תנחמו אותי

מוצארט

New member
בינתיים מתפנקים

על החלפת תחבושות אינטנסיבית בבית
יש 5 מקומות לחבישה + גבס. ממש פצוע מלחמה...

Scott Evil

New member
../images/Emo201.gif

וואוו אחי אני שליח פיצה. זה הפחד שלי. ה' ישמור אם אני שובר את היד אני בבעיה רצינית. נקווה שזה לא יהיה יותר מ 3 4 שבועות (קל לי להגיד לך כנראה
) ושתחזור לכושר כמה שיותר מהר. החלמה מהירה !!

xflil

New member
אני לא מכליל, אבל

אם לא תסעו כמו חולי נפש, הסיכויים יפחתו השליחים זה הכי נורא. שוב אני לא מכליל, אבל אני אגיד אתם, כי זה נוח. אתם לא נורמלים, אתם לא מבינים שאתם זבובים על הכביש, שלא רואים אותך, ושלא שמים לב אליכם אלה שניה אחרי שאתם עוברים את המכונית צמוד כ-20 ס"מ. קצת שכל. עוקפים מימין בפניות ימינה משמאל בפניות שמאלה. יש משהו פחות חכם מזה? אם לא הייתי מסתכל כל פעם שאני פונה ימינה ושמאלה במראות של ימין ושמאל לראות שלא בא לי אופנוע מצד הפניה הייתי כבר הורג לפחות שני אופנוענים. אבל אתם צריכים לצאת מהנחה שאני היחידי שעושה את זה (וזה כמעט נכון בארץ שלנו) לנסוע ליד מכונית בצמוד אליה ב-50 קמ"ש, בדיוק, אבל בדיוק בשטח המת של ראיית נהג המכונית. לפעמים מספיקה ההטייה הכי קטנה של ההגה בשביל להעיף אותכם קיבינימט מהכביש ולגמור אותכם מתחת לאדמה. סעו בזהירות...

ran 15

New member
כל מילה , אני הגעתי למצב שאיך

שאני שומע אופנוע (בד"כ לא כי המוזיקה כל כך חזקה
) אז אני מוריד מהירות. חבר שלי נוהג תמיד איתנו שאנחנו יוצאים וזה מפחיד ובכלל כמעט כל "טוסטוסן" שני חותך אותך בפניות כמו אני לא יודע מה וחושב הוא יותר מוגן מאשר בנסיעה בסמיטריילר!!.... קיצר שמרו על עצמכם בכבישים ותסעו נורמאלי ...

Scott Evil

New member
בגדול אתה צודק

אבל כבר יש לי מספיק נסיון לדעת אם קלטו אותי או לא קלטו אותי ולדעת אם להיכנס. גם מה שנראה לך ממש מפחיד בתוך הרכב הרבה יותר בטוח על הקטנוע כי אני רואה כמה מהלכים לפניך מה אני עושה ואתה רק רואה שכבר עקפתי אותך. אבל ברור שאין בטחון מוחלט כמו שגם על רכב אין בטחון מוחלט.

xflil

New member
כן ובגלל זה יש כל כך הרבה תאונות

אופנוע. הנקודת הנחה שלך מוטעת מיסודה. זה שאתה רואה ומתכנן לא אומר שאני רואה ומתכנן. תנהג בזהירות

eran377

New member
../images/Emo207.gifגם בן דוד של אבא שלי נפצע קשה

אתמול בלילה בתאונת דרכים... 3 חבר'ה גנבו מכונית בעיר והתנהל מרדף... במהלכו הם נכנסו בבן דוד של אבא שלי חזיתית. הוא סובל מדימומים קשים בכבד ובראש והרגל שלו מרוסקת לגמרי, נמצא בטיפול נמרץ וכנראה שיהיה שם עוד תקופה... חבר'ה, ברצינות - תנהגו בזהירות... ואם אתם רואים נהגים מטורפים שמשתוללים, תנו להם לעקוף אתכם ותיזהרו מהם כמו מאש. כל כך עצוב לי

ferry

New member
החלמה מהירה לכולכם

ובאמת אנשים תנהגו בזהירות

JohnPaul

New member
החלמה מהירה

אגב, אם שתי הידיים במצב כל כך רע, איך אתה כותב כאן?

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאם הוא מסוגל ללחוץ Ctrl+C / V

אז נדמה לי שיותר הגיוני שהוא פשוט יקליד נורמלי, לאט ובזהירות
<זה שהיד מגובסת לא אומר שהיא לא יכולה לזוז בכלל בכלל>

Yoko Nakajima

New member
החלמה מהירה!!

ובאמת רעיון מצויין ללכת לבית הכנסת... | בלי קשר, גמני צריכה להתחיל ללכת לשם מידי פעם ולהגיד תודה.. :)

למעלה