תנתחו אותי

Noam S

New member
../images/Emo6.gif , לא לא... רק חשבתי שאם כבר

לכתוב משהו, אז לכתוב את מה שעל סדר היום שלי... אולי יתמזל מזלי, ובנוסף לניתוח הכתב שלי אני אמצא אהבה.

קרןרווה

New member
נילי..עדיין הפרובוקציות של אודי הן

הבידור העיקרי.. מה לעשות.. עם מי תלכי מכות אם הוא לא יהיה כאן?

nili6

New member
קרן,-

ועם מי הוא יילך מכות? כידוע לטנגו צריך שניים. עדיין לומר שהתייבשנו כאן לולא שמעון זה בעיניי קצת איך לומר חסר טאקט לאור העובדה שבכל זאת היינו כאן עוד אנשים. חוץ מזה אנחנו מחפשים כאן ללמוד ולא מחפשים בידור, אם כי זה ערך מוסף לא רע.

נילי, את יודעת שבלעדיך זה לא יהיה

אותו דבר, אז תהיי רגועה, אני כבר מזמן יודע שאת אש וגופרית מתחת לסולידיות המדומה שלך.

nili6

New member
אם להודות על האמת

אז באמת היה קצת שומם... ועדיין זה לא סותר שיש לנסח את הדברים בטאקט הראוי ולשים לב שיש כאן עוד אנשים ולזכור שגם פרובוקאציה לא תתקיים עם איש אחד. וגם שהיא לא מטרת הפורום.

קרןרווה

New member
נילי אני ננזפת? יש טענות על הטאקט

שלי.. אני מרגישה קצת כמו בבית ספר יסודי עוד פעם..

עכשיו הכל ברור.

קרן היא חסרת טאקט - הנמוקים פורטו. נילי חסרת טאקט - לכתוב כך לקרן, אשכרה בפרצוף לפני כולם, ואפילו יש מדה של צדק בדבריה. שמעון חסר טאקט - להעיר לי ככה בהפ]וכה על מכירים ומוקירים הדוב - חסר טאקט לחלוטין - "נילי, את מהשטחים" ? אבי - יש לו טאקט, לא כמו שלי, אבל יש. שייקה - גם לא שיא הטאקט רונית - טאקטית למדי מיכל וימר - יש לה טאקט ארז - יש לו טאקט נעמייה - יש מודעות אבל אני מהמר שלא תמיד פפריקה 10 - לגלוש בשם שמתאים לפורום מתכונים זה לא שיא הטאקט כשאני סוקר את המצב העגום נדמה לי שאני ממוקם במקום לא רע באמצע, העיקר שעברתי את נילי.

nili6

New member
אז מסתבר שלמדתי ממך משהו אודי

מורה לא רע, גם זה משהו. אודי שלא מעיר לאיש בפרצוף על כלום.

גם על ג'ימי קרטר שאלו: גימי? מי זה

סתם...אין לי כוונות להיות נשיא ארה"ב אבל, אני כן חושבת שצריך לקחת את החיים יותר בקלות .....אודי, נחמד שאתה רואה אותי כטקטית למדי...אשתדל יותר בפעם הבאה...

למעלה