תעשו טובה... לגבי 15H

1234191

New member
תעשו טובה... לגבי 15H

איך אני מחשב את הציון? לפי הסקאלה שבערכת ההרשמה? (הורדתי מאותה מהאינטרנט)

Chris Redfield

New member
גאון כמוך ולא יודע לחשב ציון?

אתה סופר כמה שאלות פתרת נכון בכל נושא (כמותי, מילולי ואנגלית). יש לך בסקאלה כמה כל ציון שווה. אחרי שאתה מקבל 3 ציונים נכונים פסיכומטרית את כופל את הציון בכמותי ומילולי ב2 מחבר לסכומם את הציון באנגלית ומחלק ב5. אחרי שעשית את כל זה אתה הולך לטבלה של ציון פסיכומטרי כללי ובודק כמה המספר שקיבלת שווה. יאללה ביי...

1234191

New member
בעעעע

לחשב אני יודע חחחחח השאלה הייתה באיזה סקאלה להשתמש? האם יש ספציפית לכל H? או שזה אוניברסלי ואת כל ה-Hים אוכל לבדוק עם 16H?

1234191

New member
יש לך את נירמולה? חחח

תוכלי לסייע לי בעוד כשעתיים לקבוע מהו נירמולי? אתחיל כעת בכל מקרה, תודה!

1234191

New member
וייי!! תודה!!! מוואאההה!!

פתרתי!! 3 דקות ויש לי ביד מס' תשובות נכונות ולא נכונות. התתנרמלי לי?

1234191

New member
כן!!! לנירמולך!!

כמותי -0 טעויות (מגיע לי חיבוק) מילולי - 4 טעויות (נגיחה) אנגלית - 2 טעויות (בני זונות אעלק טוענים ש-prohitive זה ennormouse ולא forbbiden)

alice miau

New member
יצא לך 700.

סתם, תירגע. יצא לך 145.2, שזה שווה ערך לבערך 760+. ועכשיו אני מקנאה.

1234191

New member
יוווו תודה!!!

בהחלט אכזבת את ראבאק בכותרת הזו חחחחחח

alice miau

New member
אני עושה אותו יותר מאוחר היום...

נראה איך ילך. איך לא טועים בכלל בכמותי, איך?!

alice miau

New member
מוזר, בהשוואה אליך, יצא לי...

טיפ-טיפה יותר. היו לי 6 טעויות בכמותי, 1 במילולי, ו-0 באנגלית. כלומר סה"כ 7 טעויות. לך היו רק 6. ובכל זאת קיבלתי 0.4 נק' יותר ממך. כלומר גם באיזור ה- 760+. כנראה שהמילולי נחשב קשה יותר, וזה מה שיצא לפי הנירמול... הופתעתי ממש לטובה מהמבחן הזה. יכול להיות שהוא קל יותר..?

yuv15

New member
כי זה מבחן קל רצח

דברי איתי מחר תספרי לי מה דעתך על המבחן :) בהצלחה לך ולכולם!!! מואההה!!! .....דרך אגב זה 1234191

alice miau

New member
לפי המדריך שלי...

זה דווקא ממש לא מבחן קל. הוא אומר ש- 14/ 15/ 16 הם פחות או יותר באותה הרמה, ושהאחרונים הכי משקפים את רמת המבחן (כלומר 16 הוא הכי משקף). כך שלא נראה לי ש"קל רצח" זו הגדרה טובה למבחן הזה... אגב, אני ניגשת בראשון. אבל המון בהצלחה לך ולכל השאר מחר!

למעלה