ביוטכנולוגיה וביוכימיה לא הבנת. אתה אדם טיפש. אתה צריך למות.
ק קולה מהאף New member 22/6/06 #38 מה אתה מדבר מר "משפחה מפורקת" גוטמן אם היינו בארצות הברית היית גר בקרנוע
T theguti New member 22/6/06 #40 ועדיין יש לי גנים יותר איכותיים זה רק עניין של זמן עד שהטבע ישים לב לטעות שהוא יצר ואז אתה תמות.
ק קולה מהאף New member 22/6/06 #41 לי יש גנים יותר איכותיים אתה אבולוציונית התפתחת לפני דורות ספורים מהקוף סבא רבא שלך עוד חי בג'ונגל
M Ms UnderstOod New member 23/6/06 #87 ../images/Emo6.gif דווקא לדעתי בהתחשב בנסיבות, חפי יצא מוצלח יחסית..
I id0a New member 22/6/06 #39 כן חפי, לפחות לנו אין איזה סבא שישב אצל הערבים, אתה מביא בושה לעם היהודי
ק קולה מהאף New member 22/6/06 #42 תקשיב לי ותקשיב לי טוב עוד הערה כזאת ועשרות נורדיאנים עולים עליך ומפרקים לך ת'OFIF אידיוט
T theguti New member 22/6/06 #45 בואנה אתה סתם פקיד בOFIF סתום ת'פה לפני שאני ועידו נפרק לך תפנים הפרימיטיביות שלך.
ק קולה מהאף New member 22/6/06 #47 מה אתה עושה היררכיה? חלק מהיחודיות של OFIF זה שאין היררכיה,ואין פיקוד כולם מפקדים וכולם זוטרים
T theguti New member 22/6/06 #49 מה אתה אדיוט? תעשה שיעורי בית, אופיף זאת דיקטטורה! ואני הדיקטטור עכשיו תלקק לי תאשכים אישה.