תעזרו לי......

תעזרו לי......

היום יום כיפור הלכתי ברחוב וגבר גדול מימדים הלך באמצע הכביש, עם טלית וציציות, מבליט בזחיחות את חזיתו. עמו הלכו כ-2-3 נשים קטנות קומה, קצת מכווצות וקודרות מבע. הרגשתי מאוימת. ומלאת איבה. תמיד כשזכרים גדולי גוף הולכים מולי, בד"כ בפוזה זחוחה ושתלטנית, כאילו כל הסביבה שלהם, אני חשה כך. לפני כן רץ באמצע הכביש זכר גדול אחר, ג"כ כאילו כל הכביש והסביבה שלו. גם אז הרגשתי מלאת איבה ומאוימת. בדרך חזרה לביתי הלכה לפניי צעירה קטנת קומה וקצת שמנמנה, הלכה כפי שנשים בד"כ הולכות, בלי פוזה תוקפנית, וחשתי שכן, בין אנשים כמוה אני רוצה להיות, אני מרגישה טוב. באחד הרגעים בדרך חזרה באו מולי ילדים -זכרים קטנים, שמנים. מצאתי את עצמי מייחלת ומאחלת שהם לא יגדלו אף פעם. שאלתי את עצמי מדוע הזכרים במין האנושי (כמו במינים מסוימים של בעלי חיים) אינם קטנטנים בגופם, ואנחנו הנשים - הגדולות, היכולות, המנהלות את כל החברה ועניניה. הרגשתי שזה העולם בו הייתי רוצה לחיות, זה העולם שנוח לי לחיות בו. הדברים האלה מטרידים אותי מאד. הם חוזרים וקורים, יש הרבה בחורים במדינה הזו ש"תופסים" פוזה תוקפנית ושחצנית, ורבים מהם גדלי גוף. הדבר מטריד אותי ומאיים עליי כשאני בחברה, גם בחברה זרה לגמרי.

seaking

New member
ישראל....

היא מדינה קטנה... וקיבוץ גלויות ענק... אם היית למשל בהולנד גם הנשים היו מפחידות אותך ואם היית בדרום מקסיקו היית מרגישה מאוד בנוח... פה זה קצת ג'ונגל... וכמו בג'נגל הגברים צריכים להראות מה יש להם ויש נשים שזה מה שמושך אותם. אותך לא? מעולה! אם תחפשי חברת אנשים מסויימת תמצאי אותה (ואני מבטיח לך שתוכלי למצוא גם אנשים קטנים שהם בעצם ענקים ולהפך).

למה בהולנד הנשים היו מפחידות אותי? פגשתי בארץ

הולנדיות, והן נחמדות וחברותיות ומנומסות. נשים אף פעם לא מפחידות אותי. אילו נשים נמשכות לבבונים? מעניין... לדעתי גברים פה לא "מראים מה יש להם". זו פשוט פוזה מלאכותית מאיימת ושחצנית של מי שחונכו חינוך כזה. קלוקל. הלא גם אני יכולה ללכת ברחוב בפוזה שחצנית. מה מפריע לי לעשות זאת? פשוט, לא חונכתי כך. אגב, פעם לקחתי מאמן התעמלות אישי, והוא לימד אותי כיצד ללכת נכון וקל: עם זרועות קצת מתנפנפות. צעדתי כך ברחוב, בשמחה, וזכר שעבר לידי הגיב ממש באיבה גלויה. כאילו אני מאיימת עליו.

seaking

New member
פשוט בגלל הגודל שלהן...

אגב שמת לב שאת אומרת נשים וזכרים.... האם זכר נמוך ומלא פוזה יאיים עליך באותה מידה?

כן, ערסים תוקפנים מאיימים עליי בכל גודל.

נשים לא מאיימות עליי, בין גבוהות בין נמוכות, בין שמנות ובין רזות. נשים פשוט לא תופסות פוזה מאיימת.

Oyvind

New member
../images/Emo221.gif

"יש הרבה בחורים במדינה הזאת שתופסים פוזה..." - זה לא רק במדינה הזאת. מה לעשות, גברים מאפיינים בנתונים פיזיים ומנטליים מסויימים. זה לרוב האופי של המין הגברי. יש גברים שזה הטבע שלהם ויש גברים שמאמצים את זה. זה טבעי לגמרי, זה נורמלי, ככה זה צריך להיות. היית מעדיפה שגברים יהיו נשים? אין שום סיבה שתרגישי מאויימת על-ידי גברים כאלה. אם כבר, אז גברים אחרים צריכים להיות מאוימים על-ידם מהבחינה של היקלעות לקטטה איתם, או מהבחינה של לקיחת נשים אחרות. ואני לא יודע איך לומר זאת בעדינות, אבל זה נשמע לי כמו תסביך ואולי כדאי להיוועץ עם איש מקצוע. ובבקשה - גברים\בחורים\בנים במקום 'זכרים'. אנחנו לא עכברי מעבדה. תודה.

הם לא מאופיינים בנתונים מסוימים, כי עובדה

שגברים חרדיים אשכנזים עומדים והולכים באופן נורמלי וענוו, ולא בפוזה השחצנית. הם אף פעם לא נתפסים על ידיי כמאיימים. (אני צריכה רק להזכיר לעצמי את אמונותיהם מפלות-הנשים....) מה זאת אומרת גברים יהיו נשים? גם אם גבר יעשה שמיניות באויר, או יחתוך לעצמו את איברי המין, אשה הוא לא יכול להיות. ( הוא יהיה רק גבר מסורס שמזריק אסטרוגן). אבל הם יכולים להיות מחונכים יפה, עם התנהגות ענווה ומתחשבת באחרים. אספר אנקדוטה קצרה: כשהנשיא בוש הבן ביקר פה לפני כמה שנים, וישב עם פרס, ראו את פרס, האיש הפשוט הזה, יושב מול נשיא ארה"ב ברגליים פתוחות. זה היה מגעיל כל כך. בוש, כמו בן-אליטה מחונך מארה"ב, ישב ברגליים משוכלות. בכלל, כל התנהגותו אמרה אצילות וחינוך (אם כי כידוע הוא היה באופיו איש די תוקפני), לעומת פרס, שבא מרקע פשוט של איזה יהודים גלותיים, השד יודע מאיזו משפחה, וכל התנהגותו אמרה נמיכות חברתית. אני חונכתי לרצות להיות מצליחה ובולטת בחברה, והשחצנות והתוקפנות הפיזית וההתנהגותית של גברים ישראליים רבים אכן מרגיזה אותי ומאיימת עליי.

Oyvind

New member
../images/Emo221.gif

טוב, אני ממש מצטער אבל כל תפיסת העולם שלך שגויה, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לענות לך. הצלחת לקומם אותי עם כל פסיק בדברייך. חרדים - את נותנת דוגמה של אנשים פנאטים, פרמטיביים, פונדמנטליסטיים, שהם עול על החברה ולא יכולים לקיים את עצמם כי הם לא הולכים לעבוד, שחיים בעוני וכל המדינה צריכה לתמוך בהם. וזאת הדוגמה שאת נותנת לאיך שגברים צריכים להתנהג. והם גברים מסורסים ומנוונים (שכלית ופיזית) שחיים בצורת חיים לא בריאה לא נפשית ולא פיזית. ואיך הם הולכים? עם בגדים שחורים וארוכים שלא מתאימים בכלל לאקלים, חיים בסרט שהם עדיין גרים בליטא. שלא לדבר על היגיינה. הולכים עם ראש טמון באדמה ומסיטים מבט כשאישה עוברת. התנהגות חולה ולא נורמלית. ומזה את נותנת לנו דוגמה? ולא יכולתי להתעלם מזה שהדגשת שהם אשכנזים. ומה רע באלה שלא אשכנזים? האם גם חמקה מהמקלדת שלך עקיצה גזענית? ומה זה ללכת באופן ענוו? זכותי כאדם בעולם הזה ללכת הם כתפיים לאחור, חזה קדימה וראש מורם ואף-אחד לא יגיד לי שזאת התנהגות לא נאותה. אני צריך ללכת שמוט כתפיים ושפל רוח? מי שמע על רעיון מופרך שכזה? וכשכתבתי "את רוצה שגברים יהיו נשים?" לא התכוונתי פשוטו כמשמעו (מן הסתם) אלא לצורת התנהגות. את רוצה שגברי העולם יתנהגו כנשים וזה רעיון חולני ומטריד. הלאה, הנשיא בוש. הנשיא בוש לא נחשב על-ידי אף-אחד בעולם כאדם עדין נפש. הוא לא בא מאליטה, הוא בא ממשפחה עשירה ודורסנית והוא נחשב בעיני רבים לאדם גס-רוח, חסר נימוסים, ולא חכם. אין שום דבר עדין בהתנהגות שלו. ועצם הדעה הקדומה שלך על ישראל רק מרתיחה אותי יותר. תפסיקי לבוז למדינה שלך. אנחנו לא פחות טובים משאר העולם ואת לא יכולה להכליל כאן את כולם ולשפוך עלינו דעות קדומות כי זה לא נכון. אני בטוח שלא בוש ולא פרס חשבו על פוזיצית הרגליים שלהם כי יש להם דברים אחרים לחשוב עליהם וגם אם בוש היה שם לב, אני בטוח שזה לא היה מטריד אותו כהוא זה. ואין שום דבר פסול בגבר שיושב ברגליים מעט פסוקות. את מפנה את הבעיה שלך כלפי חוץ בטענה כלפי הגברים בישראל כאשר הבעיה שלך היא עם עצמך כלפי פנימה. אני מצטער להיות כאן קצת ישיר, אבל מישהו היה חייב להגיד לך את זה. הבעיה היא שלך עם עצמך ומוטב שתטפלי בה בהקדם על-מנת שתוכלי להמשיך את החיים בצורה תקינה.

כל מילה שלך מקוממת אותי

אתה ספוג בדיעות קדומות וגם לא רואה מטר ממך. זה שאינך מסוגל להבין את החינוך האציל והטוב של בוש (כן, למרות אופיו התוקפני האישי) מראה רק עליך ועל החינוך שלך. אתה ספוג בחינוך מסוים מאד, או בעל אופי מסוים (מאד לא נעים). כן, ההתנהגות השחצנית היא של ערסים, אבל יש גם בחורים אשכנזיים שהולכים בחזה מתוח ובהתנשאות, וגם הם דוחים לגמרי. כן, גם אני ישירה. אינני חוששת להגיד שערסים מתנהגים כפי שהם מתנהגים. למרות השיסוי התוקפני נגד "גזענים" בארץ, המציאות והאמת היא מה שהיא.

כל הטרולים הם אנשים אמיתיים

יש כאלה שבכלל מתחזים ויש כאלה שבאמת סובלים מבעיות שונות ופשוט יש להם או דעות גזעניות, או שהם רבים עם אחרים בצורה קיצונית גם אם מתחילים בסדר, במקרה(למרות שלא היה לי עניין לכתוב זאת)אני יודע במי מדובר במקרה של פנתרית היא כותבת בעוד מקומות) וכבר גם נחסמה ממקומות שונים וגם הביאה בלאגן וריבים למקומות אחרים באינטרנט, אז אני באמת ממליץ לאמץ את המלצתו של אויבינד...

אתה בעצמך טרול, וזו התגובה האחרונה שלי אליך.

ואני מייעצת לכל הכותבות והכותבים פה : אל תתייחסו לטרול נוקשה כוחני ועלוב נפש זה.

פנתרית

כבר לא מעט אנשים פה יודעים מה את עושה ברחבי הרשת, שבכמה וכמה פורומים עשית בלאגן ומכמה נחסמת(אני יודע על כמה ומאחרים הבנתי שיש גם אחרים, מי יודע בכמה כבר היית ועשית מהומות?) את הפורום הזה עזבי במנוחה בבקשה, תודה.

snoopytush

New member
אני חושבת שלמרות שגם לי מפריע מאוד

השנאת גברים שלה אין דבר כזה גברי או נשי באופן מוחלט. אני חושבת שהתכונות האילו קיימות בשני המינים וכבר פגשתי גברים נשיים יותר ממני ונשים גבריות יותר ממני. אני לא חושבת ש"גבר נשי" צריך להיות רעיון מטריד. שכל אחד יתנהג איך שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע בזולת. ובכלל כל ההסתכלות הצרה של גברי נשי זה מאוד סטריאוטיפי

נכון, אבל היא פשוט כותבת בשנאה כלפי

כל מה שגברי, ואני מזהיר מפניה מפני שהיא עשתה בלגאנים בכל מיני פורומים ואנחנו לא רוצים שיהיה פה מה שהיה שם אני בטוח!

למעלה