תקנות לבוש

Togasa

New member
תקנות לבוש

שלום, האם מותר להגיע עם גופיה לאוניברסיטה (בנים)? האם מותר כפכפים למשל? מה תקנות הלבוש באוניברסיטה וואיפה ניתן למצוא אותן? תודה.

MsUnderstood

New member
בוקר

לא נראה לי שיש תקנות לבוש...זה לא בצפר בחורים עם כפכפים אני רואה כל הזמן...גם עם גופיות....

מֵירַב

New member
אני מניחה שאפשרי, אבל לפחות לא להגיע יחפים

קצת כבוד למקום
ולגבי התקנות, אם קיימות - אז אולי הן בשנתון, שאפשר לצפות בו חופשי דרך אתר מינהל תלמידים.

מֵירַב

New member
אגב שאלות מצחיקות...(או הזויות)

בסמסטר א', לקראת סוף הקורס, כשכל אחד אומר למרצה על מה העבודה או הסמינריון שלו - שואלת אחת הסטודנטיות: "האם אפשר להגיש את העבודה בכתב-יד?" מיותר לציין את התקפת הצחוק שקפצה על המרצה ועל כל הסטודנטים
וכמו שאמרה המרצה... מזמן לא שמענו שאלות כאלה...

stkachov

New member
אני פעם

בתחילת לימושיי... שאלתי את המרצה בחשבונאות "איך אומרים נכון, צ'ק או שק?" התשובה שלו הייתה: המחאה

deathcaster

New member
מילא זה

כשעשיתי מכינה בטכניון לפני התואר הראשון... חלק מהמכינה ההנדסית כוללת לימודי כתיבה מדעית (כל קשר בין מה שנלמד שם לכתיבה מדעית היה קלוש במקרה הטוב וכך גם לגבי קורסים באוניברסיטה כיום)... המרצה רצתה מאיתנו עבודות והיה לה מוזר שאני מגיש אותן מודפסות

מֵירַב

New member
אתה יודע למה זה? כי במערכת החינוך הישראלית

מחנכים אותנו במשך שנים לכתוב עם עיפרון, ואז פתאום עוברים לעטים ומתפלאים למה אנשים מתעקשים להמשיך עם עיפרון. גמכן צורה להפנמה... חוצמזה שבטח נפלת על מרצה קשישה, שהמחשבים פסחו עליה. (אומרת זאת שראתה את מיטב המרצים הקשישים בטכניון ונבהלה קשות)

deathcaster

New member
היא לא הייתה קשישה דווקא

אבל היא בהחלט הודתה שהיא סובלת מחרדת מחשבים

אגב

היום בחלק מבתי הספר יש מערכת ממוחשבת שמקשרת בין מורים לתלמידים ולהורים והיום הורה יכול לשבת בעבודה ולבדוק האם הילד שלו היה נוכח בשיעור, מה הוא למד, איך הוא התנהג בבית ספר וכדומה. היום כולם מאמינים בתקשורת דרך אינטרנט...

deathcaster

New member
תגובה מצוינת ....אבל...

מילת המפתח היא "בחלק" כי המורים מאמינים, התלמידים מאמינים... אבל משרד החינוך שנותן את האמצעים והמשאבים... לא רוצה להאמין.. ישנם עדיין בתי ספר בישראל 2010 שמלמדים עדיין כמו במאה ה-19, ואני ממש לא מגביל את מה שאני רושם למערכת החינוך התורנית/חרדית או לבתי ספר בפריפריה

נכון אתה צודק

אבל הקידמה תנצח בסופו של דבר. היום בבתי ספר לא מלמדים פה בארץ בעזרת גיר ולוח אלא בעזרת לוחות מחיקים וטוש מחיק. גם זה ישתנה. יש מדינות שבהן עדיין מלמדים בשיטת גיר ולוח ובעזרת ספרים ישנים ולא מעודכנים...

deathcaster

New member
זה אנדרסטייטמנט

בהרבה מקומות בארה"ב באיזור "מדינות הדרום" בהן הנצרות הקתולית שולטת, עדיין מתנגדים ללמד בבתי הספר על האבולוציה.

לצערי הרב

רבל גם בבתי ספר חרדיים-דתיים אצלנו לא מלמדים על אבולוציה, וחלקם גם לא מלמדים פיסיקה. תלוי איזה בית ספר זה. אז לא צריך ללכת כל כך רחוק.

deathcaster

New member
זה נכון

אבל הבאתי את הדוגמה בגלל ששם מדובר על מיליוני תלמידים, בישראל... במקרה הטוב עשרות אלפים

אין מה לעשות, דת יכולה לפעמים להכשיל את

הכול. גם את ההיגיון. כשהתלמידות שלי שואלות מה חשוב בפנימיה הדתית, לאחר שעושים להן המון שטיפות מוח בנושא הדת, אני עונה להן שיהיו רק אנשים טובים וידעו איך להתנהג. זה מה שחשוב.

למעלה