תעשו טובה... לגבי 15H

alice miau

New member
בדיוק ככה:

2 פרקים בכמותי 22/25. פרק מילולי פרפקט. עוד פרק מילולי 29/30. ושני אנגלית פרפקט. ככה אומר האוגדן.

demultiplexer

New member
h15

אני עושה מחר..היום עשיתי את 25 של קידום אבל הלך לי לא משהו, כנראה שהעייפות נותנת את אותותיה. לא עבדתי בכלל לפי האסטרטגיה שלי, רצתי כמו דפוק על הפרק הכמותי ונפלתי על שטויות, וכל מיני תירוצים של ימים אחרונים לפני הבחינה. בכל אופן היה לי כמותי 75 ומילולי 86 כשלא עשיתי אנגלית כי לא היה לי כוח ואני תמיד מעל 90% ובבחינה הקודמת קיבלתי 146 ואני לא מודאג מזה. איך לך ?

alice miau

New member
מחר אני עושה את 16, נראה איך ילך...

מקווה שילך לך מחר טוב ב- 15, דווח איך היה.

alice miau

New member
כן, מצחיקול!

תסתכל כמה הודעות לפני זו... זו שכתוב בה "בדיוק ככה"- יש שם פירוט של איך הלך לי 15.

demultiplexer

New member
ככה הלך לך ?!!

כל הכבוד !! כתבת שככה הטבלה אומרת אז חשבתי שסתם בדקת.... עכשיו הכל ברור..

alice miau

New member
תודה ../images/Emo140.gif

נקווה שילך ככה גם באמיתי. טפו טפו טפו. אני צריכה את זה. האמת ש- 14H הלכה לי פחות טוב מ- 15H. נראה איך ילך מחר... ב- 16.

alice miau

New member
אני...

צריכה 750-760. מתכוונת ללמוד רפואה (צפוי). ועשיתי עכשיו ביואל גבע (ממליצה בחום).

demultiplexer

New member
מה אתם חושבים על הגיון

בסימולציות של קידום ? אני בהכל שם מעל 90% מלבד הבנת הנקרא שהיו להם כמה קטעים מזעזעים וגם שיניתי קצת אסטרטגיה ובהגיון אני בסביבות 70%.

alice miau

New member
באופן כללי לגבי קידום:

ובתוך זה גם נושא ההגיון- החומר שלהם בעייתי מבחינת רלוונטיות לבחינה. אני מכירה את החומר שלהם, ויש להם המון יציאות לא-קשורות.

demultiplexer

New member
מה זה אומר?

מה רלבנטי שם ומה לא? הם טוענים שהם מעדכנים את הספרים אחת למועד ושהיה עדכון ענקי לא מזמן, איך יכול להיות שזה לא רלבנטי ?

alice miau

New member
הכוונה שלי היתה...

לא שהם לא יודעים מהו המבנה של הפרקים, ולא מעודכנים ב"איך נראית הבחינה", אלא שהחומר שלהם לא רלוונטי כי השאלות לא מספיק קולעות לרעיונות שהמרכז הארצי שואל עליהם. יש שם פספוס לדעתי בכתיבת השאלות. לא צריך להלחץ מזה, הם אכן מכון בעל שם, והרבה אנשים הוציאו שם ציונים מעולים, אבל הם היו יכולים לעשות עבודה טובה יותר בכתיבת החומר.

demultiplexer

New member
אז איך אני משליך את זה

על הציונים שהיו לי שם ? או שהם בכלל לא אינדיקציה ?

alice miau

New member
שמע,

יש הרבה דברים שבקידום יותר קשים מהבחינה האמיתית, אז יש מצב שילך לך טוב יותר באמיתית. ויש דברים שהם באמת לא אינדיקציה לדעתי (יותר בתחום הכמותי).

למעלה