תעזרו לי רגע בבקשה

hermoni

New member
אתה כולרע

מה אתה אבא שלי שתגיד לי מה לעשות? קודם תתחבר לסולסיק ואח"כ תעיז להעביר עליי ביקורת

theNAILER

New member
איפה ההשוואה בכלל?!

כשטופאק אומר שהוא המלך- יש לו ביסוס. תרשו לי לצטט את JAY-Z, בשיר שגרם לנאז לקבל מחזור- theTAKEOVER "had a spark when u started, but now u'r just garbage. fell from top 10 to not mentioned at all"

RunNGun

New member
ולמה 50 סנט כן בעשירייה?

נאס הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (שמישהו ידפוק לי על הכתף) יותר טוב מ-50, ולמרות זה הוא אנדר רייטד מול הסנאי עם הקול הנמוך... לדעתי נאס, בעקבות האלבום האחרון והנהדר God's Son (שאני תוהה מתי הוא יהיה בארץ בגרסה רשמית) - הוא לא רק בעשירייה, אלא גם בחמישייה הפותחת של ההיפ-הופ נכון ל-2003. אל תשכח ש-Made You Look היה להיט גדול, ו-I Can כנראה יהיה אפילו גדול יותר.

Psycho BuZZ

New member
מה אתם רוצים מפיפטי?

דיברת עליו?! לא! אני לא אוהב את נאז, וזו זכותי להגיד מה שאני חושב עליו... לא אוהבים את זה? מעניין לי ת'שיערות באף! עזבו אותי כבר! אם אני אומר משהו נגד ראפר שמישהו אוהב אז ישר נטפלים אליי?! מה זה השטויות האלה?! אני אומר מה שאני חושב!!! ולא מעניין אותי עד כמה השירים של נאז מצויינים (יש באמת כמה מצויינים), לדעתי הוא לא משהו... זכותי להגיד מה שאני חושב! ומה בכלל קשור פיפטי?!

Dr.Drek

New member
אני אסביר לך!

אתה טוען שנאאז הוא בעל אגו מנופח... ואנחנו מנסים להבין מאיזה מקום אתה אומר את זה? הדבר מוקצן עוד יותר, כאשר ברור כי אתה אוהב את פיפטי סנטס, אשר הוא הראפר המדובר ביותר בתקופה האחרונה, ונכתבו עליו רק בפורום הזה עשרות הודעות, וביקורות של אנשים בעלי ידע ונסיון בסצינה גדולים ממני וממך, שהראו כמה בעצם הוא אגו חסר כל בסיס למעשה ונשען על תמיכתם של הד"ר ואמינם. לא מנסים להיטפל אליך, אלא רק להבין. לא מנסים לרדת לפסים אישיים. מקווה שגם אתה תשמור על כך להבא :) PEACE OUT.

enwhysea

New member
זיון שכל בשקר לנאס ופייפטי

זה שההייפ מעבר לפרופורציה זה נכון.... אבל "אגו חסר בסיס" אתה אולי קצת מגזים.. או שלא הבנת לגמרי את מה שכתבו עליו... יש בסיס... בסיס לא רע... אולי לא הכי טוב בעולם... אבל יש מאחורי הבן אדם המון עבודה והשקעה באנדרגראונד האמיתי.. ולא באלבומים לא מוכרים של לייבלים גדולים או אלבומים גדולים של לייבלים אמיתיים.. פייפטי הוא אומן האנדרגראונד של הקלטות והרחוב... ויש כבוד שם. וכן.. לנאס יש כבוד.. והוא היה פעם מלך ניו יורק.. אבל לקרוא לעצמך "בן אלוהים" זה אגו מטורף... והאמת שהיו להאס 2 אלבום טובים בהתחלה.. ואז כמה אלבומים "רגילים" כאילו... בסדר אבל חלשים יחסית בשביל משהו שתופס מעצמו כל כך הרבה... וגם הפגיעה של ג'י זי בכבוד שלו היה במקום... כי כמה ש-Stillmatic מפוצץ בדיסים חזרה... זה לא היה זה. ועוד מה? שנאס עובד ועבד עם מפיקים לא קטנים בכלל... פיט רוק, קיו טיפ, פרימייר, טימבהלנד וגם ד"ר דרי... עבד עם אורחים כמו לאורן, פוקסי, קיד קאפרי .... ומה יצא ממני? כמה טראאקים טובים, שירים מוכרים... אין לו את הפואטיקה הקריזמטית של פאק, אבל יש לו ליריקה אינטליגנתית ... המון השפעות מ-ראקים המון חשיבה... נכון הוא ראפר טוב.. אפילו טוב מאוד. יש לנאס פלו, והוא מדבר הרבה מהרחוב והלב (או לפחות נראה ככה) אין לו הרבה מטאפוריקה שאני אישית ממש אוהב.. אבל זה לה חובה בהיפהופ. נאס נחשב על ידי הרבה כהראפר הגדול בכל הזמנים.... הרבה אנשים גם טיפשים :) בין אם הוא כן ובין אם לא... נאס או אחד הראפרים שמפציץ הכי הרבה אגו ואחד שהיה לו גב עם הממממוווון הייפ (הופעה ב ZebraHead) ועוד הרבה קטעים פה ושם... אבל לפני 10 שנים היפהופ לא היה כל כך חזק.. האינטרנט המדיה... הכל היום פי 10... אז כן ההייפ של פייפט היה הרבה יותר גדול.. כבר היה הייפ על ההייפ. הייפ מוצדק? לדעתי לא... פייפטי ראפר גרוע? לדעתי לא... הוא פשוט מוצר שירקו החוצה מהר בשביל כסף... אני חושב שפייפטי סנט עוד יפתע אותנו מאוד באלבומים הבאים (שאני בטוח יהיו) האמת... כל זה היה סתם זיון שכל כזה.. אין ממש פואנטה... אבל יש כמה נקודת שכדאי לחשוב אליהם... אולי פעם הבא אחשוב ואז אאתחיל לכתוב :)

RunNGun

New member
רק תיקון אחד

נאס לא קורא לעצמו "בן האלוהים" בגלל אגו, להיפך, הוא אומר את זה בגלל שהוא מרגיש קרבה דתית לאל. כמו שהוא אמר באלבום הקודם, Stillmatic: "Why Do We Kill, Were All God's Children"

Psycho BuZZ

New member
לא, לא! אני אסביר לך!

אתה טוען שפיפטי הוא בעל אגו חסר כל בסיס למעשה ונשען על תמיכתם של הד"ר ואמינם. ואני מנסה להבין מאיזה מקום הוצאת עכשיו את פיפטי?! מישהו דיבר עליו?! אתם מתחילים לדבר עליו, כשאני לא הזכרתי אותו אפילו! זה לא קשור מה אני אוהב! אני אוהב הרבה דברים! כל הנושא של הויכוח (לפחות מבחינתי) הוא זה שהבעתי את דעתי על נאז, ומישהי שאני בכלל לא מכיר ואף פעם לא דיברתי אליה, אמרה את הדברים הבאים "וזה אמר אחד שטופאק ו50 סנט מצוטטים בחתימה שלו!"... אז שאלתי "אז? מה איכפת לך בכלל?! תמצאי לך חיים או משהו..."! הנה היא מעליבה אותי (את הטעם שלי) משומקום ואני לא יכול להגיד לה כלום על זה?! מה כולם נטפלים אליי בגלל זה?! סה"כ אמרתי לה שזה לא עניין שלה ושלא תתערב בכלל במה שאני אוהב... ואז כולם התחילו לדבר על פיפטי... מישהו מתגעגע לשרשור ארוך עליו, מה?.. קיצר ככה: עזבו אותי עם הטעם ה"משובח" שלי בשקט! לא ביקשתי מכם ביקורת עליי! ועוד אתה, ד"ר דרעק, אומר לי "לא מנסים לרדת לפסים אישיים"...

Dr.Drek

New member
מיקום מדויק של נפילות טילים!

WTF's WRONG WITH THIS ? אני אפתח נושא חדש אחרי זה בנושא של ההודעה הזו..חחח...עד מתי... בכל מקרה, התחלנו לדבר על פיפטי מכיוון שהוא מקום ראשון בעשירייה, בתקווה להעביר לך איזהשהוא מסר: העשיירייה נמדדת ע"פ פופולריות בלבד, ולא ע"פ איכויות. רוב מבקרי הדיסק של פיפטי אמרו ככה. הדבר נאמר, כתגובה לאמירתך על נאס, שהוא גרוע שהוא אפילו לא בין ה 20 ראשונים זה הכל. ולא, ליב לא ירדה לפסים אישיים. אלא היא אמרה בציניות על זה שאתה אומר כזה משפט. ואין הוא פוגע בך אישית, אלא מנסה להמשיך מסר! בעוד ש"תמצאי חיים" היא העלבה. לא מסכים? מלבד זאת, אני לא חושב שאתה אמור לראות אותנו כנטפלים. אני לא מנסה להיטפל אליך, אלא לנסות לדבר איתך. אם אתה רואה בי כאחד שמציק לך, ורוצה להראות לך כמה טעמך במוסיקה גרוע - אנא תאמר זאת - ולא אפצה פה לכיוונך שוב בנושא. פיס אווט.

Psycho BuZZ

New member
אמממ... תרשה לי לחלוק עליך...

1. דיברתי על עשיריית הראפרים הטובים בכל הזמנים, ולא התכוונתי לפי הפופולריות הנוכחית... 2. אמרתי שנאז בקושי נכנס לעשיריית הראפרים הטובים, ולא ל-20... 3. אולי אתה לא רואה בהודעה שלה פגיעה בי, אבל אני כן, וחוץ מזה, זה לא היה קשור אליך... והמשפט "תמצאי חיים" = תעסקי בעניינים שלך, או משהו כזה... 4. איתך, אישית, כיף לדבר כי אתה לא מדבר בזלזול כלפי טעם של מישהו, בניגוד לאחרים... PEACE

ליב Liv

New member
../images/Emo26.gif אוקיי.. בוא נעשה סדר בבאלגן

קודם כל אני לא התכוונתי לפגוע בך, ההודעה שלי לא באה לזלזל באף אחד.. הבנתי שההודעה שלי פגעה בך.. טעות שלי.. אני מתנצלת! יכולת להגיב בצורה קצת יותר מכובדת.. אבל ירדת לפסים קצת יותר אישיים.. בכל מקרה מה שאני מנסה לומר.. לפעמים יש כאן אנשים שיותר מדי נעולים על ראפרים מסויימים ומביעים דיעה על ראפר אחר מבלי לשמוע את כל האלבומים שלו וזה חבל.. כשאמרת שנאז לא נכנס לעשירייה הפותחת.. ושראיתי שפיפטי וטופאק מצוטטים בהודעה שלך.. וזה גם לא פעם ראשונה שאני רואה תגובה שלך כאן.. אני יודעת שגם אתה אוהב את אמינם.. ישר עלה לראש? אז מי בעצם בעשיריה? אמינם? טופאק? פיפטי? זה לא היה בסיידר שישר הסקתי מסקנות - טעות שלי! תראה.. אולי נאז לא מופיע בעשירייה הפותחת שלך.. כל אחד והטעם שלו במוזיקה.. אם כולנו היינו דומים העולם היה משעמם.. בכל מקרה.. התגובות שלך על נאז הציקו לי.. זו פעם ראשונה שנתקלתי במישהו שקיבל את הרושם שנאז הוא בעל אגו נפוח.. ותופס מעצמו מעל כולם.. אולי באמת באלבום האחרון הוא קורא לעצמו God's son וכמו שכבר ציינו כאן לפניי.. שהוא פשוט קשור לדת חזק! קשה לי להאמין ששמעת את כל האלבומים שלו.. האמת זה גם לא מעניין אותי.. לסיכום: אף אחד לא בא לזלזל בך.. אבל יש צורה לומר דברים.. אני בטוחה שאם היית מגיב בצורה יותר יפה (לא רק לי.. לכולם) אז אנשים כאן יחזירו לך את הכבוד שמגיע לך.. Respect One Love

the xecutioner

New member
מסכים איתך לשם שינוי

איש איש באומנתו יחיה ועל טעם ועל ריח אין להתווכח תבחרו אחד

למעלה