תעזרו לי רגע בבקשה

tomash1985

New member
תעזרו לי רגע בבקשה

אני מחפש שיר שיש אותו הרבה ב-mtv base ראפר שחור ( מן הסתם) שר עם ילדים , הם שרים בעיקר בפיזמון והוא מחליף כובעים כזה.... פליזזזזזזזזז תעזרו ליי בבקשה

Psycho BuZZ

New member
חחח...

"ראפר שחור"... לא מכירים את נאז?! לא מכירים את החלום האמריקאי?! לא מכירים את הריל ניגה האחרון?! לא מכירים את הזה עם האגו הנפוח?! חחחחחחחחח

or001

New member
בניגוד לראפרים אחרים

לנאס יש סיבה להיות עם אגו נפוח......

Psycho BuZZ

New member
בניגוד לראפרים אחרים

נאז משחק אותה יותר מדי!!! חושב הוא הראפר הכי טוב... כשבעצם הוא בקושי נכנס לעשירייה הפותחת...

ליב Liv

New member
תמצאי חיים? מותק אני לא באה לריב..

"נאז משחק אותה יותר מדי!!! חושב הוא הראפר הכי טוב... כשבעצם הוא בקושי נכנס לעשירייה הפותחת..." מה אתה אומרררר! מי נכנס אצלך? טופאק? אמינם? 50 ? נאז לא רק שנכנס לעשירייה הפותחת.. לדעתי הוא מקום 1! הוא לרקסיסט ענק וראפר ענק.. אם לא גאון..

Samy A

New member
אוקיי ככה

ליב אין לך מה להיכנס לסרטים מהילד הזה הוא הוכיח מספר פעמים את טעמו ה"משובח" במוזיקה ואת הדרך ה"אינטלגנטית" שלו להביע את אהבתו לליריסיסטים ה"ענקיים" פיפטי סנט או אובי טרייס לדוגמא. אבל לא צריך להגזים ולקרוא לנאז מס' 1... 3 האלבומים לפני Gods Son היו גם הם ברמת איי קיו של חציל טיפוסי... כמובן שהיתה יציאה טובה פה ושם אבל עדיין לא משהו שיכול להצדיק אותו כראפר הכי אינטלגנט היום.

ליב Liv

New member
תראה לדעתי נאז גאון.. אם יצא לך

לשמוע את כל האלבומים שלו.. אז יש לו שירים סוף הדרך.. בהתחלה הוא הוציא את illmatic שזה בלי ספק האלבום הכי טוב שלו, אח"כ הוא הוציא את it was written שגם האלבום הזה ממש טוב! ואז את i am.. שאולי הרבה לא אהבו.. אבל אני ממש התחברתי לאלבום הזה! אח"כ היה את הנפילה.. Nastradamus שזה ממש לא אהבתי.. חוץ מכמה שירים בודדים.. אפשר לומר שהנפילה הייתה אחרי שהשירים שלו פורסמו באינטרנט.. היה אמור להיות לו אלבום כפול ל I am (יותר מאוחר הוא הוציא אותם כ The lost tapes) בכל מקרה זה היה התירוץ.. לא כל כך קיבלתי אבל מה לעשות.. קורה לכולם נפילה (לרובם).. ואז הוא בא עם stillmatic אלבום משובח.. שהחזיר לו את הכבוד.. אח"כ את הלוסט טייפ שכבר הזכרתי.. ועכשיו את האלבום God's son ותודו שזה אלבום מצויין! בכל מקרה אני התאהבתי בנאז! לדעתי הוא לרקסיסט ענק.. ראפר ענק! כישרון! הראפר הכי אינטלגנט! עדיין מלך ניו יורק! אתם יכולים לומר על טעם ועל ריח.. אבל זה דעתי.. אני לא שוללת אף דיעה.. אבל יש צורה להתבטא.. One Love
מצטערת עם יש שגיאות ... פשוט השעה מאוחרת.. בקושי רואה מה אני מקלידה לילה טוף

Samy A

New member
הממ ליב...

שמעתי במקרה את כל האלבומים של נאז ויש לי את כולם חוץ מ-I am מבחינת הפקה אילמטיק אולי קופץ אבל מבחינת הליריקה הוא ממש ממש ממש מתחת ליכולות של נאז באילמטיק נגיד. בקיצור נאז הוא בהחלט ראפר אינטלגנט בכמה יציאות אבל רוב השירים שלו מדברים על כמה שהוא גאנגסטר וכמה שהוא רוצה לחזור לאפריקה ולהיות מלך. + יש שירים כמו Big Girl, ו- Smokin שהוא מנסה לשיר בהם
אולי הייתי צריך לכתוב מינוס במקום הפלוס...

Psycho BuZZ

New member
נכון...

אל תיכנסי, ליב, לסרטים ממני... אל תקשיבי למילה שלי אפילו... פשוט את צריכה להגיד מה שבא לך עליי בלי שאפילו דיברתי איתך... כמו תמיד, אני יוצא החמור במצב... מעליבים אותי ואת הטעם שלי, וכשאני אומר משהו קטן אז ישר יורדים עליי...

אל תתנהג מופתע ...

אתה לא יכול להתבטא בצורה כזו, יש דרך להביע דיעה על אומן, ויש דרך להגיד למישהי שאתה חולק עליה, ו"תמצאי חיים או משו" זה אפילו לא בכיוון, מה קרה לא מוצא חן בעינייך שאין לך ולעוד מישו בפורום את אותה דיעה ? tuff ... ! אתה לא יכול גם לדבר מגעיל למישהי גם לזלזל בדיעה שלה (ושל עוד מלא בפורום הזה ) ולצפות שיעריכו ויכבדו אותך ... תפתח את העיניים קצת ?!?! אם אתה מתכוון להתחיל לרדת עליי כתגובה להודעה הזו, אתה בהחלט מוזמן, תפיג את השיעמום ... אבל מבחינתי זו הייתה תשובה הגיונית, לשאלה קצת לא ברורה.

ועוד משו,

אני מסכימה בקשר לזה שגם התגובה שלה הייתה יכולה להיות מעודנת יותר אבל זה לא נותן לך לגיטימציה להגיב באותה צורה. Nuff Said

Psycho BuZZ

New member
רגע... אני התחלתי???

אני זלזלתי בדעה של מישהו?! מה שהיא כתבה זו בכלל לא היתה דעה, אלא התפלצות בלי מחשבה לפני! "אמר את זה אחד שטופאק ופיפטי מצוטטים בחתימה שלו"... זו דעה על ראפר?! יערה, יקירתי, שבי קצת על ההודעות ואולי תביני מה קורה פה בכלל... הרבה פעמים אני נתקל בהודעות שלך ואת בכלל לא מבינה על מה מדובר... מישהו חולק על דעתי?! על הכיפאק! שיהיה לו לבריאות! אבל אם מישהו בא ומזלזל בטעם שלי, אז אני בכלל לא הולך להיות נחמד! ומה הבעיה עם זה שציטטתי את פאק ופיפטי?! יש לך בעיה איתם אז יאללה... תכתבי שיש לך בעיה עם זה... אל תדברי עליי שאני אוהב אותם...

אל תתחיל שוב.

אין לי שום בעיה עם מה שאתה אוהב לשמוע, זה עסק שלך, אמרתי שהיא לא הגיבה כראוי, אתה צריך לעשות רענן יותר ממה שאני צריכה לקרוא שוב את ההודעות שלך. אתה חושב שכולם כאן במסע האשמות נגדך אז אתה תוקף עוד לפני שאנשים מצליחים להסביר את עצמם. ואין לי שום כוונות להמשיך לפתח את הדיון הזה. אני פשוט מקווה שהצלחתי להסביר לך איכשהוא, מה לא בסדר, לא אמרתי שרק אתה לא בסדר.

Psycho BuZZ

New member
שיהיה...

שני דברים: 1. אני לא חושב שכולם כאן "במסע האשמות נגדי" או whatever... ואני לא "תורף" אנשים לפני שהם מצליחים להסביר את עצמי... אני "תוקף" רק כשתוקפים אותי! ואני לא רוצה להתחיל עם אף אחד כאן! 2. את יודעת שאני צודק, ובכלל מה שאמרת בהודעה הראשונה בשרשור הזה עליי לא צדקת! שיהיה... תעשי טובה, וכפי שהבטחת... אל תפתחי את הדיון הזה ביננו עכשיו...

Gershenman

New member
הבעיה היא

שאתה מחשיב את כל מי שלא שלא אוהב את אמינם וכותב עליו משהו רע כשמישהו שתוקף אותך..

למעלה