תפסו את בני סלעעע!!!!

lb22

New member
זה לא נכון......

לא חייבים לעבוד בשב"ס או במשטרה.. אפשר לעשות תואר (שני או ד"ר) בקרימינולוגיה קלינית שזה התחום המעניין ביותר (לדעתי) בנושא... אבל שתדעי מראש אין הרבה עבודה עם תואר ראשון (וזה תקף לגבי המון מקצועות אחרים שאין בהם עבודה בתואר ראשון).
 
לרגע לא השלתי את עצמי שאני יכולה

להפסיק ללמוד אחרי תואר ראשון :) ונניח שאני עושה תואר שני (או דוקטורט
), מה עוד יש לעשות עם זה? מה אתה רוצה לעסוק?
 

Zoharrr

New member
לא צעקתי שאניבוגרת לעזאזל!

צעקתי שלא יתנשא מעלי! כי הכל נאמר בטוןנים מתנשאים! אין לי בעיה עם זה שללא ספק אני עוד ילדה ויש לי מה ללמוד,יש לי בעיה אנשים מתשנאים.
 

lb22

New member
העיקר שאת מודה

שיש לך מה ללמוד.. כי לפי התגובות שלך את יודעת הכל , את בוגרת מאוד (הרבה יותר מבנות גילך) כן זה מה שנשמע מהטענות שלך....בעיקר מאלו שלא מנסות להבין מה שאדם משכיל יותר ממך בתחום מסויים מנסה להסביר לך ואת בכל הכוח אומרת דברים לא נכונים ולא קשורים. אבל העיקר שאת מודה שיש לך מה ללמוד זה העיקר. ואת יכולה להגיד שאני מתנשא... אבל תסמכי עליי שאני לא פשוט יש נושאים שאת צריכה ללמוד הרבה עליהם וזה אחד מהם.
 

Zoharrr

New member
רק על בחורה בתולה

והאנס חייב להתחתן איתה(אם היא רוצה כמובן) אונס של אישה מאורסת/נשואה (שהיום הנישואים האלו הם כמו בחורה שיש לה חבר והיא שוכבת איתו והם ידועים בציבור) נחשב רצח. התורה עשתה היקש בין נערה מאורסה שנבעלה לבין רוצח במזיד.
 

lb22

New member
ועל פי התנך...

קיום משכב זכר זה סקילה באבנים לא? למזלנו החוק הישראלי הוא לא מה שרשום בתנך ( או לפחות לא כל מה שרשום שם) .... אחרת היינו בצרות גדולות
 
לצערנו החוקים הם לא כמו חוקיי התנ"ך

כי אז לא היו רוצחים בכמויות כמו היום ולא היו אנסים בכמויות כמו היום ומשפט היה משפט צדק ולא כמו היום שרק בעלי ההון מקבלים משפט צדק וגם לא לחלוטין
 
אם לא הבנת את החוכמה זה כבר בעיה

שלמה לא התכוון לחצות אותו לשניים אלא שיחק הצגה כדי לגלות מי באמת האם של הילד ואין יותר צדק מזה
 

lb22

New member
אז אני אשאל אותך משהו אחר

האם אתה מסכים שצריך להרוג כל גבר שמצהיר שהוא הומו ועושה סקס עם גברים אחרים... אם להתייחס להודעות שלך פה בשרשור הזה (3 למעלה שם) אז אתה חייב להגיד שכן חייבים לסקול אותו באבנים עד שהוא מת כי ככה התנך אומר... אז כמו שאמרתי , אכן משפט צדק...... אני מודה להרבה אנשים שהמשפט הישראלי לא מסתמך כולו על חוקי התנך כי אחרת המדינה שלנו הייתה עוד יותר גרועה ממה שהיא היום. ומספיק לי לראות איך חברת התעופה של ישראל (שכבר לא קשורה לממשל בגלל ההפרטה שלה) מתפתלת רק כי כמה רבנים החליטו שאם הם טסים בשבת הם יעשו עליהם חרם חבל שלמנכל אל על חסרות כמה ביצים להגיד שהם לא רוצים לטוס אל על לא צריך בעיה שלהם שילכו לחברה אחרת כי אני בטוח שאם אל על יטוסו בימי שבת הם יסגרו את הפינה הזו של המחסור בחרדים בטיסות שלהם (ואני עדיין לא מדבר על האוכל הכשר או גלאט כשר שהם מגישים בטיסות .....) ורק שחכתי לציין שמה שהחרדים עושים שם באל על זו כפיה דתית מגעילה אבל זה כבר עניין לשרשור אחר ומקום אחר.
 
דבר ראשון אני תומך בכל חוק שהתורה

אומרת כי אני מאמין שאלוהים כתב את התורה ולכן אם זהו ציווי אלוקי אז כן אבל זה לא תפקידנו לקיים את זה לנו כיהודים אסור לפגוע ביהודים אחרים זהו עונש שלפי התורה צפוי לו מלמעלה ובקשר לאלעל אסור למישהו דתי להשתמש בשירותים של חברה שמחללת שבת יש שבעה ימים בשבוע לא יקרה כלום אם ינוחו יום אחד אני לדעתי אם אלעל תתעקש ותחלל שבת אני אישית למרות שאני לא חרדי ולא דתי יחרים את את החברה הזו כי זה פשוט גועל נפש והם מתפתלים כי הם יודעים איזה גוף חזק ה החרדים והם לא רוצים להפסיד ציבור שלם וכל הכבוד לחרדים על האחדות הלוואי וכל עם ישראל היה ככה היה סוף לגזל
 

Piren

New member
צודק

באל על, אתה משתמש פעם ב.. נגיד.. שנה?, בשביל תחבורה למרחקים גדולים, כשאין לך בתכלס אלטרנטיבה אחרת. בתפוז לעומת זאת אתה משתמש כל הזמן, כשיש מספיק אלטרנטיבות, שומרות שבת. אז צודק, אלא עד זה באמת לא תפוז
תפוז בכלל עוברים על חוקי התנ"ך, ולתפוז יש לך אלטרנטיבות שלא עוברות.
 
תשמע לא טענתי שאני צדיק

וגם אם שמת לב אני כמעט ולא מגיב על הודעות של אנשים כדי להמנע מלשון הרע אני בשלבי התנתקות בכלל מהאינטרנט
 

Piren

New member
בטח לא צדיק...

איך התורה (ושאר הגופים המגדירים) מגדירים מישהו שמחלל שבת ביודעין?
 

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif

אפשר לחשוב מה עשו לו!!! אז הרימו לו את הידים וקצת עשו לו פאדיחות בשידור חי אוי יו יויי!!! אי אפשר להשוות את זה למעשים שהוא עשה... ומגיע לו לשאת בתוצאות.
 
למעלה