תקשור עם מתים

Tal_Ya_Tal

New member
סיאנס../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif

שלום לך 'זו שאוהבת אותו' אינני ממליצה לך 'לתקשר עם המתים' לא בסיאנס ולא מחוצה לו. אין זה מומלץ לזמן רוחות של אנשים שהלכו לעולמם. אם יש לך אדם קרוב שהלך לעולמו ואת רוצה ליצור עמו קשר, חשבי עליו ושלחי לו מחשבות אהבה. אם הקשר יצטרך להווצר, זה יבוא מצידו. הוא יחפש דרך להגיע אלייך. בענין זה, אני ממליצה לך לראות את הסרט "רוח רפאים" עם פטריק סוויזי. שם תוכלי להבין איך 'ישות ברמת נשמה' יכולה ליצור קשר עם החיים. אולם, אל לך להטריד אף אחד, אם הוא לא יצר עמך קשר. דרך נוספת שבה את יכולה ליצור קשר היא דרך חלום. פשוט להזמין פגישה אתו בחלום. לפני השינה מבקשים שלוש פעמים. כשאני מדברת על `ישויות מרמת נשמה`, זוהי דרך ביטוי ל`ישויות` שמצויות ברובד שנקרא `סברלוקה`= `ארץ המתים`. זהו שלב שבו מצויות ישיות של נפטרים ישויות ברמת נשמה שמגיעות לסיאנסים, הן בדרך כלל, מה שנקרא: "earth bound". כלומר, כבולים לעולם החומר. אלו נשמות טועות, שבשל רצונן להמשיך לתפקד בעולם הזה, או בשל טראומה של המוות ואי ידיעה שהם אכן מתו, אבדו את דרכן אל האור וממשיכות לשהות ברובד הזה.הן עשויות לרצות לחפש שליטה בעולם החומר דרכך. ואת עשוי לספק להן קרקע פוריה לכך. אז אנא, בזהירות. ראיתי אנשים עם קרעים אשר אינם ניתנים לאיחוי בהילתם כתוצאה מהשתתפות בסיאנסים לא מבוקרים. דבר חשוב נוסף. כאשר בן משפחה נפטר, הוא אמור להמשיך בדרכו וצריך לשחרר אותו. לכן נוצרו מנהגי האבלות והם עוזרים בכך. ישנן דרגות שחרור אחדות, שבהם אנו משחררים את הנפטר. אך אם אנו קוראים לו שוב ושוב, או ממאנים להינחם, נפשו נקשרת לעולם החומר בעבותות ואין הוא יכול לעזוב ולהמשיך בדרכו הלאה. על זה ישנו סיפור נפלא שמספר אושו: אם, שבנה נהרג במלחמה, הלכה לעולמה. בדרכה לגן העדן, היא פוגשת בבנה האהוב, שמעולם לא הפסיקה להתאבל עליו. הבן עומד לפני שערי גן העדן, אך אינו יכול להיכנס, מפני שבינו לבין השערים מפריד נהר. "איך יתכן, בני האהוב," שואלת האם "שאתה, שהיית כה טהור ונפלא בחייך, אינך נמצא בגן עדן?" -"את רואה את הנהר הזה, המפריד ביני ובין גן העדן?" שואל הבן, "זהו נהר הדמעות שלך שמנע ממני את הכניסה"... אם בכל זאת ולמרות הכל, את מתכוונת להמשיך בכך, פני לאדם מנוסה בתחום (כפי שאמרתי, איני ממליצה על כך. זה איננו תקשור!!!) L&L TALYA

לא שאלתי אם כדאי או לא

שאלתי אם מישהו מכיר מישהי שמתקשרת. כבר הייתי אצל מישהי שעוסקת בתקשור, זו הייתה חוויה נפלאה וללא ספק זה היה הוא... הוא דיבר איתי. הוא אמר דברים שאף אחד לא יכל לדעת מלבדו ומלבדי. אבל אני מעונינת בתקשור נוסף אצל מישהי אחרת. מכיון שזו דיברה בשמו בשפה תנכ"ית שכזו וקשה להבנה וזה לא הכי מצא חן בעיני. קראתי עשרות ספרים בנושא של מתקשרים ומדיומים ודווקא אצלהם הרוחות דיברו בשפה יומיומית ברורה מאוד. וזה בדיוק מה שאני רוצה.

arlot

New member
ל - זו שאוהבת אותו , ברוכה הבאה

רציתי להבין למה את לא מחפשת את היכולות שלך בעיניין ,אם יש לך חיבור כזה גדול לנושא ורצון לתיקשור ותיקשורת עם הרוח וצורך פנימי חזק בכיוון אז אל תחפשי בחוץ אנשים שיתנו לך את התשובה כי זו דרך מאוד לא ישרה ולא תמיד מובילה למקומות הנכונים ,קשה מאוד לדעת גם כמתקשר עם המידע שעובר הוא מדויק או לא ,גם צריך להבין שכל מידע שאת מקבלת עובר דרך מסננים של אדם אחר ,ולנקודה הכי חשובה - יש לך את היכולות הללו !!! אז למה לחפש בחוץ? למה לא לחפש בפנים ? זה כמו לבקש מאדם אחר להריח פרח בשבילך ו"לדעת" את הריח דרך החוויה שלו , אם לא תנסי להריח לא תריחי לעולם ורבים האנשים שיריחו בשבילך אך לעולם זו לא תהיה החוויה הפרטית שלך !!!. והריחות או כמה ריחות נהדרים . בקיצור יש לך את הכל וחבל שלא תשתמשי בזה , זו ההמלצה שלי והיא באה עם המון אהבה ובירכת הצלחה לך.

תודה אבל זה לא עובד

לא כולם מספיק רגישים. ותאמיני לי שזה אמיתי. ומדויק לגמרי... וזה ממש לא כמו לבקש ממישהו אחר להריח בשבילי פרח.

התקשור שאת מדברת עליו...

הוא לא תקשורת עם המתים, בטח לא סייאנס. התקשור הרצוי ביותר הוא עם ישויות אור, או עם העצמי הגבוה שלך.

arlot

New member
בזמן שמשרשרים כאן על מתים .....

יש תוכנית נהדרת בערוץ 10 בשעה 14.00 לארך עם אדם מפורסם בנושא תקשור מתים , הבחור מתקשר לקהל שלו בצורה ספונטנית את יקיריהם שחלפו מן העולם , מעניין לראות שהמסרים שלו מביאים לפריקה של פחד ועצב בנושאי עבר משותפים למת ולאלה שמקבלים את המסר , יש הרבה שיגידו שהמתקשר הזה מתחבר לרבדים פחות מעודנים ויש שיגידו שהו בתקשורת עם הרובד האסטרלי ולדעתי זה לא משנה ,כל זמן שהוא פועל באהבה אמיתית ורצון לעזור ,כל אחד מתחבר לרבדים שמתאימים לו ומפיק מהם את מה שזקוק הוא לא ברגע נתון בחיו .

למעלה