טוב, אתה צודק. ניצחת.מורידה את הכובע שאין לי בפנייך.
מ מֵירַב New member 30/4/10 #11 איכס תלבושת אחידה../images/Emo3.gif מזל שבכיתה י' נגמר האסון המהלך הזה.
M MsUnderstood New member 30/4/10 #14 מה זה תלבושת אחידה../images/Emo35.gifתזכירו לי... חחח כמה טוב שלא היו לי את השטויות האלו... כי המורים צריכים להעיר על משהו...אם לא על הציונים וההתנהגות אז על הלבוש...חחחחחח
מה זה תלבושת אחידה../images/Emo35.gifתזכירו לי... חחח כמה טוב שלא היו לי את השטויות האלו... כי המורים צריכים להעיר על משהו...אם לא על הציונים וההתנהגות אז על הלבוש...חחחחחח
N niva99 New member 30/4/10 #17 [ אייקון של מחיקת זיעה מהמצח] אם רק הייתי יכולה לשתף אותך באסוציאציות שלי מתילבושת אחידה ....סתאאאם ....סתאאםם....
[ אייקון של מחיקת זיעה מהמצח] אם רק הייתי יכולה לשתף אותך באסוציאציות שלי מתילבושת אחידה ....סתאאאם ....סתאאםם....
N niva99 New member 30/4/10 #19 BKF../images/Emo59.gif ../images/Emo18.gif יושבים כל היום וחורשים ... ...צילצולים....הפסקות....טיולים...תעודות.... וווזזזזזזזההההוווווו
BKF../images/Emo59.gif ../images/Emo18.gif יושבים כל היום וחורשים ... ...צילצולים....הפסקות....טיולים...תעודות.... וווזזזזזזזההההוווווו
ה הפיה בלבן היחידה New member 1/5/10 #29 ../images/Emo6.gif את מלמדת אותה הגייה פוצצת וחוככת?../images/Emo8.gif
ה הפיה בלבן היחידה New member 1/5/10 #33 ../images/Emo6.gif אני עכשיו ניסיתי לתת לתלמידה שלי בפייסבוק רעיון יצירתי לזכור מה זה עם ו-אם ומתי משתמשים בזה.... מה את חושבת שהיא עשתה? מחקה את התגובה, כדי שלא ירצו שהמורה שלה ללשון נפלה על הראש.... למה לזכור חוקים מטומטמים מאשר להבין אותם? זה לא מובן לי.
../images/Emo6.gif אני עכשיו ניסיתי לתת לתלמידה שלי בפייסבוק רעיון יצירתי לזכור מה זה עם ו-אם ומתי משתמשים בזה.... מה את חושבת שהיא עשתה? מחקה את התגובה, כדי שלא ירצו שהמורה שלה ללשון נפלה על הראש.... למה לזכור חוקים מטומטמים מאשר להבין אותם? זה לא מובן לי.
M MsUnderstood New member 1/5/10 #36 מורות ללשון זה רע...חח אל תהרוג אותי...חחחח אבל זה בגלל שהן מתקנות כל שניה את מה שאומרים..
ה הפיה בלבן היחידה New member 1/5/10 #37 כמו שצריך. אני עדיין לא זכר, אולי בגלגול הבא, אז אני לא אהרוג אותך, מה שכו אני אעלב ואפגע ממך כי ככה לא מתייחסים.
כמו שצריך. אני עדיין לא זכר, אולי בגלגול הבא, אז אני לא אהרוג אותך, מה שכו אני אעלב ואפגע ממך כי ככה לא מתייחסים.
M MsUnderstood New member 1/5/10 #38 טעויות כתיבה וזה...נווו למה להעלב ולהיפגע??לשון זה לא מקצוע אהוב במיוחד...חשוב אבל לא אהוב...
מ מֵירַב New member 2/5/10 #39 נו, באמת... דנה, איך העזת להעליב? והשיר הזה מוקדש לך ולכל הדיסקלדתיים http://www.youtube.com/watch?v=On9MAWKF5t4&feature=related
נו, באמת... דנה, איך העזת להעליב? והשיר הזה מוקדש לך ולכל הדיסקלדתיים http://www.youtube.com/watch?v=On9MAWKF5t4&feature=related