה לא עסק קצת מגעיל... היא בכל זאת לא בת 18 ולא בת 38.. אבל אם זה מה שעושה לכם את זה..

theguti

New member
שששששש...

די אתה לא חושב שהגזמת? לא מזיז לך שכל הודעה שאתה שולח משפילה אותך יותר ויותר? זה סוג של מזוכיזם אה? אתה חולה ואתה צריך טיפול! ופה אתה לא תקבל אותו

חררררררררר

נרדמתי פעמיים ואז נרדמתי שוב כמה אפשר לחרוש על סוסי פוני (אני כבר רואה את התגובה שלך למשפט אז...אז אני אומר לך כבר עכשיו לסתום ת'תחת)

Ms UnderstOod

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (זה לעידו, כל היתר להרגע)

עידו, פוס משחק, ההודעה הזאת צריכה להיכנס לטאגליינס..

גם לנו יש 2 מצלמות

ושני מחשבים. שנה שעברה המחשב היחיד שהיה לנו נפל שבוע לפני הערב גמר. ותכלס כמעט כל הציוד שלנו דפוק ואם הוא לא דפוק זה בגלל שהוא סתם מחורבן אז לא שמים לב כבר אם הוא דפוק או לא. וגם אצלנו יש כאלה שעורכים בבתים הפרטיים שלהם, וגם משתמשים בציוד צילום הפרטי שלהם, או שוכרים ציוד צילום.

Ms UnderstOod

New member
חחח כה מעפן

זה נהיה שרשור בכי "של מי יותר גרוע".. את פשוט תסתכלי בסיומים של הסרטים שלהם. אם אצלנו בסרטים יש "סאונד: ___, בום: _______, תאורה: ____" אז אצלם יש במאי, מפיק ועורך.

theguti

New member
מסכנים :((((((((

תפסיקי כבר לרחם עליהם יא דפרניקית, אם כל כך רע להם שיהרגו את עצמם. זה לא מזיז לאף אחד פה אז תעיפו את הרחמים האלה כבר מהפורום כי יש דברים יותר נוראים מלרחם על זה שיש להם רק קרדיטים של במאי מפיק ועורך.

Ms UnderstOod

New member
סתום ת'פה אידיוט, איך אתה קשור?

תפסיק כבר להתערב בדברים שלא נוגעים לך, ילד מעפן.

למעלה