תפסו את בני סלעעע!!!!

יפה מאוד...הייתי בטוח שבחיים לא

יתפסו אותו...אולי מצב המשטרה בכל זאת לא ממש בקאנטים כמו שהציגו בזמן האחרון.

comet9

New member
בדיוק יש לי תהיה על כל הטררם

האם לדעתכם משטרת ישראל עשתה נכון שהיא הציגה אותו לציבור כמו חתיכת חתולה, ממש שבר כלי? או שהוא עשה הצגות בבריחה אז בטח הוא גם עושה בתפיסה? הוא נראה כאילו עלו עליו 3 שוטרים והראו לו את החור של התחת שלו בדרך הקשה. מרחמים עליו? לא מרחמים עליו?

Dark Muse

New member
בדיוק באתי לרשום על זה פה

פשוט גועל נפש מה שעושים לו... כאילו הם דגו איזה דג ענק בים והם מראים אותו בגאווה לציבור, שהם מחייכים להבזקי הפלאשים. הבן אדם קיבל את עונשו, שירצה את עונשו בבית הכלא. מה שעושים לו זה פשוט מיותר, מטופש, גועלי ולא מוסרי. נכון שהבן אדם חלאה, אבל העונש שלו זה לא להיות מוצג ראווה מול טלויזיה ועיתונות. המשטרה המסריחה שבארץ, מתגאה בכישלון שלה. שיהיה חכם ויגיש תלונה נגד השוטרים שהציגו אותו ככה מול המצלמות.

נכון אבל... ולצערי...

המשטרה הייתה חייבת להחזיר לעצמה את הכבוד שאבד לה לפני שבועיים עם הבריחה של בני סלע וחשבו שככה הם יצליחו להחזיר את הכבוד האבוד.... וחבל שזה היה צריך להיות ככה.

ChilD SouL

New member
אני לא יודעת על איזה כבוד את מדברת.

כי מבחינתי המשטרה תמיד הייתה גוף ביזיוני [וזה נאמר מתוך הכרות עמוקה עם המערכת] והיא תמיד תיהיה כזאת.

חןשסק

New member
בדיוק, ובגלל זה עשו כזה סיפור מבני

סלע עכשיו. שיראו שיש להם כוח, לנסות להחזיר כבוד אבוד...

ChilD SouL

New member
כוח, מי ישמע...

עלו עליו כמה שוטרים ורצו להוכיח כמה הם יותר חזקים ממנו, פשוט בושה. יש מצבים שאין בהם צורך להשתחצן או להראות כמה אני יותר טוב, אלא פשוט לבלוע ת'רוק, לטפוח לעצמך על הכתף ולדעת כמה אתה שווה, במקרה שלהם - לא הרבה. בין אם הם תפסו אותו ובין אם הם לא היו תופסים אותו. [ותפסו זו ממש מחמאה, אם לא המשפחה שלו הוא היה מסתובב עוד שנים חופשי - היחידים שצריכים באמת לקבל פה צל"ש זאת המשפחה שהסגירה אותו]

לרגע קט.... כן.

כשהראו אותו בוכה, מסתיר את פניו ואת הכוח הפיזי שהשוטר השתמש נגדו בשביל להרים לו את הידיים והכל בשביל להראות את פניו למצלמות - כן. לרגע ריחמתי עליו. אבל אין ספק שהבנאדם הזה צריך לשבת אחרי סורג ובריח. ולקבל טיפול... חיייבים להשים אותו במב"ן(מרכז בריאות נפשי) או במג"ן (מרכז גמילה נפשי) בשב"ס שניהם בתי סוהר שבד"כ מחזיקים אסירים שקצת לוקים בנפשם...ולא חסר כאלה.

lb22

New member
יש רק בעיה אחת עם בני סלע...

הוא לא רוצה להשתקם... אני לומד עם מרצה (פרופסר שלמה גיורא שוהם) שהוא אחד מהאנשים שניסו לגרום לסלע להגיע לשיקום והוא לא רצה (אני מניח שזה הגיע בעקבות זה שלא רצו לעשות לו כבקשתו סירוס כימי). מה שלדעתי יתנו לו זה בידוד ומאסר עולם או משהו באזור הזה... והמשטרה? מתגאה? במה בדיוק? בזה ששני שוטרי שח"מ (חיילים) ועוד איזה שני שוטרי תנועה נחמדים תפסו אותו.. איפה כל המשטרה? כל הכוחות המיוחדים שלהם.... מי שפישל..... למשטרה אין מה להתגאות בכלום במאומה ומה שהם עשו לו מול המצלמות זה אכן רק כדי להגיד וואלה הצלחנו תראו אותנו....

שמעתי משהו כזה ...

ואם הוא לא ירצה לקבל עכשיו טיפול זו תהיה בעיה שלו. רק שלא יתלונן על התנאים שהוא יקבל / לא יקבל עכשיו. לגבי המאסר עולם - אני לא יודעת, אבל לגבי הבידוד - תהיה בטוח. אגף הפרדה ארצי - זה לא חיים קלים. ובטח שלא אחרי התנאים שהיה רגיל אליהם בב/ס אשל. לגבי המשטרה - לצערי יצאו טיפשים! תפסו אותו יופי! כל הכבוד הגיע הזמן. וברכות לאותם שוטרי שח"מ. הם רק רצו להראות בזה שהצליחו. חשבו שהציבור טיפש יותר. ולפי כמה תגובות שקראתי בכמה כתבות בנושא הבנתי (לשמחתי) שהציבור כלל לא טיפש והבין את המתרחש. לכן משטרת ישראל פישלה שוב הלילה.

חןשסק

New member
אסור לרחם עליו, כולנו בני אדם, זה

נכון, אבל הוא עשה מעשים כל כך נוראיים...! שגם התמונות האלו שהרימו לו את הידיים בכוח, לא נוגעות בי.. אנחנו אנשים וזה לגטימי לרחם עליו, אבל מכל הסיפורים שהוא עשה- הרחמים האלו לא מגיעים לו...

זה לא רחמים של...

אויי מסכן, מה עושים לו וכו'. זה יותר בקטע של לא ככה היו צריכים לחשוף אותו לכל המצלמות. אם בכלל. הכוח הפיזי שהשוטר השתמש נגד בני סלע **רק** בשביל שיראו את הפנים שלו או במילים אחרות לבזות אותו ולהגיד הנה תפסנו אותו, זה הוא! - לא היה במקום.

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif

אם היו מראים לי איך עושים בו לינץ' בשידור חי לא הייתי מרחמת עליו.

למעלה