בפורום, שנאס הוא בסה"כ טיפש שמנסה להיות חכם. לדעתי הוא צודק! נאס לדעתי לא משהו,הוא חוזר על עצמו וגם הוא מהראפרים האלו שמדברים כל הזמן על הנצרות וישו אז את זה אני לא אוהב... ובדוגרי הוא משחק אותה חכם! אבל הוא לא!
"תמצאי חיים". אני לא חושב שיש טעם לרדת לפסים אישיים... עם זאת, אמליץ לך לקרוא את הביקורות של בעלי הנסיון בעסק (ראה אנשי העסק) לגבי 50 CENTS... ואגב GOD'S SON עמד בראש הבילבורד לפחות 10 שבועות!!! ככה שאני לא מבין מאיפה בא הזלזול בנאס? ומתי בדיוק הוא אמר שהוא חושב שהוא המלך?!?!? אגב - טופאק לא השתחצן??? ובנימה אישית, אני מחזק את ידיה של ליב המלכה... WORD UP !
חרמוני היקר! מה שלומך? הרבה זמן לא שמעתי ממך... ואני הרבה בבית...למרות הצבאס... למה אנחנו מגיבים לו? כי אנחנו רואים לנכון. כי אחרת מה מטרת הפורום? להביע דיעות. האם אתה מוותר על כל אחד שמביע דיעה "קיצונית" ? או אפילו פחות מזה, דיעה ששונה משלך? אם ככה, אתה צריך לבטל חצי מאוכלוסיית ישראל? אני וליב ניסינו לדבר במלים. הוא ירד לרמה נמוכה יותר... אני ניסיתי לפשר ... זה הכל... וחוץ מזה, אם היינו מצליחים לפרוץ דרך? מה אז? PEACE OUT.
תשמע בחור זה לא שניסינו להסביר לו הילד תקוע חזק בסרט הוא קדוש מעונה בפני עצמו שיצא נגד כל עולם אנטי שיידי למיניהם תנו לו לחיות בשלו למה לבזבז אנרגיה על מאבק שלא תנצח בו אפעם?
למה לעזעזל כתבת את ההודעה שכתבת בתחילת השרשור ? ,אף אחד לא שאל אותך מה דעתך על נאס או על האגו שלו,אחרי זה אתה בא "למה אתם מתנפלים עליי?" אתה רוצה לדון בנאס ובאגו שלו ? אם תפתח שרשור חדש ותכתוב את דעתך בצורה מסודרת עם טיעונים והכל - אף אחד לא יתנפל עלייך .
אסור לי להביע את דעתי על נאז? אפילו... אתה יודע מה... זאת לא היתה דעה, אלא זה בא כעובדה... תגיד לי איפה טעיתי כשאמרתי שהאגו שלו מנופח יתר על המידה? "אף אחד לא שאל אותך מה דעתך על נאס או על האגו שלו"... אתה תגיד לי על מה לא לדבר?!
זה לא שרשור על נאז? מה התחלתי לדבר עליו בשרשור של לורין היל או משהו?! למה לי לפתוח שרשור חדש?! כדי סתם לבזבז מקום בפורום?.. ומה הבעיה?! אמרתי שיש לו אגו מנופח בצורה צינית... אז? ככה אני אוהב לדבר!
ראשית - אני לא בגימלים... אני בבית, כי אני בבית שנית, כפרה עליך...אחלה זיכרון! שלישית, לא ידעתי שניסיתם להסביר לו כבר...אבל בכל מקרה ניסיתי לפשר..זה הכל...
ככה, סתם, בלי הסבר - אתה פשוט טמבל - הרבה יותר מ"הנחותים והטפשים החדשים". לא אמרתי לך כבר להפיק להתבטא כמו הג'ורה של נתן זהבי אחרי שהתגלגלה בחרא סוסים?