'תני לי את האחראי'

haych

New member
אצלינו זה דווקא ההפך

אם יש נוסע שמתעצבן כי הוא נכנס לבדיקה/מחכה הרבה זמן/הגיע אחרי הסגירה וכ', אנחנו מנסים להסביר יפה ואם רואים שנכנסים לויכוח-ישר קוראים למנהל תורן-שהוא ישבור את הראש! אני לא צריכה לריב עם נוסעים.

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

גם אצלינו כל סיפור קטן עם נוסע מעצבן מגיע למנהל תורן, ואם הנוסע ביקש מנהל? מביאים לו כבר מישהו עם פרצוף סמכותי (וזה יכול להיות גם אחד המנקים
) אם הבקשה לא מוצדקת, ומנהל אם הבקשה מוצדקת... היה אצלינו אחד שהתעקש ש"תשאלו את המנהל" כי הוא רצה לעבור ולא היתה לו ויזה ו"אם יחזירו אותי זאת בעיה שלי, לא שלכם, ואני יודע שאני לא אקבל כסף חזרה, ואין לי ויזה אבל אני רוצה לעבור"... היית צריכה לראות את הפנים שלו מלאות שוק כשהוא ראה באיזו קלות אנחנו מתקשרים למנהל (שסירב להכניס אותו
) והיצור הזה עוד בירר אם זה "המנהל שמעליכם" או "המנהל של המסוף" (זה מנהל המסוף! יא עממממ...
) הוא הגיע אליכם

haych

New member
../images/Emo6.gif

המנהל תורן שלנו בכלל רואה הרבה נוסעים בזמן האחרון... הקדימו את שעת הסגירה של המסוף אז כל נוסע שמאחר דורש לראות מנהל. הקטע העצוב שלפעמים הוא נשבר ומכניס אותם.

מותר לי

New member
אצלינו הם לא נשברים...

מי שאיחר בעיה שלו, ואם הוא באמת רוצה לחצות- שיבוא למחרת (או שיסע לשייח' חוסין
) הרי אף אחד לא יפטר את המנהל בגלל שהוא לא הכניס נוסע לאחר שעת הסגירה, והמנהל בדיוק כמו הבודק או כל עובד אחר- גם רוצה להגיע הביתה מוקדם... אז שיקום כבוד הנוסע ויראה את זיו פניו למחרת! והמנהל שלנו אפילו לא טורח לגשת לנוסעים, הוא אומר לנו "אני לא נותן לו אישור להכנס, בשום אופן" ומבחינתו שיגיע לירדן דרך לוס אנג'לס בסלטות. (ויש אצלינו סדרן: "המנהל לא מאשר" "דיברת איתו?" "דיברתי, הוא לא מאשר" "אני רוצה לדבר איתו" "אז תדבר איתו" "איך אני מתקשר אליו?" "לא יודע, זאת בעיה שלך, לא שלי" "מה הטלפון שלו?" "לא יודע מה הטלפון! אתה רוצה לדבר איתו? תברר אתה! עכשיו תחזור אחורה תפנה את הנתיב, אנחנו צריכים לעבוד"
)

RReuTT

New member
זאת גם דרך טובה...

פשוט לתת למנהל לשבור את הראש וזהו.. בלי יותר מידי ויכוחים מיותרים שהרי במילא לא עוזרים. מן הסתם שהמנהל יגיד את אותו הדבר ואז המעמד שלך יוצא פחות "מושפל"

RReuTT

New member
עם כל הכבוד

מנהל זה מנהל. אם לא מתאים לו לקחת שיחות כאלה זאת בעיה שלו, שלא יהיה מנהל!

לשמחתנו

במקרה שלהן, וגם שלי, לא מדובר על שירות טלפוני, למעשה אנחנו לא בדיוק נותנות שירות, אלא יותר לכיוון של עובדות ביטחון, לכן אם לא נראות להם הבדיקות זו בעיה שלהם. אצלנו יש גיבוי מאוד גדול לכל העובדים מרוב הר"צים.

אזרח111

New member
הכי טוב להיות בצבא ...

אם יש איזה ערבי שסידורי הגבולות לא נראים לו, והוא מחליט לטפס על הגדר, אפילו לא צריך לקרוא למנהל ... משחררים כמה כדורים ושלום על ישראל
חבל שבתקופה שלי החיזבאללה היו ילדים טובים

מותר לי

New member
תתפלא...

אבל תיירים עושים זאת יותר מערבים מהסיבה "סידורי הגבולות לא ניראים"

../images/Emo6.gif יותר טוב בנתבג

"אדוני לאן אתה הולך?" לעשות צ'ק אין" "ומה עם ביטחון?" "אהההה....מממההה???" "לפני שעושים צ'ק אין צריך לעבור ביטחון" (תיירים שכנראה החליטו קצת לעופף) ובאותה מידה גם ישראלים שהתשובה שלהם לצריך לעבור במכונה "אני לא משקפת את המזוודות, תני לי סיבה אחת טובה למה אני צריכה לשקף" וממשיכה ללכת, (מממ... אני חושבת שהרצון שלך לטוס הוא סיבה מספיק טובה...)

haych

New member
גלי, נפגש ביום ראשון הבא...

יש גבול לכמה שאני יכולה להתחמק מתגבור. alenbi-here i come!

מותר לי

New member
../images/Emo12.gif

טיפ ממני: לא לדחוף את היד לתוך התיק
בדיוק אתמול שאלתי את אחת המתגברות עליך
ובלי קשר התווכחנו על "תיקים מסריחים": אני סיפרתי לה על קופסת גבינה שפתחנו ומיד כולם שאלו מי הפליץ
והיא סיפרה שרצתה להוציא משהו מאמצע התיק והוציאה... יד מלוכלכת עד המרפק בבשר ארנבת טחון
(אצלינו זה אף פעם לא קרה... מי מכניס יד לעבר הלא-נודע? מוציאים פריט פריט ואחר כך מתמודדים עם האריזה
) בעעעעע..... מספיק חפרתי בשלוש וחצי, יאללה, בואי!

haych

New member
יאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איכס, מי זאת הייתה???? מסכנה... איזה גועל!!!

מותר לי

New member
לא זוכרת את השם שלה...

אבל אפשר לשים אותה בשקט בראש רשימת הבודקים החמודים

אזרח111

New member
מיואשת קטנה ...

תעלי מול הגורמים בחברה שלך, שהעברה אונליין של מנהלים גורמת לניצול ציני מצד הלקוחות. אולי יהיה אפשר לעשות כמו אצלנו... "מנהל יחזור עד 12 שעות". זה בטוח יקרר אותם עד אז, ואולי יגרום להם לסגור כבר את העניינים מולך.

RReuTT

New member
אני פשוט אומרת שאני המנהלת

ואז אין להם מה להגיד...

RReuTT

New member
ברגע

שהקול שלך ישמע סמכותי יותר ונעים יותר הוא עלול להאמין לך. אצלי זה פנים מול פנים ומאמינים לי, גם רוב הלקוחות הקבועים כבר מכירים אותי והם יודעים שאני דיי ותיקה ושאיתי הם לא צריכים מנהל. אני אומרת את זה רק במקרים שהלקוח כזה בקטנה אומר לי "תשאלי את המנהל אולי הוא כן יתן לי" אז אני אומרת שאני המנהלת ואין מישהו אחר לשאול כרגע. את רק צריכה להראות ללקוח שיש לו עם מי לדבר, להפגין יותר ידע ובטחון. תאמיני לי שאם את תרגישי כאילו את מנהלת זה ילך לך.

למעלה