באמת? מי זה הישו הזה ספר לי עליו.אבל ישו נולד והלך על המים מרגש את השמאלנים עד דמעות
הרבה לפני עידן הטיקטוקבאמת? מי זה הישו הזה ספר לי עליו.
מעניין איך הלך על המיים אולי זה רק
סרטון טיקטוק?
אם לא ידעת עד היום ישו היה נוכל כמו כל או רוב הנביאים.באמת? מי זה הישו הזה ספר לי עליו.
מעניין איך הלך על המיים אולי זה רק
סרטון טיקטוק?
אולי כן אולי לא, אין ענייני בישו ובמעשיואם לא ידעת עד היום ישו היה נוכל כמו כל או רוב הנביאים.
לפני הרבה שנים נפתרה התעלומה של הליכת ישו על המים, ע"י חוקר ארכיאולוג.
מעשה ההליכה על המים היה בקצה הצפון מערבי של הכנרת, בחוף שבו נמצאת כנסיה, שכחתי את שם החוף.
שם התגלה קיר או חטמה שנכנסה אל האגם, החומה הזו אינה נחשפת אף פעם אפילו כאשר מפלס הכינרת יורד מכסימום.
ישו ניצל את שעות הערביים עם שנה שחונה שבה מפלס הכנרת ירד מכסימום ואז הוא הלך על החומה.
בכך נדמה היה שהוא מהלך על המים.
כמעט כל הנבואות הן שקר ואחיזת עיניים.אולי כן אולי לא, אין ענייני בישו ובמעשיו
אותם לגבי שאר הנביאים כבר נכתב בתורה איך מבחינים בין נביא אמת לנביא שקר
נביא אמת דבריו מתקיימים
נביא שקר דבריו לא מתקיימים
ראה את הסרטון שצירפתי מטה בתגובה #11 שלי.אם לא ידעת עד היום ישו היה נוכל כמו כל או רוב הנביאים.
מעשה ההליכה על המים היה בקצה הצפון מערבי של הכנרת, בחוף שבו נמצאת כנסיה, שכחתי את שם החוף.
שם התגלה קיר או חטמה שנכנסה אל האגם, החומה הזו אינה נחשפת אף פעם אפילו כאשר מפלס הכינרת יורד מכסימום.
ישו ניצל את שעות הערביים עם שנה שחונה שבה מפלס הכנרת ירד מכסימום ואז הוא הלך על החומה.
ובאיזה תחבולה הוא השתמש להפוך לחמניה עם דג לעשות או מאות לחמניות עם דגים?אם לא ידעת עד היום ישו היה נוכל כמו כל או רוב הנביאים.
כהרגלך, אתה מעוות את שמו. השם הוא ישוע.אבל ישו נולד והלך על המים מרגש את השמאלנים עד דמעות
שוב אתה מחזק את דבריכהרגלך, אתה מעוות את שמו. השם הוא ישוע.
ורק טמטום דתי מאמין מתרגש ממנו כמו ממשה או מכדורי.
יש יהודים שמעוותים שמות וקוראים לו ישו.שוב אתה מחזק את דברי
יהודים קוראים לו ישו
שמאלנים ישוע
יהודי לא משתמש בשמות של עבודה זרהיש יהודים שמעוותים שמות וקוראים לו ישו.
יש יהודים שקוראים לו בשם שניתן לו. ישוע.
יש עובדות ויש טמטום.יהודי לא משתמש בשמות של עבודה זרה
רק שמאלני
יש עובדות ויש טמטום.
אתה בוחר בצד שמתעלם מהעובדות.
שמעתי את כל ההרצאה.
אני בצד של היהודיםיש עובדות ויש טמטום.
אתה בוחר בצד שמתעלם מהעובדות.
זכותך להגיד מה שתרצה. גם ראש הממשלה נוהג לשקר כרצונו.אני בצד של היהודים
ישוע זה שם ליהושע, כי הרי הוא נולד למשפחה יהודית. ערבי נוצרי אמר לי בילדותי, שהיהודים אומרים ישו כי מבחינתם זה קיצור של יימח שמו, לא יודע עד כמה זה נכון.יהודי לא משתמש בשמות של עבודה זרה
רק שמאלני
רבים מהשמלאנים טוענים שהעדויות של יהודים נגד ישוע, ההסגרה של יהודה איש קריות ובעיקר הסירוב להעניק לו חנינה בפסח הוא הוכחה שהיהודים הביאו על עצמם את האנטישמיות.כהרגלך, אתה מעוות את שמו. השם הוא ישוע.
ורק טמטום דתי מאמין מתרגש ממנו כמו ממשה או מכדורי.
קשר לשמאלנים?רבים מהשמלאנים טוענים שהעדויות של יהודים נגד ישוע, ההסגרה של יהודה איש קריות ובעיקר הסירוב להעניק לו חנינה בפסח הוא הוכחה שהיהודים הביאו על עצמם את האנטישמיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.