תעשו לי שעורים...

spitzy21

New member
צריך דוגמות לגיבורים לאומיים

שרק פגעו בלאום שלהם משהו כמו חמלנצקי של האוקראינים למישהו יש רעיונות? ותודה מראש :)

YONI567

New member
HELP איחוד גרמניה דחוף!!!!!!!!!!!!!

אוקי יש לי מבחן ואין לי חומר...... ככה זה כשישנים בשיעורים, כל טיפת חומר תעזור סיכומים ישנים, הפניות לאתרים............ HELP כל השילוב ודחייה של היהודים בגרמניה ובכלל כל הקטע ש למקצועות חופשיים הרומנטיקאנים או משו, הקפיטליזם הסוציאליזם והברירה הטבעית..........HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Blind Idiot

New member
עזרה בבקשה...

אני מחפש אתרים בעברית עם עבודות לבצפר חוץ מ- avodot.co.il schoolsucks.co.il תודה

Aiden

New member
משולש ברמודה

אני לומד בתיכון ואני צריך עזרה בחיפוש חומר ומישהו שמבין בכל הקטע הזה. בבקשה תעזרו לי בתודה: אדם אגמון

tovapoli

New member
הקמת מדינת ישראל

הנני מבקשת חומר ח\לעבודת סימינריון על הרקע להקמת מדינת ישראל, ההצבעה באו"ם והכרזת יום העצמאות+ בחירת הדגל, הסמל וההמנון. תודה טובה.

ציר זמן

שלום אני צריכה את עזרתכם: לצרכים אקדמיים, אני זקוקה לציר זמן, שמאזכר אירועים היסטוריים מרכזיים וחשובים בתולדות ארץ ישראל והעם היהודי (גם בגולה), החל מתקופת התנאים ועד לעת החדשה. במידת הצורך, אוכל להשתמש במספר צירי זמן לתקופות שונות. האם אתם מכירים אתר או שיש בידיכם קובץ עם צירי זמן כאלו? אודה לכם מאוד על עזרתכם!

אלי ו.

New member
בר כוזיבא?

הנהיג את מרד היהודים מול הרומאים, מרד שנכשל והוביל לגלות.

אולי

תנסי באתר הזה

masorti

New member
בבקשה, הנה לינקים על משולש ברמודה..

מצורפים למטה.

aya_bsf

New member
יקירתי....

לצערי אין שום אתר ברשת אשר ניתן למצוא בו ציר זמן כפי שאת מבקשת.... לעניות דעתי...זה מאוד פשוט להכין אחד כזה(אני הכנתי כזה בפחות מרבע שעה)...פשוט תרכזי את כל התקופות...(הן לא כאלה רבות ואת התאריכים שלהם)...ואז תסדרי אותם על פי הרצון שלך.... ותעתיקי לבריסטול ארוך וצר......והנה ציר זמן....את יכולה להוסיף עליו תמונות של אישים, מאורעות.....על מנת שהוא יראה מושקע.... בהצלחה

Aiden

New member
la francphone

למישהו יש מידע על la francophone בבקשה להעביר לaiden

Aiden

New member
בסדר, סליחה

אני פשוט מהרתי לרשום אז רשמתי את התמצית של ההודעה אז בבקשה למישהו יש חומר על היום הזה בצרפת בבקשה להעביר לי בתודה: Aiden

אנחנו מבינים

ומתחשבים אבל אנחנו לא אתר שעושים דרכו את שיעורי הבית ובמיוחד לא את שלך הפעם קיבלת אבל אל תבוא לבקש עזרה אם תעלה סוגיה היסטורית תבוא תדבר עליה בסבבה עכשיו יש פה שתי חיפושים ביאהו ובגוגל (אני מאמין שאת זה יכולת לעשות לבד זה לא קשה)... ואתה מוזמן ללכת לאתר של לימודים ועוד' בתפוז שם יעזרו לך ברצון רב ....

למעלה