תעשו לי שעורים...

קוכולין

מן הסתם יש, אם פותח השרשור יילך לפורום המתאים לקבל עזרה מהסוג הזה, אולי הוא גם יקבל אותם

קוכולין

New member
אם הבנתי נכון

אז כותב המאמר טוען שהסיפורים מסביב למשולש ברמודה, כאזור גיאוגרפי ספציפי, הינם המצאה. אבל גם הוא מתקשה להסביר את התופעות המוזרות שקרו שם. האם מישהו מעודכן במחקר החדש בנושא? אשמח לפרטים.

ממה

ששמעתי מידיד שלי שהוא גיאוגרף פני המים כ 1 מ"מ מתחת לפני הים הרגילים ... היתה תוכנית בערוץ דיסקברי על הנושא והיא היתה משמעמת מחץ .....

Aiden

New member
עידכון לקוכולין

העמקתי בנושא וגיליתי כתבה בערכיון מעריב וגילו שיש באיזור הזה גז בשם מתאן שהוא ממיס ברזל ומשקיע את האוניות

זה לא בדיוק

הוא לא לקח בחשבון את הזרמים הימים ביחס למבנה היבשת וכמו המאמר לא מתייחס לסביבה וכמו כן זה לא מסביר את הבעיה למה לא רק אוניות נעלמות אלא גם כלי טייס ....

אוויטה

נחשבת יותר לגיבורה בארגנטינה (תאמינו לי
איזה קשר משפחתי מסובך)

תעשו לי שעורים...

בקשות לעזרה בלימודים, נא לשרשר לכאן, הודעות ממין זה שלא ישורשרו, ימחקו

מאוהבת16

New member
שלום..

אני לא יודעת אם אתם המקופ הנכון לשאול אבל בכ"ז היסטוריה וכל זה... שנה שעברה "רץ" אתר שהיה בו את כעל החומר המפורט לבגרות בהיסטוריה. אין לי מושג מהב הכתובת... אולי במקרה אתם יודעים מהי הכתצובת?? תודה מראש לירז.

aya_bsf

New member
לירז...../images/Emo68.gif

כמה טוב לראות שיש עוד אנשים אשר מאוהבים..... בכל מקרה לירז יקירתי, תיכנסי לקישור הבא...... איה

מאוהבת16

New member
ואוווו.. איה ../images/Emo26.gif

לא ציפיתי לתגובה כזו... בלי קשר: אכן אני מאוהבת, ואפילו עד למעל הראש ... תודה על העזרה!

אני מניחה שאת מתכוונת לאתר הזה

אבל בכל מקרה, כדאי שתבדקי קודם - מה הם הנושאים לבגרות שלך השנה. הנושאים משתנים משנה לשנה!!!

מאוהבת16

New member
יעל...

תודה רבה
גם את נורא עזרת לי.. שני האתרים עזרו... תודה מקרב ה-
לירז

למעלה