אז זה מוכיח שאתה ילד מסכן :)
ק קולה מהאף New member 23/6/06 #99 מה הקטע? הפורום נועד לקרב בין אנשים,לא לסכסכך אני משדר לכם אנרגיה חיובית בתקווה שהיא תעזור לכם להשלים
מה הקטע? הפורום נועד לקרב בין אנשים,לא לסכסכך אני משדר לכם אנרגיה חיובית בתקווה שהיא תעזור לכם להשלים
T theguti New member 23/6/06 #102 אני חוזר בי אני מצטער על כל הדברים הפוגעים שאמרתי ואכן זה לא ענייני להתערב בחיי המין של חברי לפורום. מקווה שתסלחי לי.
אני חוזר בי אני מצטער על כל הדברים הפוגעים שאמרתי ואכן זה לא ענייני להתערב בחיי המין של חברי לפורום. מקווה שתסלחי לי.
D DaSiLDhoRF New member 24/6/06 #113 הייתי אומר לך לסתום ת'פות, אבל אני יודע שזה קשה בגלל שהוא כל כך מלא. אבל תנסי בכל מקרה
ק קולה מהאף New member 24/6/06 #114 למראית עין וולפי ה"ריבים" בין גוטי ודסי לבין אופיר הם רק בדיחה והלצה על חשבוננו... האמת היא שהם ידידים טובים ונוהגים לבקר זה את זה תכופות don't believe every thing you read
למראית עין וולפי ה"ריבים" בין גוטי ודסי לבין אופיר הם רק בדיחה והלצה על חשבוננו... האמת היא שהם ידידים טובים ונוהגים לבקר זה את זה תכופות don't believe every thing you read
T theguti New member 24/6/06 #117 אולי הם לא רוצים אותי אבל בנוסף לזה שהם לא רוצים אותך אתה פגום, וכמה שתרצה גנים אי אפשר לשנות. אז לך תהיה אורולוג ותגשים את חלומך
אולי הם לא רוצים אותי אבל בנוסף לזה שהם לא רוצים אותך אתה פגום, וכמה שתרצה גנים אי אפשר לשנות. אז לך תהיה אורולוג ותגשים את חלומך