תפנית בעלילה

IMAN14

New member
החלטתי

אחרי יום כיפור שלם של מחשבות, הבנתי שאסור להגיד "לא" למתנה כזאת שמקבלים אותך לאוניברסיטה בלי ציון מספיקף ובנסוף העובדה שלבינתחומי תמיד אני אוכל לחזור, גם בגיל 35. בנוסף הבנתי שאני לא רוצה להמשיך לגור בבית של ההורים עוד 4 שנים. לקחתי בחשבון את קושי המרחק עד שאני אמצא דיור, את האוכלוסיה של הסטודנטים בחיפה(אתם יודעים), את העובדה שהבינתחומי מדורג גבוה יותר בכל מיני דירוגים(השאלה מי ממן את הדירוגים האלה),וגם את העובדה שבמכללה משקיעים בך הרבה יותר. מקווה מאוד שהתפילות אתמול עזרו ועשיתי את הבחירה הנכונה, שנת לימודים מוצלחת לכולכם ותודה על העצות

nicolosh

New member
עשית החלטה נכונה!

כפי שכתבתי לך אני עצמי סרבתי ללמוד בחיפה והלכתי למכללה למנהל אבל במקרה שלי הייתה לי מלגה חינם אין כסף במכללה למנהל וחבר שחשבתי שיהיה בעלי ממנו לא רציתי להפרד רק בשביל לימודים בחיפה (כמובן שמאז כבר נפרדנו ויש לי חבר אחר). לדעתי עשית החלטה טובה שהלכת לחיפה אף אם כלכלית בסופו של דבר העלויות זהות ואף טיפה יותר יקרות בחיפה. אני גם בטוחה שתהנה שם יש שם אחלה מקומות בילוי אליבא דידידי מימי הצבא. לגבי הטענה הקלושה שיש הרבה "כוסיות" בבינתחומי- רוב מלכות היופי של ישראל הגיעו מחיפה.

king on hill

New member
מה היו נתוני הקבלה שלך?

מעניין אותי לדעת עם אלו ציונים התקבלת לקבלה בתנאים חריגים? אם לא בא לך לספר לכולם, אשמח לקבל בפרטי. תודה

למעלה