תעזרו לי......

snoopytush

New member
האמת אני הייתי מעדיפה שגברים יהיו נשים אבל

אני כנראה במיעוט

ar29041

New member
אני יכול להבין מאיפה זה בא

כשאני חושש מדבר מסויים נניח שמטוס שאני נוסע בו יתרסק, אני משתדל להזכיר לעצמי שיש הרבה מאוד דברים אחרים מסוכנים בעולם שעלולים לקרות בדיוק באותה מידה, זה קצת נותן לי פרופורציה לכל העסק.

נושא שלעןלם לא נתקלתי בו אך מעניין אותי כי

אני חש באופן דומה אלייך אותו דבר. רק שאני גבר,ותאמיני או לא אני נרתע מנשים גבוהות ממני. ואני נמוך. וגם גברים "גבוהים" ממני תמיד הרתיעו אותי,למרות שברור שזה בראש שלי. לצערי למרות עבודה רבה בנושא,אני עדיין חש מאוים ליד אנשים גבוהים. אני חושב שיש לך בעיה כפי שלי יש. אולי חוסר ביטחון כלפי מינך ומראך, ככה זה אצלי... אני גם צריך עזרה בזה

אני מבינה למה אתה נרתע מגברים גבוהים ממך

אך למה מנשים גבוהות? נשים אף פעם לא תופסות פוזה שחצנית. הקשר עם אשה קשור לאופי שלה, האמיתי. אם היא כוחנית, זה יתגלה בקשר, אבל זה לא מתגלה בפוזה פיזית שהיא תופסת. הן, יש לי חוסר בטחון פיזי. חונכתי להיות חזקה ושולטת, ובגיל ההתבגרות נשארתי נמוכה ולא חזקה. זה הורס אותי כשאני בסביבת גברים בעלי גוף, ערסים שחצניים, או אפילו נערים קטנים ההולכים ברחוב בחבורות תוקפניות.

seaking

New member
אני חושב שזו שאלה מאוד אישית

לכל אחד את העבר שלו, עם המקום האישי שלו. החששות שלו ומה שמאיים עליו באופן ספציפי... אגב חרדה מפני בני המין השני אינה נדירה ויכולה לנבוע מסיבות רבות. זו יכולה להיות דמות הורית מאיימת מהעבר, דמות סמכותית אחרת (מורה, מדריך...) נסיון כושל ביצירת קשר ועוד הרבה דברים. לאו דווקא ניצול או תקיפה ד"א

אתה כותב חכם.

חרדה מן המין השני יכולה לדעתי לנבוע גם מחינוך של הילד/ה לאיפיונים של מין זה, תחרותיות "גברית" אצל ילדה ועדינות ורגישות חברתית אצל ילד, ואחר כך כשבא גיל ההתבגרות, הגוף כבר מכתיב לך את המין שלך, ובמקרה של אשה, נניח, אם היא נשארת חלשה יחסית, גסות פיזית והתנהגות תוקפנית של המין השני עשויה לאיים עליה. אצל ילד רגיש ועדין, אולי כוחניות של נשים עשויה לאיים. אשמח להתכתב איתך. אם תרצה, במיילים.

ודרך אגב את יודעת שאני לא מתכוונת לפגוע

פנתרית, אבל את זוכרת להיכן זה מדרדר כשאת מתחילה לדבר על הסלידה שלך מהמין הגברי?. יכול להיות שזה באמת משהו שאת צריכה הבנה וקבלה בשבילו , אבל לכתוב בפורום לא מקצועי זאת לא הדרך... ואגב, מוזר שאת מעירה את זה על חרדים , כי אחת ההנחיות בשולחן ערוך היא שאדם תמיד צריך ללכת מעט שפוף ושפל ולא ללכת זקוף וגא, כי יש רק אחד ורק לו הכבוד... אז מצחיק שאמרת את זה כי הרבה בקהילות אדוקות מקפידים על זה...

למעלה