'תני לי את האחראי'

'תני לי את האחראי'

קיבינימאט. עם ישראל מחייב חינוך חדש! מה זה הטרנד הזה של הלקוחות- משהו לא נשמע להם, אז ישר 'אני רוצה את המנהל שלך' לקוח רוצה זיכוי, אין הצדקה לזכות. ישר מנהל. לקוחה התחברה ורוצה לדחות את ההתחברות שלה ליום בלתי מוגבל, ממש גאונות-על,לא ניתן- תביאי אחראי. עוד אחת שהחליטה להמציא למבצע שלה תנאים משלו, מוכנה לירות בי על כמה שקלים, את המנכ"ל מצדה שאני אביא לה. ועוד אידיוט, ופה כן תסלחו לי, אידיוט, שטוען למשהו ולא משנה כמה אסביר לו את טעותו הוא בשלו , צועק, ולא נותן לסיים משפט, ועוד עושה לי 'שששש' כל רגע. גם כן בא לו על המנהל שלי. וכל זה ועוד, רק במשמרת של היום. קיבינימאט, מה זה זה?!?! משהו לא נראה להם ישר מנהל. ומדיניות החברה לתת מנהל ללקוח שמבקש, וזה פשוט ביזיון, מה זה זה?! למה אי אפשר להגיד ללקוח שאין מנהל זה התשובה וזהו. לא, כל אחד יקבל מנהל. ממש נהדר. תודה רבה. בוא נפתח את אומנות הזלזול בנציג הפשוט. יש לקוחות שנפגעו, שעשינו להם עוול, לגיטימי שיקבלו מנהל, אבל הלקוחות שחושבים שככה זה הדרך להשיג משהו, כשאין הצדקה?!?!? הלו, להירגע! מה עושים עם הU&^%^%^$%&$ האלו?!?! איך מורידים את הלקוחות מהרעיון של לשוחח עם מנהל? אולי מישהו יוכל לחדש לי איזה נקודה בעיניין, כי נשבר לי פשוט מהלקוחות האלה, אני רוצה משהו חדשני שישתיק אותם ויגרום להם להיחנק מהתשובה שלי מצדי, אבל להפסיק עם הזלזול הזה בנציג ולדרוש כל פעם מנהל!!

התשובה המוחצת היא:

ילד, תביא את אמא. או אולי התשובה הכי ברורה: אלו הנהלים, ולא מכופפים אותם. מישהו מעלי יגיד לך את אותה התשובה. אתה רוצה לדבר איתו? אין בעיה. קח בחשבון שאתה לא משיג בזה הרבה. לפעמים ינתקו לך בגלל זה, לפעמים ייצא להם עשן מהאוזניים, לפעמים הם יגידו סבבה תביאי לי, אבל לכל המקרים האלה יש מכנה משותף: הם סה"כ אנשים קטנים, ואם לא היו להם שיניים ירוקות ועששת, הם היו יכולים למצוץ לי ת&*#

טוב..

את עובדת בחברה מופרכת שדואגת ללקק ללקוחות? יופי. לא לוקחים את זה אישית, פשוט מסיימים לעבוד שם אוטוטו, שמים V בקטגוריית "מה אני לא הולכת לעשות יותר בחיים" ונוסעים ללמוד בירושלים.

אזרח111

New member
מה פתאום ...

אין חברה מסחרית בעולם, שעובדת בתנאי תחרות, ומונעת מלקוח לדבר עם מישהו אחראי או קצת יותר בכיר מהפקיד/נציג הזוטר ... לא שאני מכיר בכל אופן.

אזרח111

New member
פתרון ...

לפתח קול באס מאיים

אזרח111

New member
המממ..

מההתרשמות החד-פעמית שלי, לא הבחנתי בטון מאיים ... אבל שמע, אולי זה שמור לכוכבים ...

תעשי מה שאני עושה

תהיי סמכותית ותגידי בשיא הנימוס והשקט " אם אני לא יכולה לעזור לך אף אחד לא יכול!!" חחחחחח אני כבר יותר מדי סמכותית בעבודה שלי (אולי בגלל זה פיטרו אותי פעמים השבוע ואני עדיין מחכה לקאמבק....
)

SisterMoon

New member
"אני רוצה מנהל!!"

קודם כל, כשאמרת שהלקוח לא נותן לך לסיים משפט ואומר לך "ששששש" כל רגע -- זה מרגיז נוראאאא!!! אני שונאת שהם עושים את זה. מלבד לזה, למה לקוחות לא מבינים שאחמ"ש לא נמצא במשמרת כדי לקחת שיחות? כשהם לא מוכנים, וטוענים שאני "מונעת" מהם מנהל, אני אומרת להם שאני לא פה בשביל לנתב שיחות למנהלים, ושאני מוסמכת מספיק בשביל להגיד להם שאין מקום לזיכוי / אלה תנאי החבילה / כל דבר אחר שהם חיים בסרט שאני לא מוסמכת להגיד להם, ושלא סתם שמו אותי פה לקישוט, אני יודעת מה אני עושה, תן לי צ'אנס לעזור, אם אני לא אצליח, אני מבטיחה -- תעבור לשיחת מנהל. אם שום דבר לא עוזר -- תחשבי על עצמך: מה היה משכנע אותך, להישאר ברמת שיחת נציג ולא לעבור לשיחת מנהל. מה היה יכול להיות משפט מפתח עבורך, כלקוחה. נסי להיכנס לנעליים של הלקוח -- את נמצאת במצב שבו את לא סומכת על הנציג שמדבר איתך ואת חושבת שתוכלי לכופף את החוקים אם רק תעברי למנהל. איזה צ'ארם נציג היה יכול להפעיל, כדי להשאיר אותך ברמת השיחה איתו? ממתק לסיום, על לקוחות עצבניים ונשים בעמדות מפתח
: "תני לי מנהל! אני אגיע אל כל המנהלים שלכם ואעשה לכם בלאגן! אני מכיר את המנכ"ל שלכם באופן אישי ואני אדבר איתו!" "אתה מכיר את המנכ"ל? מצויין, אז אתה בטח יודע שמנכ"ל נטויז'ן היא אישה."

כל מה שאת אומרת

אני כבר יודעת לדקלם לך מתוך שינה גם אם תעירי אותי ב 3 בלילה. אני צריכה דברים שעובדים.

אזרח111

New member
את יודעת מה אני אומר?

"עזוב אותך שמעון, המנהלים פה מקבלים גם ככה מיליון שיחות מנהל בכל שעה נתונה, ינפנפו אותך תוך שנייה, בוא תשאר איתי, אני אעזור לך יותר טוב מהם"

למעלה