תפילות יהודים הם יפוצצו, הנחת תפילין הם יאסרו

אבי בן 1231

Well-known member
אני מאמין שיש חזירי בר, בתור חיפאי גם ראיתי בעצמי, אתה כנראה לא מאמין באלוהים, ומבחינתך להגיד אלוהים זה כמו להגיד הפיה מסינדרלה, אז מה אכפת לך שמכניסים ייצורים אגדיים ללידה שלך? ואם אתה לא רואה באלוהים יצור דמיוני ומאמין בקיומו, איך אתה חושב שאלוהים ברא את העולם אך לא שותף ליצירת כל ייצור חי חדש?
אז לא אכפת לך שאני מכניס יצור כה נחמד וסימפטי כמו החזיר ללידה שלך!!|תוהה|

1ספי11

Well-known member
לא אני מתכוון שהטענה שהוא בן האלוהים, זה משום שאימו נאנסה אונס קבוצתי, וכדי שלא תוצא להורג בתקופה שגם אצל היהודים היא כבוד משפחה, המציאו שהיא הרתה מרוח הקודש. הרבה יותר סביר שהוא ילד רגיל שנולד לזוג הורים רגיל והמציאו שהוא בן האלוהים כדי לבסס את הטענה שהוא המשיח שיגאל את העם ואת האנושות.
אז אליהו עלה לשמים זה בסדר? ומשה דיבר עם אלוהים זה בסדר? ורק מה שמפריע לך שהוא אמר שהוא בן אלוהים?
מאיפה הבאת את הסיפור על האונס?

evglev1

Well-known member
מנהל
אז אליהו עלה לשמים זה בסדר? ומשה דיבר עם אלוהים זה בסדר? ורק מה שמפריע לך שהוא אמר שהוא בן אלוהים?
מאיפה הבאת את הסיפור על האונס?
זה איזה יהודי שרצה לזלזל באמונה של הנוצרים "הסביר" שמריה עברה אונס ונכנסה להיריון שלא מבעלה וכדי להימנע מעונש מוות על ניאוף היא המציאה את סיפור בן האלוהים ורוח הקודש. אני לא שותף לזלזול הזה, אבל הבנתי שדביני מסתמך על כך והלעיג את זה ואף טען שזה לא היה סתם אונס אלא אונס קבוצתי, שהפכו פרי אונס קבוצתי שאי אפשר היה לדעת מי אבא שלו כי לא היו אז בדיקות ד.נ.א לבן האלוהים, אז דווקא טענתי שזאת סתם רכילות זולה ולא הסיפור האמיתי מאחורי סיפור רוח הקודש.

ואין לו שום בעיה עם הסיפור, דווקא אני לא מבין מדוע יהודים מזלזלים בסיפורי ישוע כי חוץ מההליכה על המים לכל נס של ישוע יש נס דומה של אליהו הנביא. אז אם להיות ציניים ולטעון שכל סיפורי הנצרות מומצאים, אז את ההשראה הם קיבלו מהסיפור המקראי של אליהו הנביא, אילו היה מדובר בסיפורי האגדות ממציא הסיפור על אליהו הנביא היה יכול לתבוע תביעת זכויות יוצרים את מחבר הסיפור על ישוע.

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל ישו נולד והלך על המים מרגש את השמאלנים עד דמעות
מה שמרגש זה לא ישוע שהלך על המים אלא סנטוס קלאוס שטס בשמיים עם מזחלת מעופפת שקשורה לאיילי צפון מעופפים.

פולגאר

Well-known member
יש סרטון ברשת על עץ אשוח עולה באש. אומרים שהמוסלמים עשו את זה.

certified.woke

Well-known member
האיסלאם מכיר בישו ומסווגו כ"נביא", אלא שגורס כי מוחמד הוא אחרון הנביאים...והאחרון - קובע...

evglev1

Well-known member
מנהל
האיסלאם מכיר בישו ומסווגו כ"נביא", אלא שגורס כי מוחמד הוא אחרון הנביאים...והאחרון - קובע...
לנצרות זה לא משנה, מבחינתם הטענה שהוא נולד בלידה טבעית ואימו קיימה יחסי מין היא כפירה בכל האמונה שלהם.

פולגאר

Well-known member
לא מדויק, האסלאם מכיר בישו כאחד הנביאים החשובים ביותר, אך לא כאל בן או חלק מהאל, אלא כנביא אנושי, משיח, ושליח אלוהים שנולד בנס ממרים הבתולה, אך לא נצלב אלא הועלה לשמיים.

למעלה