תענו רק בכן או לא.

Shusho

New member
בכוונה לא נתתי,

כי זו הגדרה נורא אינדבידואלית בסופו של דבר. בנות שיקראו להן "כוסית" ויתעצבנו מזה, זו זכותן. אותי למשל זה לא יעצבן למרות שטכנית הופכים אותי ל... איבר מין מהלך.

OriginalMe

New member
כן [ט]

עבר לידי לפני שנתיים איזה אחד בגיל העמידה, וכשהוא חלף לידי הוא אמר לי איזה משפט כזה, כזה משפט כזה. אתן יודעות, מהמשפטים האלה. וממש לא בכיוון של 'איזה כוסית' או 'איזה ציצי' או משהו שקשור למראה. אלא משהו שיותר קשור להצעה מגונה. /: מזלי שהוא המשיך ללכת ואפילו לא נעצר. סתם איזה פסיכי.

SNoopY 26

New member
כן, אחד ראה אותי בים

והייתי בתוך המים וגם הוא ואני מסתכלת עליו כי אני רואה שהוא נועץ בי מבטים ועושה מבטים מוזרים כאלה וחיוכים ואז אני קולטת שהוא עושה עלי ביד זה היה פשוט דוחה ואז הלכתי עם חברה לטושים האלה שתקועים על החוף..ואז הוא בא והתחיל לזרוק תמשפטים הכי מגעילים ששמעתי בחיים משו בסיגנון "אני אדחוף את הלשון שלי לכוס שלך" וכל מיני דברים כאלה..ואז אמרתי לו שיסתום תפה ושלא ידבר אלי ככה ושלא יגע בי כי חברים שלי פה והם יפרקו לו תצורה אז הוא המשיך עם המשפטים הדוחים שלו ופשוט הלכתי... והיו עוד כמה קטעים של אנשים מבוגרים וסוטים כאלה עם הצעות מבחילות ולאן את הולכת ובואי איתי והיה איזה אתיופי שיכור שבא והתחיל לחבק אותי והחזיק לי תיד וחברות שלי התחילו לרוץ ואז חברה שלי עזרה לי וברחנו בריצה [זוכרת אביב?] ולא יודעת אם זה נקרא הטרדה מינית. הראשון בהחלט יכול להיות.. אבל לא יודעת, זה באמת אינדוודואלי לא אכפת לי שקוראים לי כוסית איזה רגלים איזה תחת איזה זה כאילו כן אכפת לי, לפעמים זה מעיק וסוטה כזה ולפעמים זה מחמיא. תלוי, ממש תלוי. אני פשוט בנאדם שאוהב תצומת לב, אז אם זה מגיע מאנשים שאני מכירה אז זה נחמד.. מאנשים שאני לא מכירה אז קצת פחות. חפרתי?

Magic Melody

New member
טוב. כן הוטרדתי, עכשיו נזכרתי.[ט]

הלכתי ברחוב, ערבי חשב שאני תיירת, אמר לי באנגלית ערבית כזה "בואי איתי אני אתן לך 1000 שקל... איזה גוף יש לך". נבהלתי עד מוות. אבל זה הטרדה מינית - מילולית, אני חושבת. פיזית, ברוך השם לא. חס ושלום.

Magic Melody

New member
וכמובן שיש את כל

הצפירות ברחוב של זקנים או ערבים, מעט מאוד אנשים נורמלים וצעירים שצועקים לך מהחלון "כוסית!" או בהיות. או חיוכים סוטים. אבל זה פשוט ככה. קשה לי להאמין שמשהו כזה לא קרה לאף אחת. וגם אם לא - לצערי עוד יקרה.

Tin Doll

New member
אם זה נקרא הטרדה מינית

עברתי את זה אלף פעם. לא מתייחסים לזה כבר. \:

mkarin

New member
נראה לי.

אבל אני לא באמת מתייחסת לזה ולכן זה לא נחשב אפילו.

Mooa-Numi

New member
לא

אבל פעם אחת קרה לי משהו מזעזע... (לדעתי) עליתי לאיזה קו בבאר שבע, ובספסל הראשון ישב איזה אחד זקן מוזר כזה שגירד לעצמו בביצים.. כאילו בזוית העין ראיתי מן גרבוץ מכני כזה, והוא לא ממש הפסיק. ואני חושבת לעצמי 'נו, זקנים וזה', כי הוא היה כולו עם הפה פתוח ומוזר כזה, והוא לא מפסיק לגרבץ. ואז פתאום קלטתי שהוא מחזיק משהו.. ומהרהסטתיאת המבט שלי. למי שלא הבינה, כן, הוא עשה ביד באמצע האוטובוס. ואני הייתי בשוק. בעיקר לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. להגיד למישהו? לא להגיד כלום? אני היחידה שראתהאת זה, או שכולם מתעלמים? ושילמתי לנהג, והלכתי פעורה אחורה וישבתי. וזה היה אוטובוס שהוא קצת ארוך והנסיעה לא נגמרה.. ונהיה ריח מגעיל של זה באוטובוס וכולם שתקו ורציתי להקיא בערך מרוב גועל.. וזהו. חס וחלילה זה לא הטרדה מינית וזה גם תודה לאל לא קרהלי, אבל זה היה כלכך מחריד.. באמת

Tin Doll

New member
תארי לך שמישהו כזה יושב בספסל לידך באוטובוס

ועושה ביד.. עלייך. קרה לי

למעלה