תנו לי את הכח.

תודהלכולכם על האנרגיות החיבויות

תודה לכולכם. זה נעשה. בלי פאדיחות ועם הרבה צחוקים. ניראת ממש משונה..(בשלב מסויים למשהיא היתה אסוציאציה של בוגרת אושוויץ) משהיא חשבה על רבקה זוהר.. דווקא בריטני לא עלתה על הקטע אבל העיקר... היה לי כוח לא לחשוב על זה יותר מידי. היה צריך לעשות את זה. וזהו. כניראה הכנתי את עצמי והרבה בעזרתכם, לא לקחת את זה קשה. רועי שלי..בא לראות..הסתכל..ואמר לי: טוב טוב..מהר לשים את הפיאה...חחחחחחחחחחחח...ניראה בהלם הבחור. אין דבר..אמר שיתרגל.. תודה שנתתם לי את הכוח להתיישב מול המראה ..סדין מסביב..וסוזי בסוף עשתה את הקרחת..מחר כולם כבר ירצו סיבוב על הקרחת..סורי...היא רק שלי ולא תקבלו סיבוב..[צוחקת] ]

magic40

New member
שנייה לפני

שאני כותבת את הברכה של אושר קוראת אותך ונמהל לי עצב עם שמחה תהיי חזקה מותק העיקר הבריאות ,השיער יצמח! אמחכה לתמונה עם הפיאה

החתולית

New member
חיבוק גדול מיכלי

קודם כל - חושבת שטבעי לגמריי לכאוב את השיער הנושר והמגולח, אילו לא היית מתאבלת עליו, הייתי מודאגת יותר, מאשר למקרא הכאב שלך. גילית את הכח שבתוכך, את הכח שבלתת לחברים לתמוך, את הכח שבוירטואליה וקיבלת את הכל - בעיני זה הישג אדיר שלך. אני קוראת את הדברים שלך, ומבינה איך את מעוררת בכולנו את הרצון והמוכנות לתמוך בך, למרות המרחק, למרות חילוקי הדיעות לעתים, ולמרות הוירטואליה הטוטאלית. את גדולה, את ענקית ואת תנצחי ! עוד
ודי, לכי לצפצף באיזו חנות

sharon30a

New member
וואוו...

בכל פוסט שלך קשה לי להגיב. משום מה לא מוצאת את הדבר הנכון לומר. מעדיפה לשתוק. אבל שתדעי שקוראת אותך כל הזמן. וליבי איתך כל הזמן. מה אגיד לך מיכלי...השארת אותי פעורת פה...כשקראתי אותך היום נזכרתי במשהו שפעם אמרה גורואית שלי. אמי טאן קוראים לה. משהו בסגנון של: החיים הם סדרה מתמשכת של מכשלות ומשברים. נדמה לך שלעולם לא תצליחי לדלג מעל למשוכה, אבל את עוברת אותה..וכל אימת שאלוהים רוצה לתת לנו מתנה, הוא עוטף אותה בבעיה. ככל שהמתנה שאת עומדת לקבל גדולה יותר, הבעיה שתקבלי גדולה יותר. אם תחפשי את המתנה, מובטח לך שתמצאי אותה. מיכלי יקרה. הגישה. האופן. הדרך. הכה חיובית. וההומוריסטית. והראויה לממש הערצה! שבה את עוברת את המשבר הזה, הם הם הדרך להצלחתך. לגבור. לצלוח. לנצח את הארור הזה..ואין ספק בליבי כי את תתגברי על זה כמו גדולה. ותצאי משם רק מחוזקת. וגדולה. וחוצמזה, אם בענין קרחות עסקינן, מה, לא ראית את בריטני? בטוחה שעכשיו גל של קרחות יפקוד את USA רבתי... מחבקת אותך מכאן. שרון

מיכלי

הלכתי אחריך לפורום סרטן השד , לקרוא אותך שם, את פשוט מדהימה לא יודעת איך את מצליחה להרים את עצמך , מאיפה את שואבת את הכוחות הגדולים הללו, הרצון לעזור לנשים אחרות שם, לתת להן תקווה בעוד את נמצאת בעיצומה של המחלה. הדבר שאני רוצה לאמר לך , שקראתי אותך בפורום הייתי גאה לדעת שאני מכירה אותך, את המיכל שלנו מהפורום גרושים גרושות. מיכלי הלוחמת בחיוך.. האופטימית הנצחית... הכוח-הרצון שלך לנצח את המחלה... והכל בחיוך בהומור ובתקווה גדולה. אני כבר לא יודעת מי מחזק את מי כאן, לי נראה שאת מחזיקה את כולנו למרות הבקשה שלך לעזרה כאן. ואני בדעתה של חתולית שאמרה שזה טבעי ובריא שתתאבלי על השיער. ויודעת כמוך שהקרחות זה עניין זמני . מחבקת אותך מכאן מיכלי
אנחנו איתך

תודה על העידוד

פורום סרטן השד זה פורום..לקוני..שאין בו כלום. לפעמים אנשים מחכים שם לתשובות יותר משבוע. כניראה בגלל שהמנהלת היא גם רופאה..וידוע שרופאים הם עסוקים מאוד. אנשים כותבים מתוך דאגה ופחד ואין שם בכלל משהו שעונה ומנסה לעודד..זה פורום מוזר ביותר. אמור להיות פורום תמיכה, לא רואה את התמיכה שם... חושבת שצריך להכניס לשם תמיכה וצחוק ועידוד..וכל מה שיעשה לאנשים טוב ..ויקל עליהם לעבור את הקטעים של הכימו... חושבת שאת התוכן צריך לשנות קצת.. זה הכל. ושוב תודה.

נרקיס7

New member
קצת לעודד....

אז השיער שיצמח יהיה מלא ומבריק הרבה יותר מהשיער שנשר/גולח... תיראי מה שהכימו עושה - לפחות השיער ייהנה... המשיכי להיות חזקה וזיכרי שעוד שנה הכל יהיה רק חוויה מחזקת...

בדרך לניצחון

מפסידים באיזה קרב או שניים. אני רואה את העוצמה שלך את עצם השיתוף בפורמט הזה,שמראה כמה תעצומות נפש יש לך! אני גאה בך,באמת!

תמונת הקרחת..ואללה

מדהים שלא ממש הפריע לי לגלח.. אחרי ההכנה הנפשית שעשיתי... אז הינה זה...

למעלה