תפסו את בני סלעעע!!!!

lb22

New member
לשוטרים אסור

להרים יד על האסירים שלהם לא יודע עם שמעת אבל חיילי משטרה צבאית של ארה"ב כאשר הרביצו לשבויים אמריקאים הועפו לכלא... יש חוקים במדינה שלנו ואחד מהם אומר שלא מרביצים לאסיר אלא אם הוא ניסה לתקוף אותך מה שהשוטרים עשו זה הוסיפו עוד בושה למדים שלם בזה שהם הרביצו לו וזה פשוט בושה וחרפה מה שהם עושים מנסים להחזיר לו על זה שהוא ברח מהם (הם נתנו לו את האופציה לברוח ).. אז לא לא מגיע לו שירביצו ככה סתם מגיע לו 1001 דברים אחרים אבל דבר כזה כנראה שלשמשטרה שלנו בישראל חסר קצת מוסר (ואל תנסי להגיד לי שמה שהוא עשה וכו' זה לא מוסרי ולא כלום כי אני יודע את זה) בקיצור אכן משטרה ללא שכל....

pain is MY love

New member
לא הרביצו לו

מה ציפית שילטפו אותו וגם יציעו לו כוס קפה עם עוגה בצד?! אז לא דיגדגו אותו עם נוצות אבל אני עדיין לא ראיתי שהרביצו לו..

חןשסק

New member
נכון, אסור להם, אני לא יודעת למה

עשו את זה, אבל זה לא שהרביצו לו בשידור או משהו

lb22

New member
גם מה שעשו בשידור החי

לא הוסיף להם כבוד....להתנהג לעבריין כמו אל בעל חיים להשפיל אותו מול המצלמות זה לא מה שהמשטרה צריכה לעשות לא זה מה שיביא להם כבוד....הרי בסופו של דבר הוא עשה מהם צחוק :) עם הטענות שלו נכנות על זה שהרביצו לו אז צריך להעמיד לדין את השוטרים הללו. לא זכור לי שלכל עבריין שיש בישראל נותנים מכות סתם ככה

תבין אחי בני סלע הוא יצא הקורבן

של התקשורת עשו מסביבו חינגה תקשורתית התחילו להבהיל את כל הנשים בישראל לא הבינו שהוא לא ברח כדי לאנוס אלא פשוט הנטייה של כל בן אדם נורמלי זה לשאוף לחופש אני לא מאשים אותו אלא את השוטרים ששמרו עליו הוא עשה להם פאדיחה וזו היתה ההזדמנות שלהם "לנקום" בו זה אותו דבר עם יגאל עמיר בתור אסיר יש לו זכות להתייחדות הוא היה צריך לעבור בג"ץ בשביל זה מה מבדיל בינו לבין מי שרצח סתם מישהו מהרחוב לדעתי אין הבדל אבל החינגה בתשקורת משפיעה

lb22

New member
אף אחד לא ידע למה הוא ברח

הוא טוען בגלל שהתעללו בו בכלא... הכל יכול להיות. שני דברים שיכולים לבוא לטובתו כרגע : שכרגע אכן אף אחד לא התלוננה שהוא אנס אותה. מה שאמרו היום בחדשות בערוץ 10 שהוא אמר לעורכי דין שלו שהייתה לו הזדמנות לתקוף והוא לא תקף. מעבר לזה אף אחד לא יודע מדוע הוא ברח ואי אפשר לדעת עם בעתיד זה יקרה שוב. הרצח שיגאל עמיר ביצע הוא שונה בכ"כ הרבה פרמטרים מרצח רגיל שמתבצע . זה יפה שמבחינתך אין הבדל אבל אתה מייצג כנראה את הישראלי הפשוט שלא מבין את מהות הענישה ואת הסיבות לענישה זה בסדר גמור אבל לפעמים קצת היגיון פשוט וניסיון להבין שיחי ההבדל בין אדם שרוצח מישהו סתם כי בא לו (או כל סיבה אחרת) לבין אדם שרצח את ראש הממשלה רק בגלל שלא בא לו טוב הדרך שלו. ובגלל זה עושים הבדלות בין עבריינים אחרת היה בלאגן גדול בשירות בתי הסוהר , מערכת המשפט , המשטרה ובעיקר בעיה גדולה לאזרחים.

Piren

New member
זה שזה רצח אחר זה מובן

ענישה מוגברת, שלילת חופשות, תנאי מאסר קשים יותר (למרות שהתנאים שלו משהו בן זונה
) .. כל זה מובן. אבל הזכות לעשות ילדים? להתחתן? מה קרה לזכויות אדם? הטענה שלהם היתה שאם הוא יעשה ילדים, יש בכך סיכון ביטחוני.. WTF? אין מה לעשות, כזו ענישה, שאינה קשורה כלל וכלל לסוג הפשע, אינה דמוקרטית, ויותר מתאימה למשטר חסר זכויות אדם. אלו לא יותר מדרכים נוספות להעניש בן אדם, אפילו שמערכת המשפט והחוק, כבר מיצתה את הדין איתו. אפילו אנסים ורוצחי ילדים\נשותיהם לא נשללים מהזכויות האלו. לא משנה כמה אתה מתעב את הבן אדם (ולי אין שום סימפטיה אליו), זו מדינת חוק (כביכול), ומעשים כאלו, יותר דומים למקומות כמו אפגניסטן. את מהות הענישה אתה מבין, רק לא את מהות שילטון החוק וזכויות היסוד של האדם\אזרח.

תראה דבר ראשון

לפי הגישה שלך העבריינים "הפשוטים" לקבל את כל הסנקציות כי בן אדם שרצח מישהו בגלל שצפצף לו באוטו מאחורה יותר גרוע מאדם שרצח מישהו כי הוא חש שהוא מוביל את העם לאסון לאומי(אני חסוחלילה לא בא להצדיק את יגאל עמיר אני נגד כל רצח שיש)אבל אתה אמרת שיש הבדל אדוני אין שום הבדל בין רבין לאסף שטיירמן לדעתי רעי חורב הרבה יותר גרוע מיגאל עמיר אבל מה כמו שאמרתי בגלל כל החינגה וההשפלה שיגאל עמיר עשה כביכול למשטרה מתנקמים בו לדעתי עושים לו עוול ובקשר לבני סלע אני פשוט מתבייש במשטרה

מיטללל

New member
אין ספק

שבני סלע עשה מעשים נוראים. אין ספק שמגיע לו לשלם עליהם ולהיות בכלא עד יומו האחרון. וכן, אין ספק שזו הקלה מטורפת שהצליחו ללכוד אותו. אבל לא כך היו צריכים "לטפל" בו אתמו אבל הרגשות שלי דיי מבולבלים. ראיתי את התמונות קודם (אתמול לא יצא לי לראות חדשות) ועם כמה שלא נעים לי להודות בזה, התמונות גרמו לי לחוש רחמים כלפיו, רחמים. ובוז כלפי השוטרים. חלחלה... לראות איך הם מחזיקים אותו כמו נתח בשר, את הצוואר, את הידיים, וכל כך מרוצים מעצמם. זה היה דוחה, זאת הייתה התעללות! כנראה גם במקרה כזה, למשטרה שלנו, ולחדשות ערוץ 22, הכי חשוב הרייטינג.

אם היית רואה סרט..

שבו מראם את האנס הזה קושר בחורה במשך כמה שעות אונס אותה שוב ושוב.. גם אנאלית.. בנוסף גם מפוצץ לה את הפרצוף במכות אחרי שהיא התנגדה... ועוד מכריח אותה להתקלח וצופה בה כדי לראות שאין סימני זרע... אז את לא תרחמי עליו... לאנשים יש זיכרון קצר... מה שהוא עבר אתמול.. זה אפילו לא קמצוץ של קמצוץ מהסבל שהוא גרם...

מיטללל

New member
אני לא מבינה את הקשר

לא שכחתי לרגע את המעשים הנוראים והנתעבים שבני סלע עשה אני חושבת שהוא בן אדם נוראי ובהחלט צריך להיענש עליהם. אבל בדיוק בשביל זה יש לנו מערכת משפטית שלמה, שתעניש אותו ותגרום לו לשלם על מעשיו. שוטרים צריכים להיות שוטרים הם צריכים להתנהג בצורה מסויימת. אסור להם לשמש ככלי רייטינג בערוץ 22, אסור להם להרביץ לאסירים! או לגרום להם "לסבל כמו שהם גרמו".

ChilD SouL

New member
לא נראה לי שמישהו אי פעם שכח...

או ישכח מה הוא עשה. העניין הוא שלראות את השוטרים האלה עומדים מחוייכים כאילו הם זכו כרגע במיליון דולר וטירה בלונדון - זה היה דוחה. בייחוד בגלל העובדה שהם לא אלה שתפסו אותו אלא האזרחים. במקומם הייתי מכניסה אותו לרכב ונוסעת כמה שיותר מהר לכלא. פשוט בושה וביזיון מה שהלך שם.

Dark Muse

New member
ראיתם מה המפכל אמר?!

הציבור יכול להיות רגוע ולישון בשקט! נכון! הרי זאת הבעיה המרכזית שלנו בארץ! בני סלע! זה לא חס וחלילה האלימות הגבוהה מאוד של בני נוער וצעירים, זה לא הפריצות לדירות, שלפעמים אפילו מכים בהם קשישים עד זוב דם, זה לא הפריצות למכוניות! זה לא הדקירות והסכינאות בבתי הספר, זה לא משפחות הפשע שמשתמשות במכוניות תופת, מטענים, רימונים תוך כדי סיכון שלום הציבור על מנת לחסל אחד את השני. זה הכל בני סלע, ועכשיו שהוא נתפס אפשר לישון בשקט!!! תקשורת מטומטמת ומשטרה עוד יותר מטומטמת. איזו מדינה מסריחה אלוהים, בא לי לעוף מפה...

lb22

New member
דווקא בזה...

דווקא בזה המשטרה לא אשמה : היא לא אשמה בזה שיש אלימות בבתי הספר (החוק אשם) היא לא ממש אשמה בזה שיש אלימות בני נוער (החוק המתירני אשם) בהכל אשמים החוקים הדפוקים שיש במדינת ישראל.... והמשטרה צריכה לעשות על פי הם.. המשטרה מטומטמת בדברים אחרים כמו הבחירה של סלע , ועוד שלל דברים אחרים אבל יש בה גם כמה צדדים טובים כמו מניעת פיגועים ודברים דומים.... אז היא לא כ"כ גרועה היא רק קצת גרועה.

Dark Muse

New member
המשטרה אשמה מאוד...

ברור שהרקבון מגיע מלמעלה (משרד חינוך ובתי משפט) אבל גם למשטרה יש הרבה מן האשמה.

lb22

New member
אני לא אומר שלא

אבל...... יש כ"כ הרבה סיבות לכך והרוב בכלל לא מתחילות במשרד של דיכטר (שעכשיו בדיוק ברח לי השם שלו)

יא חן יש לך פורום ולא אמרת P:

בואנה הראשלצ"ים התחילו לשלוט בתפוז. איפה התקופה שלא נתנו לכל אחד לנהל פורום P:

למעלה