תנתחו אותי

הדוב*

New member
יש משחק כזה

שמדברים רק בשאלות.
מכירה את זה? האמת שלא התכוונתי לשחק בזה... אבל אם תרצי... רוצה?
אז את גרה בשייח מוניס?

nili6

New member
תראה אדון דוב

אם בא לך להסביר את הקשר בין השאלה שלך לנושא מה טוב ואם לא אז גם בכל מקרה שתהיה לך שבת שלום.

הדוב*

New member
תודה על השבת והשלום

לא בטוח שיש קשר לנושא. לא בטוח שבכלל הבנתי את הנושא. סתם מתרגל אינטואיציות דוביות. אז אם בא לך לענות ... ואנא, אם אפשר, רק דוב, בלי אדון וכאלה יש לי מוניטין לשמור

nili6

New member
טוב אז כמו שאמרתי

אז שוב זה תלוי מג'דל היא אשקלון - שטחים ?

nili6

New member
ואני מניחה מן הסתם שגם אתה

גר בשטחים מסויימים. אום-רשרש, אוליי??

nili6

New member
מעניין אילו תכונות

מעניין איזו תכונה אתה משייך לאנשים שגרים ב"שטחים" שבגללה חשבת בצדק או שלא בצדק שגם אני גרה ב"שטחים".

הדוב*

New member
זהו, שאת לא ממש מבינה...

או מבינה רק באופן חלקי. אני אכן אוהב לשאול - אבל לא רק יש עוד דברים שאני אוהב לעשות. אחד מהם זה לישון (בשעות הלילה בעיקר (5.08), אם כי אם תזדמן לי שנת צהריים הגונה אני לא אסרב לה לעולם). אז לגבי איזה תכונה אני משייך לאנשים שמתגוררים בשטחים- אני בהחלט לא רשמתי את השאלה כדי לשייך או לקטלג אנשים מהשטחים- סתם התהוותה לי דמות של מישהי מסויימת, שגרה בשטחים. אז שאלתי. אבל שאלתך (והעיניין שלקח 12 הודעות כדי לקבל תשובה על שאלה דיי פשוטה- ושגם עכשיו אני לא בטוח אם התשובה סופית או רק משמשת כמשל) העלתה לי רעיון למין משחק שיכול להיות מעניין ומלמד. חברי הפורום, כל אחד לפי הכרותו איתך (ע"פ ההודעות שלך פה בפורום כמובן) יישער איך ניראה הכתב שלך. (כמובן אם תסכימי לזה). לדעתי אפשר לחלק את העיניין ל-3 חלקים: 1. סימנים שסביר מאוד שיהיו בכתב. 2. סימנים שיש אפשרות שיהיו אבל לא חייבים להיות. 3. סימנים שלא סביר שיהיו בכתב. את תצטרכי כמובן לשלוח כתב יד למישהו שיהיה אמין עליך ועל חברי הפורום, אשר יעלה את כתב היד לפורום בתום המשחק. מה דעתך?

shamon51

New member
לנילי ודוב |שאלה|

אולי תעלו שניכם את כתב היד, ונראה אם אתם מתאימים ? כמו שאומרים: עם עוצמה כזו של רגשות, זה יכול להיות פיצוץ (אפרופו שטחים) שמעון

nili6

New member
שמעון, מה עם כתב היד שלך? אוליי

תשמש לנו דוגמא קודם, אחרי הכל רמי כבר העלה וגם אחרים אני חושבת שהגיע תורך.

shamon51

New member
כבר העלתי את הכתב

לפני מספר חודשים ואשמח לעשות זאת שוב

nili6

New member
דוב,

אוליי פשוט תלך לישון את שנת הדובים, וייטב לכולנו?

הדוב*

New member
לכולנו זה אומר לכל חברי הפורום

או לכולך? ואני לא בטוח שזה ממש מהלך טקטי לשלוח דוב לישון. ומה בקשר לטאקט? אודי זה טאקטי לשלוח דובים לישון בתחילת הקיץ?
אני יכול להבין שהמשחק לא מצא חן בעינייך? לא משחקים?

אני בעניין "טאקט" כבר לא מתבטא יותר

אולם, כמי שמכור לסדרות הטבע בטלוויזיה וגם מחוצה לה, נדמה לי שלשלוח דוב לישון את שנת החורף שלו, בתחילת הקיץ, מוכיח שנילי לא צופה מספיק בסדרות טבע ולכן מנהגיהם של הדובים זרים לה. בכל אופן, אם בכל זאת תיתעורר מדי פעם לנוכח ריח הדבש באוויר ושכשוך הסלמונים בנהר, אז אתה יותר מאשר מוזמן להיכנס לפורום ולתרום את רשמיך וניתוחיך.

shamon51

New member
ניתוח

בחר תכליתי ללא החלומות, מתנהג ומדבר בהבזקים קצרים. גישה טכנית ויכולת יצירה טכנית אך לא יצירה אומנותית. מחפש שיעריכו אותו. למרות הפתיחות במכתב, קצת סגור ויש מעצורים בגישה הרגשית אולי בגלל התרחקות מהמשפחה או מהאם(?). בגישה לאחרים אין מספיק אסרטיביות, נוטה לחכות שאחרים יפעלו, מצפה שאחרים יגלו בו את התכונות הטובות ויגיעו אליו. גישה בריאה לייצר ללא חלומות או פנטזיות.

Noam S

New member
טוב, תגובה לגבי הניתוח:

ללא חלומות ממש לא נכון, עם כל הכבוד, יש חלומות והרבה... לגבי "מדבר בהבזקים קצרים", יש בזה משהו, אני בחור שקט... גישה טכנית גם נכון מאוד... סגירות גם... לא מרגיש בנוח במקומות המוניים... מעצורים בגישה הרגשית? יש הרבה הרבה רגש שרק מחפש מקום לפרוץ (אהבה). לגבי האסרטיביות, כן, אני יותר מידי נחמד... יכולים להרגיז אותי ואני יגיש את הלחי השניה... (כמובן שיש גבול, אבל דיי נכון.) ושוב, "ללא חלומות ופנטזיות" ממש אבל ממש לא נכון. טוב, תודה!

למעלה