תקשורת בעת מלחמה

magy

New member
פירט ווי טייק מנהטן...............:

אחר כך נגיע גם לאילת...

חזרתי הביתה אל הבשורות

הלכתי להביא תרופות מקופת חולים הרחובות ריקים בקושי רואים אנשים בחוץ , ואני בכלל חיה במרכז נכנסתי לסופר מדפים מלאים אין תור ליד הקופות ממש מרגישים את שהאנשים נמצאים בבית דבוקים לTV כמהים לחדשות זה ממש משונה איך אנחנו מתאחדים שיש מצב של מתח בטחוני וקיומי כמו שקורה עכשיו איך ברגע כזה אנחנו עם אחד ומאוחד

חייבים להתלכד בשעות קשות

כל הכבוד לחיילי צה'ל ולכל שירותי ההצלה

magy

New member
משש בבוקר......כבר אזעקה חמישית....

נמאס לרוץ כל הזמן...........

גאיה ק

New member
מגי,חזקי/ו ואימצי/ו!

הבת שלי מתגוררת באיזור חיפה ואם לא די בכך,בחרה לעלות לקרית שמונה לאות סולידריות ולפעילות התנדבותית. ישמור,מי שלא יהיה שם..על כולנו~אמן!

מגי...תהיי חזקה

ראש העיר של חיפה אמר שבזכות זה שאנשים נשמעים להוראות לא היו פגיעות בנפש בבנין שקרס.אז היכן האנשים נמצאים?במקלטים?

magy

New member
שטויותתתתתתתתתתתת

הכל ענין של מזל עיוור.......... לכדורים אין כתובת....... הם נוסעים ברכבת עם קטר מטורף........ ונופלים איפה שיוצא להם........ כמו שאין לי מזל בפיס........ עד לרגע זה, יש לי מזל יחסי, אני לא ממוקמת מבחינה גאוגרפית בטווח הטילים..... לאחרים יש פחות מזל......... אבל רגעי הפחד של כל הבנין......שדוהר למטה למקלט...... הם רגעים לא קלים...... והיום היה השיא............ שלא ישברו לנו את השיא.........

magy

New member
שטויות מה שאמר ראש עירית חיפה......

ראשי הקריות שותקים כמו דגים........ויש לפחות ארבעה כאלה........ מוצקין ביאליק ים חיים - זה חיפה שמואל - גם חיפה אתא

למעלה