תפתחי את הרגליים,

eranb58

New member
אירגון "4 אימהות לבנוניות" הוקם

בלבנון. מטרות הארגון: 1. לצאת להפגנה סוערת מול משרדי הממשללה בקריאה: די לקטיושות. עד מתי ? 2. לצאת להפגנה סוערת מול מוצבי האויב (הישראלי) ולדרוש להשיב את הבנים (חיילי החיזבאללה) בחזרה הביתה. 3. ... (להשלים) רבותי וגבירותי. כ ש ז ה יקרה, אז יכון שלום במזרח התיכון. !!! ועד אז, CUT THE BULLSHIT.

אא ניר

New member
תפתחי את הרגליים,

רמטכ"ל שמדבר כמו ג'ו בזוקה. מדבר כמו פרשן וכמו מדינאי, מאיים, ומאיים, בלי בושה, על מדינות ואישים. בלה-בלה-בלה. צבא שנכשל בלבנון בכל משימה מלבד אם היא אווירית. הצבא, והממשלה מענישים בטונות של פצצות מאות אלפים של נשים וילדים, במקום להילחם בחיזבאללה. ואנחנו שותקים. למה לא, בעצם ? הרי הם ערבים. נכון ? בכלל, עושה רושם שזה הופך לדפוס התנהגות מגניב כזה... צה"ל וממשלות ישראל, הרגו {רצחו?} יותר חפים מפשע מכל אירגוני הטרור גם יחד. {גם במקרה דינן, ישראל, כן, ישראל, היא היא אשר פגעה ראשונה באזרחים} אפשר שאלה, ממש, אבל ממש לא פטריוטית ? אם יצאנו מלבנון, מדוע השארנו שבויים ואסירים, וחטופים לבנונים בבתי הכלא בישראל ? ואם החיזבאללה ניסה בכל דרך, כולל דיפלומטית {בעיקר דיפלומטית} לשחררם בחזרה ללבנון, אך ישראל השחצנית וקשת העורף סירבה, וסירבה, וסירבה לשחררם, במקרה כזה, מה נשאר לא לעשות ? הערות *כן, אני עושה מילואים. *כן, אני כואב את הפגיעות בישראל *כן, אני חושב שלעולם לא יהיה כאן שקט כל עוד צבא שולט באוכלוסיה אזרחית בשטחים. *כן, הורדתי ת'זבל. (מאמי יה מאמי תפתחי את הרגליים,..)

הכיבוש...הכיבוש....

בלעדי ומיוחד למקורות המודיעיניים והצבאיים של תיקדבקה: סוריה העמידה את צבאה במצב כוננות מלחמה, ופרסה את סוללות טילי הסקאד שלה המכוונים מול ישראל, בצפון המדינה, במדבר הסורי. המקורות שלנו מוסרים כי מטוסי חיל האוויר הסורי עומדים על מסלולי ההמראה כבר מיום ה` 20.7 בלילה, כאשר הטייסים הסורים יושבים בתוכם מוכנים בכל רגע להמראה. נשיא סוריה בשאר אסד הורה על כל צעדים אלה לאחר שביום ה` לקחה טהרן לידיה את הפיקוד הישיר על המלחמה בלבנון והעבירה אותו מידי חסן נסראללה אל מפקד משמרות המהפכה הגנרל יחייה רחים ספוואי, (בתמונה) Brigadier General Yahya Rahim Safavi. כן החלו האיראנים מטיסים רכבת אווירית של נשק הנוחתת מיום ד` 19.7, בשדה התעופה הצבאי דואייר Abu Ad Duhur, הנמצא צפונית מחומס. הרכבת האווירית העבירה עד כה כמויות גדולות של טילים, כולל טילי `זילזאל` Zelzal ופאג`ר 3 ו-5 Fajr, ארוכי טווח, קטיושות, טילים אנטי טנקיים, וטילי כתף אנטי אוויריים. עתה עושים האיראניים מאמץ, בשיתוף פעולה עם חיל האספקה וההנדסה הסורי, להכניס את המשלוחים האלה לתוך לבנון. אאניר... כן צודק זה הכל ביגלל הכיבוש...נכון ? ואם נשחחרר 4 אסירים הכל יעלם ? הדעות שלך אולי תופסות לגבי הרבה מאוד שנים אחורה.....זה עכשיו ליגה אחרת....עם שחקני חיזוק...ובלי כללי מישחק...

נטע31

New member
אז

מה אתה מציע? נגיד והוא מפסיק עם הבלב בלה בלה מפסיק לאיים מפסיק להרוג (לרצוח) ואנחנו כבר לא שותקים מה אז???

noam weissman

New member
תגובה לשמאל שלנו

עזבי חבל על האנרגיה שלך. א. נסראללה לא יבטיח כלום גם אם נפסיק להכות בהם אבל יותר גרוע מזה גם כשלא עשינו כלום כל פעם עקצו אותנו. גישת השמאל נכונה כשיש פרטנר שחושב כמוהם אבל ה"פרטנרים" שלנו רחוקים מלחשוב כמונו. הפרטנרים הללו מדכאים נשים (קרי אפגניסטן, פקיסטן וכו...) שקר זה חלק בלתי נפרד מתרבותם וכו וכו. אין ספק שמדיניות כוח לא פותרת בעיות. כלומר ארה"ב ובנות הברית ניצחו במלחמת העולם ה II בגלל שהם ביקשו יפה מהגרמנים והיפנים להניח את נישקם. או שרגגגגע הםם אההה הם הפילו שתי פצצות וגמרו את המלחמה ביפן וכתשו את הגרמנים טוטאלית. כאשר מישהו רוצה להכות ואינו בוחל בשום דרך הדרך היחידה להפסיקו היא לחתוך את היד המכה. כי מחר הוא יכה שנית ושוב ושוב... אפילה זהרה מקימת ארגון ארבע האימהות אמרה שהיא מצדיקה את הפעילות שלנו בלבנון למרות שמאוד כואב לה. חברה בשמאל תתעוררו זה לא אנחנו זה הם שהתחילו. שבת שלום שקטה לנו בצפון ובכל הארץ.

עוד אחד שניזון מהתקשורת

ולא ממש ממה שקורה בשטח מעניין מה יקרה כשיקראו לך לצו 8 תצטרף לצבא הכשלון או שתמשיך ברור שמה שאתה עושה זה למשוך אש סוג של תשומת לב ראויה לבחילה.

R a c h e li

New member
סורייייייי....לא הבנתי כלום כאילו..

על אמת כן אבל לא בא לי להגיב אחרת מאשר להיות מטומטמת...

מתי תבין

שמי שנילחם איתך זה לא ארה"ב...או איזה מדינה אירופאית שניתן לשבת לדבר איתם...? כולנו ערים וכואבים... כולנו מכירים את המילה כיבוש... תוציא את המילה כיבוש - או ניספחיה -בהקשר למה שקורה פה...לא קשור...אתה לא מבין....?

ותפסיק לסנגר אותם..

אמהות ילדים ... ממש נוגע ללב..... כל חייל פה הוא ילד של אמא..

אא ניר

New member
כן המפקדת !

תפסיק להשתמש במילה.. תהפסיק לסנגר.. את תמיד מדברת בלשון ציווי, או שזה בהשראת המצב ?

כשרוצה לחדד....

כשיש מולי טירון.... וכשמנסה להסביר בנימוס...אם לא מבינים...אז אין ברירה.... אתה כל הזמן מסנגר על "המיסכנים"...אם לא הייתי חיה פה והייתי קוראת את דעותיך הייתי מזילה דמעות....

אז ככה...

דבר ראשון תורם את חלקי במנת התש'ומי שלי אליך... דבר שני ...כשהתותחים רועמים, המוזות שותקות... ככה אני מאמין לפחות בעת הזאת.. בבוא היום, אם באמת תרצה דיון עיניני , אתה יודע איפה למצוא אותי. שבת שלום.

../images/Emo46.gifWOLLA,

SEE THIS KIND OF A MESEGE FROM THE MOUNTAINS OF COSTA RICA, REALLY GIVE ME THE CHILLS...SHAME ON YOU. NOT THE RIGHT TIME AND THE PLACE!!!!

TOHA WHY IT BOTHER YOU?"../images/Emo46.gif

you know, i didn't plan this war, I DO NOT HAVE TO EXPLAIN MY FEELINGS TO YOU OR ANYONE ELSE HOWEVER, remember; I HAVE 2 KIDS, A SISTER, AND A BROTHER, AND MANY FRIENDS, SO I HAVE THE RIGHT TO BE PISSED OFF TO READ SUCH A MESSEGE AT SUCH TIME. POOR TIMING. SORRY YOU DON'T LIKE IT. "TOHA WHY IT BOTHER YOU?"

למעלה