תנתחו אותי

nili6

New member
ואת כמובן צודקת בהערה שלך רונית אלא

שזה לא תמיד ככ פשוט ליישום...

nili6

New member
הו סליחה, אבל תודי שאת לא כותבת כאן

ככ הרבה... בכל אופן אני באמת מתנצלת:)

shonshon5

New member
אבי? נו, זה ממש ממש פשוט:

קבצים בסיומת AVI הם קבצי וידאו בפורמט איכותי יותר מאשר אלו שבסיומת MPG למשל. אני לא במצברוח להסברים מעמיקים, ובשביל זה יש את החברה מילה1 - אורים ותומים בתחום. ובאשר ליישות האנושית בשם אבי, ידוע לי רק שמי שמכיר אותו - אוכל מרורים, ומי שלא מכיר - אוכל את עצמו. עד כה נרשמו משובים חיוביים בלבד ממשתמשות הקצה. סאלאמאת!

nili6

New member
הגונב מגנב פטור

וחוץ מזה להעיר למישהו שהוא חסר טאקט זה מזכיר קצת את הגונב מגנב פטור

nili6

New member
הכל יחסי,

טוב יחסית לקבלת הפנים שערכת בזמנו לקרן, בעצם יש לי עוד מה ללמוד ממך.

nili6

New member
די נו אל תגיד שמאכלי חלב גורמים ל

טישטוש הזכרון. אני בכל אופן לא שמעתי עוד על מחקר כזה.

זה לא ענין של זכרון, אלא רלוונטיות.

אתמול השבת לי בהקשר ל "טאקט" "מורה לא רע.. אודי שלא מעיר.. אני לא הוספתי דבר. מאוחר יותר הוספת: "הגונב מגנב פטור" .. אוד אחד ממשפטי המפתח שצריך לקסיקון כדי להבינם. לא הוספתי דבר. והיום, 24 שעות מאוחר יותר כתבת את הנוכחי, ובאמת צריך לשחזר כמעט בארכיון כדי להבין למה זה מתחבר, אם בכלל. מחר בשעה זו תכתבי: "כעת הדברים הובהרו..." מחרתיים לקראת חצות: "נדמה לי שבזה מיצינו את הנושא... ואני בינתיים הספקתי להיות בחופש ולחזור, ולדוג דגים בים ולא לתפוס אף אחד, ולחזור עייף אך שזוף, ולקרוא ולא להאמין כמה שאת יכולה להיות לא רלוונטית. זה לא סדרה בהמשכים שמדסקסים אותה לעומק וכל פעם צץ לו משפט מפתח חדש.

nili6

New member
גם הדגים לא רוצים אותך?

ההערה שלך מעניינת, אני לא חושבת שהיא בהכרח נכונה. אין חוקים או כללים , סידרה לא סידרה, אז מסיבות כלשהן הוספתי עכשו משהו שרציתי אתמול ונגיד שאני לא כותבת בשבת. יכול להיכנס מישהו לשירשור ולא בדיוק מעניין אותו מה נכתב מתי או קודם למה, עדיין הוא יתפוס את הרלבנטיות. בכל מקרה את המשפט הזה רציתי כבר להוסיף אתמול אבל היססתי, ובסוף מצאתי שמרוב שהוא רלבנטי הוא חייב להופיע. ושוב חוסר טקטיות, אני לא רלבנטית...

הדוב*

New member
הי נילי

סימן שאלה בסוף משפט בד"כ מרמז על שאלה ולא הערה. אז האם את?

nili6

New member
אכן סימן שאלה היה גם בסוף המשפט שלי

אז אני מתקנת- אשמח אם תסביר את השאלה שלך, ואז אוכל אוליי לענות לך

nili6

New member
זה גם תלוי למה אתה קורא שטחים,

שייך מוניס- שטחים?

למעלה