תעשו לי שעורים...

בר בי רב

New member
כמו תמיד, מסורתי

אתה 0. נקווה שבבוא היום לכשתצטרך עזרה דחופה תקבל תגובה שכזו.

בר בי רב

אתה מתקרב לחסימה מהפורום, אני לא אאפשר העלבות אישיות מעל גבי הפורום, לשם כך יש תיבת מסרים אם אתה ממש מתעקש לעשות זאת. יש הודעה גודלה בכניסה לפורום המבקשת מתלמידים וממי שזקוקים לעזרה בלימודים או בחיפוש ברשת שלא לעשות זאת כאן, והתגבות הן בהתאם, דבר זה נעשה על דעת כמעט כל חברי הפורום הקבועים ומאפשר לנו לכתוב בפורום על הנושאים שמעניינים אותנו. שים לב!

בר בי רב

New member
אתה לא תאפשר העלבות אישיות?

אז מדוע איפשרת למסורתי להעליב את האדון המנומס אגמון? ההודעה שאתה מדבר עליה אינה כה גדולה כפי שנדמה לך ואם האדון אגמון (כפי שקרה, קרוב לוודאי) לא ראה אותה וקיבל את היריקה הזו בפרצוף ממסורתי - הקלון הוא עליך ועל מדיניות הלינץ' שאתה מעודד בפורום.

Aiden

New member
מה אתם רוצים כולכם?!?!?

אני לא הבנתי למה אתם רוצים לריב. אני רק ביקשתי עזרה בחיפוש חומר כי אני לא מצאתי את החומר הספציפי. תשמעו, אני לא רוצה לריב פה עם אנשים, מי שרוצה לעזור שיעזור ואני אקבל את זה בברכה ומי שלא רוצה אז שלא יתחיל לרשום "זיבולי פה" כאן

סתם שאלה טכנית

פה זה ערוץ ההיסטוריה ניחא היית מביא שאלה היסטורית ... אבל זה אפילו לא בתחום שלנו חשבת על זה ?????

Aiden

New member
אייל הקורא

אין לי מושג איך ההודעה הגיעה לפה אני רק רשמתי את ההודעה בפורום "מדע פופולרי". בפורום הזה שאלתי על הFrancphone ובינתיים אף אחד לא עזר לי

ל Aiden

דבר ראשון אל תזלזל באיטילגנציה שלי ושל כל אחד פה בפורום אתה שאלת גם בפורום של מדע פופלרי ושם קיבלת תשובה ... מה חשבת שפה נעזור לך יותר ... עכשיו בקשר לשאלה השניה שלך בפורום אולי משהוא שם ענה לך או לא אנחנו לא חייבים לך כלום ואתה מתנהג בצורה לא נעימה אל תצפה שפה יעשו לך את שעורי הבית ... וכמו שאומרת ההודעה צנזר או שתצונזר .... המשך יום טוב

Aiden

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

אמרו לי

פעם חיים ומוות ביד הלשון ... אני לא הכנסתי לך מילים לפה אלא פרשתי אותם ותלמד להתייחס לאנשים אחרים כי גם אני יכול לפנות לך בשמות גנאי .... ואולי זאת לא תקלה ונוח לך להאשים אחרים....

אתה בהחלט מוזמן

להתלונן עלי בפורום המשוב, על מדיניות הלינץ' שאני מעודד בפורום, אתה יכול גם להתלונן עלי שאני מתעקש שבפורום ידברו על נושא הפורום ולא יהפכו אותו לפורום ערה בשעורי בית וחיפוש מיידע

masorti

New member
בר-בי יקר...

ראשית, הודעותי לאגמון לא כללו אף מילת עלבון. זכותי להפנות אותו ללינקים בכל שפה שאחפוץ, כולל באכדית. לי נראה שזו מדיניות הולמת בתגובה לחוצפן שמתעצל לחפש בגוגול או ביאהו עם מילות מפתח פשוטות, ומצפה שנעשה לו את שיעורי הבית. ושנית, אני ממליץ לך לא להעליב אותי ולא לכנות אותי בכינויים. אין לי שום בעיה לפתוח עליך ג'ורה אם תאלץ אותי לכך.

מסורתי

די לא לקחת ללב אלא לראות ...

בר בי רב

New member
זו מדיניות מאוד בלתי הולמת

האיש גם ביקש בהודעתו מישהו שמבין בזה, וההיסטוריונים המקצועיים בו בפורום (לא אתה) יודעים עד כמה הכנת רשימה ביבליוגרפית אינה נושא של "הקלדת מילה פשוטה בגוגל" - נראה אותך בונה עבודה רצינית לפי חיפושים לגוגל, ומה תהיה רמת ההעמקה והאמינות שלה. המחשבה הפשוטה ביותר היא שבפורום היסטוריה תמצא מומחים להיסטוריה, כאלה שיהיה מי מביניהם שיוכל לתת כמה מקורות איכותיים ובעלי מוניטין לגבי סיפורו ההיסטורי של משולש ברמודה. אגב אורחא, בינתיים התברר שהמבקש הוא אמנם אדם חוצפן (אך בלי קשר לבקשתו הראשונית).

אלי ו.

New member
עזרה דחופה בהסטוריה?!

האם זו לא סתירה במונחים? מה יכול להיות כ"כ דחוף בהסטוריה, בת עשרות, מאות ואלפי שנים? זה אינו פורום "עשו בשבילי את שיעורי הבית שלי", יש פורומים ואתרים שמיועדים בדיוק לכך.

בר בי רב

New member
האם זה מצדיק יריקה בפרצוף? לא!

ומי שיורק בפרצוף הבאים הוא לא 10, אלא 0.

Aiden

New member
אלי ו. היקר/ה

אני ביקשתי עזרה בחיפוש חומר כי אני בקושי מצאתי אז אם תועיל/י בטובך לסתום ת´פה ולא לזבל את הפורום בשטויות

חוק ראשון

תלמד לדבר זה יעזור לך בחיים חוק שני אנחנו עושים לך טובה ועשה טובה אל תתן פקודות ...... ברור ידידי

קוכולין

New member
לינקים מרתקים בגרמנית...

אני נהנתי מאד להציץ, ומחר נראה לי שאקרא גם את החומר במלואו. אבל האם אתם בטוחים שגם פותח הפתיל יכול לקרוא בשפה הזאת? אין חומר גם באנגלית על הנושא הזה?

למעלה