תנו לי את הכח.

החתולית

New member
מסכימה עם ארס

וואללה ? לא יכול להיות שקרה דבר כזה - נא לרשום את התאריך. מיכלי, את ניראית מדליקה לאללה עם הקרחת, והחיוך ? החיוך שלך שווה מליון דולר. חוזרת על מה שכתבתי קודם - את ענקית !

מגשימה1

New member
בכלל לא מבהיל זה ממש יפה

לא לכל אחד זה מתאים , אבל זה ממש מתאים לך והתמונה מאוד יפה , יש לך פנים עגולות ויפות וזה מדגיש את הפנים שלך שיער ארוך או לפחות הפיאה הסתירו אותן . חוץ מזה עוד שבוע יגדל לך קצת השיער וזו כבר לא תהיה קרחת , רק שיער קצוץ . שבת נהדרת לך !

הלקוחות שלי יבהלו

אי אפשר ללכת עם קרחת ובכלל זה יותר נוח..בחום יולי אוגוסט של פלורידה.. אבל איזו ברירה יש לי? כובעים? הלכתי עם כובע יום אחד ניגש אלי ישראלי חביב..שאל ישר..מה מיכלי את הופכת להיות דוסית?

למה שיבהלו?

לא הבנת מה אמרתי לך? יותר יפה לך ככה ! מה אני צכה ל'שות כדי שתאמיני שאמרתי ב'מת?הא? אם זה לא היה יפה בעיניי...לא הייתי מבאסת אותך,אבל...גם לא הייתי אומרת שיפה. נודניקית את

את...

עם העארף ש'לך... כדאי לך יותר לשמר לעצמונך ת'עורפית ש'לך... היה נדמה לי שמעתי
מזרחית מדשדשת לעברונך
חצי לופה...אני...חה ! מצו' בהיכון למתקפת לופיות

מצוטטת

New member
הנDמה הזה

שלAך הכניס אותEך לחרדתיות מיותרת ולא הכרחית ~לדעתי~
הכל בשנטי של הנינוח דפקא

מצוטטת

New member
רק שלא

י3פ3פו אותנו כאן....... אנחנו לא בממש בטריבונה הנכונה
{שמת
, נכון?}

בובע

כל זמן שאת מינפחת... את בטריבונה הנכונה... רק אל תשכחי לוציא תפיקוקית בזמן :}} {אחשף אני כאן..}

יערית

עילגת מרוקאית. {אבקשך שלא לבייש את המקלדת...תתחילי מהתחלה...אות אות..} אנדק? ענדק.... פקייה? פ'ייקה... או שאת מתכוונת למשו מיאוד מיאוד מוזרי ולא מקומי :}}}

יערית

New member
שנייה

אני עם אמא שלי מרוקו על הקו-עכשיו את תקשיבי לי! פייקה זה ישנה פקייה זה פיצוחים פ'גרת
אני יודעת משהו מההרים חחחחח

למעלה