תענו רק בכן או לא.

מה מרגיז?

לא הרבה כאן אמרו שהן עברו פגיעה או התעללות מינית. אמרו הטרדה. הטרדה זה כל דבר שמטריד אותך. מישהו שורק במשרוקית ממש חזק בלי הפסקה לידך, וזה מטריד אותך, אז זו הטרדה. ואם מישהו אומר לך משהו מיני\מסתכל לך על הגוף\כל דבר אחר שקשור לגוף שלך, שמטריד אותך, אז זאת הטרדה מינית. אף אחד לא אמר שהטרדה מינית זה רק לפי החוק, זה לפי ההרגשה.

טוב אז אני חוזרת בי...

אני עברתי כם הטרדה מינית וגם תקיפה מינית או איך שלא תקראו לזה.. עכשיו זה יותר ברור לאנשים:) יומטוב...

coolit

New member
כן

כלומר חוץ מאנשים חצופים שאומרים דברים חצופים, וחוץ מזה שהיו לי פעם ידידים שבאמת היו נוגעים בי בניגוד לרצוני.. כאילו שמים לי יד על הכתפיים\ירכיים, נראה לי שפעם ראשונה שנישקו אותי על הלחי זה גם היה בלי שהסכמתי חח אבל אלה היו ידידים שלי [לא להאמין] וזאת היתה בעיה שלי שהסתובבתי איתם אבל פעם אחת הלכתי ברחוב ליד הסניף ושני אממ אני לא יודעת בדיוק מה הם היו, אבל לא נראה לי ישראלים, הלכו מאחוריי ואז אחד מהם אמר "הלו מותק, איזה תחת!" ולמרות שאני תמיד תמיד תמיד עונה לערסים שמדברים אליי, לא הגבתי והמשכתי ללכת אחר כך פגשתי חברות שלי שהלכו לכיוון השני ודיברתי איתן שתי דקות ובינתיים שני הגברים הגיעו למדרגות שיורדות לסניף וחיכו שם ואז כשהגעתי לשם אחד מהם ירד איתי והצמיד אותי לקיר, אמרתי לו "תעזוב אותי!" ובעטתי כזה אז הוא אמר "לכי, כוס עמק" ואז כשהמשכתי ללכת הוא פתאום תפס לי את הציצי ממש חזק חח. אבל אנשים התקרבו לשם אז הוא עזב. לא מי יודע מה הוטרדתי אבל זו הטרדה מינית בהחלט.

coolit

New member
אהה אם השאלה היא "האם אני מרגישה שהוטרדתי"

אז התשובה היא לא. אבל זאת הטרדה מינית לפי כל הגדרה אני חושבת..

כן, בקטנה כזה.

כל פעם בערך שאני יוצאת למסיבה/דאנס בר יש את הערס המצוי שחושב שגוף של בחור זה הרכוש הפרטי שלו. היו לי כבר מקרים שמישהו רוקד איתי, ומתחיל לגעת בתחת וכאלה... בנים חצופים. /: מכאלה אני ישר מתרחקת, מריחה אותם מקילומטרים. אבל חוץ מזה ומשריקות ברחוב? שומדבר רציני.

stink

New member
כן

כשהייתי בכיתה ט' , הלכתי מהבצפר הביתה . מכירים את כל המכוניות האלו שעוצרות כדי לשאול "איך להגיע ל...?" אז עצר אחד כזה ממש ליד הבית שלי ושאל בקול ממש שקט , אז התקרבתי טיפה כדי לשמוע יותר טוב , ואז הוא סימן לי להתקרב יותר , עד שקלטתי את כל החבילה שלו בחוץ ושהוא עושה ביד . ממש נבהלתי ורצתי הביתה .

למעלה