'תני לי את האחראי'

אני מפגינה הרבה ידע ובטחון

אני פשוט מעצבנת אותם נראה לי והם לעיתים לא אוהבים לשמוע את מה שהם שומעים אז ישר מנהל. שיחנקו.

RReuTT

New member
למה שיחנקו?

למה ללכת ישר בגישה שלילית? את יודעת שגם את הדברים הרעים תמיד אפשר ליפות, כשאני אומרת לאנשים משהו שהם לא הכי אוהבים לשמוע אני ישר אומרת את זה בחיוך, כך שיבינו שאני כל כך רוצה לתת להם את מה שהם רוצים אבל אין לי את האפשרות... תתקעי עם לקוח גם שעה בטלפון, תיהי הכי סבלנית בעולם, תדברי הכי יפה שבעולם, חיוך אפשר גם לשמוע ככה שכדאי לחייך הרבה ולהגיד דברים גם לא הכי טובים בסוג של התלהבות כזאת.... אצלנו זה תמיד עובד. שווה לנסות. באמת. פשוט המנהלת שלנו לימדה אותנו לעבוד ככה.

אין לי את הדבר הזה

גם צריך לדעת להתאים את עצמך ללקוח ויש לי בעיה עם לקוחות לא אנטלנטיים במיוחד אין לי סבלנות אליהם.

RReuTT

New member
זאת בעיה....

אני מציעה לך לנסות אולי לעבוד על זה... פשוט להגיד לעצמך "היום אני רגועה, היום אני נחמדה, היום אני אוהבת את כווווווולם!" ואז לחזור הביתה לרצות להרוג את כולם..... זה מה שקורה לי... את העצבים שלי אחר כך אני מוציאה על אחרים לצערי הרב... ויש כאלה שלא מבינים מה זה לעבוד עם לקוחות... ואיזה תסכול אדיר זה... ולפעמים גם העובדים האחרים שעובדים איתך לא ממש עוזרים לתהליך להיות נורמלי יותר... גם להם יש את הקריזות שלהם. אחרי הכל כולנו בני אדם, לכולנו יש את הימים הרעים ואת הימים היותר הטובים או הפחות רעים.... אני בעבודה פשוט שומרת הכל בבטן, מגיעה הביתה ומוציאה הכל... פשוט הופכת להיות בן אדם אחר.... מסתבר שאני גם לא היחידה ככה אצלי בעבודה... היום עוד מישהי שעובדת איתי סיפרה לי שהיא בדיוק ככה. פשוט אין מה לעשות.

articulate

New member
ולפעמים אלו המילים המתוקות ביותר...

דווקא אני שמחה לעיתים להפנות למנהלת שלי. למשל, לפני שבוע בערך נכנסה מישהי ורצתה להחליף פריט בלי פתק החלפה או קבלה, חלילה. המדיניות אומרת במוצהר שלא מחליפים ככה, אבל אנחנו נוחים וגמישים וכן מחליפים - בהתאם לתנאי המבצעים. ההיא התחילה לצרוח עליי במרץ, לא נתנה לי להוציא מילה ובסוף דרשה את המנהלת שלי. כל כך שמחתי להעביר אותה למישהו אחר שהמילים "אני רוצה את האחראית עלייך" היו כמו ברכה

RReuTT

New member
נכון!?

זה ממש ככה... יש לקוחות שאוטומטית באים בגישה שלילית ורוצים לראות רק את המנהל. לאנשים כאלה פשוט לא עונים ולא מתייחסים וישר קוראים למנהל וככה את מורידה מעלייך כל כך הרבה לחץ ועצבים. הרי זה ברור שלמנהל הם לא ידברו ככה... וגם אם כן, זאת בעיה שלו, בכל מקרה הוא יקבל רק מה שמגיע לו ולא דבר מעבר לזה.

למעלה