תנחמו אותי

מוצארט

New member
תנחמו אותי ../images/Emo10.gif

עשיתי היום תאונה עם הקטנוע ושברתי את היד... איך אפשר לשרוד שלושה שבועות בלי לנגן??

yotamn9

New member
אפשר

אני שרדתי. אם השבר הוא ביד ימין אז בשבוע האחרון אתה תוכל לנגן קצת, אם יד שמאל אז נדפקת...

loomer4

New member
בסדר, מה זה שלושה שבועות

זה זמן טוב לעבוד על השמיעה וחוץ מזה, יש לך מזל שלא קרתה לך תאונה שהייתה מגבילה אותך לגמרי.

אני שנתיים לא יכולתי לנגן בגלל שבר

בשורש כף היד לא מזמן התחלתי עוד פעם לעבוד על זה ועדיין יש כאבים נוראיים אחרי זמן מה שך נגינה

skateordie

New member
ואי גם לי קרה ל 3 שבועות

אושתתאמן על טאפינג או על realy speed metal זתומרת תנסה להגיע למהירויות גבוהות בפריטה

החלמה מהירה!

ממה שאני זוכר, לשבור את היד זה אחד הדברים היותר כואבים שקרו לי

מוצארט

New member
זה אכן כואב ומייסר

אבל יותר כואב להימרח על הכביש ב-60 קמ"ש. באמת שאין לי מושג איך אני עוד בחיים...

Perfect sense

New member
אמירות כאלו

כל-כך גורמות לי לחשוב "נו באמת, למה לנהוג על הדבר הזה?" פעם נדלקתי על אופנועים ודומיהם כל-כך, עכשיו אני סוטה מהם לגמרי, החיים חשובים לי מידיי, וזה לגמרי לא בהגזמה.

ran 15

New member
אמממ....אני עדיין רוצה אופנוע אבל

ממש לא לכביש משהו שיהיה חמוד כזה לנגרר ובשבתות וחגים לסוע לדיונות ולחרוש אותם (כמו טרקטורון..זה פשוט כיף..) החלמה מהירה אחי. ד"א אפ לשארול מה קרה?!... בין אם אתה מאמין ובין אם לא..לדעתי לך תעשה ברכת הגומל בבית כנסת יהיו כאלה שיצחקו אחי....זה מה שאני הייתי עושה...

מוצארט

New member
אפשר לשאול...

נסעתי לי לבד על הכביש, 60 קמ"ש, כביש ישר, נסיעה רגועה, ופתאום הגלגל האחורי החליט או משהו כזה, ומכאן הדרך לאיבוד שליטה היה קצר מאוד... אני אלך לבית כנסת בשבת בבוקר

ran 15

New member
אחלה שלא יחשוב שאני מנסה

להחזיר אותך בתשובה או משהו..פשוט , אני מאמין שזה שצריך להגיד תודה לאל שהוא מציל אותך... ת'שמע אחי - החלמה מהירה ....תמכור תאופנוע קנה לך מגבר טוב

נוןעומר

New member
תנחומיי

וכמובן כל העצות של תעבוד על השמיעה והתאוריה בינתיים. ותנסה להתאמן עם היד הבריאה.

מוצארט

New member
אין יד בריאה ../images/Emo10.gif

יד ימין עם גבס, ובכף יד שמאל התקלף העור מכמעט חצי כף יד... אבל זה רעיון טוב לעבוד על השמיעה, אם-כי הכאבים מטריפים אותי...

Perfect sense

New member
חחחחחח../images/Emo26.gif

בוא נגיד שאתה תדע את ההתחלה של Nothing else matters ממש טוב בסיום תקופת ההחלמה שלך. החלמה מהירה.

החלמה מהירה

אני ממליץ לך לא לנגן בכלל ורק לשמוע מוזיקה ולשנן דברים. ואל תשכח שלפני שאתה חוזר לנגן, יש פיזותרפיה, וזה מאוד חשוב להמשך.

eran377

New member
החלמה מהירה!

כמו שאמרו פה, תעבוד בינתיים על התיאוריה... תתרגל בע"פ. והכי חשוב, תתפנק לך על איזה אפקט נחמד או משהו שאתה מחלים

למעלה