זוכר שיצא מכרז אז אולי הזוכה לקחתעלומה![]()
![]()
לאן נעלמו כ20SLים של מטרודן (ירושת התח"צ) ועוד כ80 SLים אחרים מחניון התחבורה הציבורית?! החניון כמעט נטוש!
סוף סוף מחקת את הליצנים האלה.תעלומה![]()
![]()
לאן נעלמו כ20SLים של מטרודן (ירושת התח"צ) ועוד כ80 SLים אחרים מחניון התחבורה הציבורית?! החניון כמעט נטוש!
ככל הנראה 10 חתיכות הןתעלומה![]()
![]()
מחקתי כאן כמעט 40 תגובותתעלומה![]()
![]()
איש אש, כל הכבוד על התגובה שלךמחקתי כאן כמעט 40 תגובות
חברים, תדאגו לשמור על הויכוח שלכם מקצועי ותתרחקו מהקו הזה של העלבות אישיות אחד של השני. לכל ה"בודקים" וה"ידענים" למיניהם, לאף אחד מכם אין שום אפשרות לבדוק אם זה טרול או לא וההעליהום שאתם עושים כאן לגולשים חדשים שבאים מכיוון שהוא לא הכחול של דן ולא הירוק של אגד קצת יצא מפרופורציות. במקום לנסות להפיק את התועלת מנוכחותם כאן לטובתנו בפרט ולטובת הציבור בכלל אתם דואגים יפה מאוד להרחיק אותם מכאן והדבר אינו מקובל בפורום שאנשיו מתיימרים להיות מקצוענים בתחומם. אל תהפכו אותנו לקהילה אגואיסטית, זה לא לעניין ולא מכובד. גלישה מהנה ושבוע טוב לכולם.
צר לי שלאאיש אש, כל הכבוד על התגובה שלך
(גם בשמם של שלושה אנשי אקדמיה שהציצו ונפגעו)
אם פגעתי במישהו אני מצטערמחקתי כאן כמעט 40 תגובות
חברים, תדאגו לשמור על הויכוח שלכם מקצועי ותתרחקו מהקו הזה של העלבות אישיות אחד של השני. לכל ה"בודקים" וה"ידענים" למיניהם, לאף אחד מכם אין שום אפשרות לבדוק אם זה טרול או לא וההעליהום שאתם עושים כאן לגולשים חדשים שבאים מכיוון שהוא לא הכחול של דן ולא הירוק של אגד קצת יצא מפרופורציות. במקום לנסות להפיק את התועלת מנוכחותם כאן לטובתנו בפרט ולטובת הציבור בכלל אתם דואגים יפה מאוד להרחיק אותם מכאן והדבר אינו מקובל בפורום שאנשיו מתיימרים להיות מקצוענים בתחומם. אל תהפכו אותנו לקהילה אגואיסטית, זה לא לעניין ולא מכובד. גלישה מהנה ושבוע טוב לכולם.
התנצלותך לא מתקבלת.אם פגעתי במישהו אני מצטער
אבל זה שאני בקווים ואוהב אותם לא אומר שאני צריך לספוג העלבות אישיות.
כמו שאמרתי איש ללא כבודהתנצלותך לא מתקבלת.
זה פורום מקצועני?אתם נורמלים?כמו שאמרתי איש ללא כבוד
שלא יודע להתווכח ומבזה את עצמו ,גם לשני אני מתייחס.
לאט לאט הפורום הזה ממאיסזה פורום מקצועני?אתם נורמלים?
שלחו לי מסר שאני חולה נפש וברחתי מגהה,אתם צריכים להתבייש.
בני, כל הכבוד, סיכמת את הכל בשורהלאט לאט הפורום הזה ממאיס
פורום מיקצועי ופתוח ו"אקדמי" ניכר בסובלנות לדיעות אחרות.
מה אם הSU-ים שהיו לתח"צ?תעלומה![]()
![]()
נעלמו כלא היו.מה אם הSU-ים שהיו לתח"צ?
אני יודע, שבנוסף לאוטובוסים העירוניים, נמכר לפחות אירייזר אחד (הייתי בעבר רואה אותו באיזור המושבים בשרון). הSU-ים, עדיין, נמצאים במגרש, אן שמכרו אותם? את התמונה הזו צילם מסוף כרמלית ובאותה הזדמנות:להיכנס לגלריה "הישנים והמוזנחים" בדפים 9-10 ולראות את שאר התמונות (אוטוטו; עוד יותר נדירות) שצילם מסוף כרמלית בחניון בבאר שבע.![]()
אתה מתכוון למאן ווספה?נעלמו כלא היו.
נשארו בחניון אולי 10 מאנים SL לסוגיהם, חלק עם מזגן וחלק בלי. 4 גרוטאות SL איזה 3 ELים והמאן ההוא שברח לי השם שלו (הזה עם ה"שפם" מקדימה) כל שורות הSLים הארוכות שאנדי צילם בזמנו, נעלמו כלא היו, אתמול ראיתי שם גרר גדול מזיז מכונות
אני זוכר אותן טוב,היו כמה רזרביותכן, בדיוק, ווספה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.